Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090993 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Nisam pripadnik organizovane navijačke grupe niti nameravam ikada da postanem niti moje dete sutra, ni dete mog deteta... već sam govorio šta mislim o istima. To što bi utakmica bila uskraćena za njihovo navijanje, za mene i ostale ljude koji bi došli zbog fudbala i sam fudbal, ne bi bio nikakav gubitak.

A ovim pojedinim puritancima koji misle da bi Svevišnji na nebesima smatrao za greh što se igra fudbal na praznik, koji posle svakog masturbiranja izgovore 5 puta "zdravo Marijo" i "oče naš", a onda prvom prilikom kada udare nožni prst o sto opsuju samog Svevišnjeg, najgorom mogućom psovkom koja postoji i koju sam čuo samo kod Srba i koja je direktno kršenje 3. božije zapovesti, bih poručio - Zato je Amerika kurac najobičniji, a mi najmoćnija sila na svetu!  Smile

A ti Buki, preporucujem ti da na svoju Slavu odvedes goste na utakmicu umesto sto bi je proslavio kuci...

A ja tebi preporučujem da me malo eskiviraš u narednom periodu.

Svakako da hocu... tvoje napade pogotovo... jebiga, sta cu kad sam nekulturan...

I nemoj da vredjas... kad ja tebe uvredim, tada mozes slobodno Smile

Погрешно ти место да хејтујеш религију.

У земљи већински православног народа из поштовања се на на Велики Петак и Велику Суботу манифестације не одржавају. Ако тебе то смара имаш оне организације умоболне па приступи и бори се против религије кад ти толко смета. Ил оснуј неку своју боже мој ово је слободна земља. Само мани се сољења памети.
Bravo.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Fala bogu, to i ja pričam

provedeš bre praznično popodne sa porodicom ili prijateljima uz fudbal, ništa lepše... evo ja tako dođem sa ćaletom i burazerom često, verovatno bi došli i tad. mislim e, fudbal se prevashodno i igra zbog ljudi, zato je ta praksa igranja utakmica za praznike u Americi i uspostavljena... na Božić bre igraju košarku. Što? Pa jer su tad ljudi slobodni i svi će doći da pogledaju ekipu

još ovo e, čuj Velika Subota...  Smile

A da turamo svecice u prazne tikve k'o Ameri? Mozda da uzjasimo i po koju metlu? Postojao je na netu mnogo dobar tekst o americkom navijacu, potrudicu se da ga nadjem ovije dana.

Njima je Bozic dan kad treba da okace carape iznad kamina. Za nas je, bar ja tako mislim, Bozic nesto vise. Kao i Uskrs. Rece Vex a i verujem svi znate sta predtavlja Velika subota.

Derbi nije utakmica kao i svaka druga. Imali smo prilike da gledamo derbi pred praznim stadionom. Licilo je utakmicu opstinske lige. Na Veliku subotu navijanja biti nece. Ako je u interesu srpskog fudbala da derbi bude odigran u takvim uslovima, onda neka se odigra.

Sto se tice igranja na Bozic:
Bozic je praznik koji treba docekati kuci u krugu porodice. Bar su mene tako ucili. Naravno, ne kazem da ne treba otici na utakmicu ali ce sigurno broj ljudi biti manji. Secam se Panioniosa na Bozic. Odlicna atmosfera, navijanje, trubaci uz ne bas punu halu. Ali je, opet, Velika subota nesto drugo.

Evo ga:

Americki navijac je čovek koji u svom karavanu dođe i parkira se pod stadion/halu/arenu. Onda istovari babu, ženu, decu debile i polubrata debelog, pa se svi zajedno upute na tribinu. Pre toga zastanu u mek donalds na 1.spratu "sportskog" objekta. pa se posle lepo iseru u hemijskom klozetu sa mirisom borovine dok se sa raazglasa iznad kristalnih lavaboa pušta umirujuća muzika (neko mtv balada govno). Onda odu do klupskog šopa, da kupe priveske za ključeve, sapune, rezervnu gumu za bicikl, peškir i šaku sa prstom od pur pene a sve to u bojama kluba. Najzd uđu na tribinu, smeste se u svoje super deluks stolice od 75 cm širine, da i najdeblji mogu udobno da smeste svoja debela dupeta. Onda na teren istrči lokalna mtv zvezda, svi polude, ona nešto zavija dok klovnovi bacaju pite jedan na drugoga a lavovi i konji trče u krug. Potom prođe čova sa ušećerenim jabukama, svi kupe po dve, a još po litar kokakole sab ziro, pa mekinje, naruče i kinesku hranu za poneti, a utakmica se igra... Povremeno viknu difens, malo se uzvrpolje kad njihov samoproklamovani superstar prden na terenu, gledaju nastup Medrana u pauzama. Odu da se još jednom iseru u hemijskom veceu da ima mesta za nastavak utakmice, napeto je, naročito oko struka. Deca kukaju, oće šnenokle, otac im kupi po 16 komada.... Posle utakmice, odvuku se u karavana i pravo do burger kinga sa druge strane stadiona... Mama malo zaglavi u šoping molu u sklopu "sportskog centra", debeli polubrat ode na treći sprat da kupi novi mob, pošto je slučajno seo na stari... IDILA, ZAR NE?
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 19:41:08 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Alooo... Velika subota nije praznik, taj dan se provodi u miru i tišini, nema nikakvog slavlja. Isus je na Veliku subotu ležao mrtav u grobnici.

Uskrs je praznik.
Ako ste ateisti bar se edukujte malo zbog čega se nešto dešava Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 19:41:11 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Pa di sam ja napis'o da je praznik?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Stvarno bre, sta ste se uhvatili subote?

Petak i nedelja su praznicni dani, kao i ponedeljak i utorak. Subota nije.

Ceo svet igra u subotu pred Vaskrs. I nemojte molim vas potezati argument da smo mi veci vernici od svih ostalih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Stvarno bre, sta ste se uhvatili subote?

Petak i nedelja su praznicni dani, kao i ponedeljak i utorak. Subota nije.

Ceo svet igra u subotu pred Vaskrs. I nemojte molim vas potezati argument da smo mi veci vernici od svih ostalih.

objasni covek ocas posla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А потезање аргумента "цео свет" је баш кул.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kod nas je bozic veci nego kod ostalih hriscana pa i pravoslavnih
kod nas je velika suboda,ponedeljak,utorak,sreda i cetvrtak veci kod ostalih hriscana pa i pravoslavnih
kod nas religijski praznici nesto najvece na svetu za razliku od ostalih
a jedino kod nas se prvom prilikom napsujemo(da ne napisem nesto vulgarno) svih svetih i svevisnjih,prkrsimo sve moguce zapovesti i smernice od svevisnjeg
sa jedne strane veci hriscani i od isusa,a sa druge obicna licimurna Smile bagra
samo volimo da kenjamo i preterujemo u svemu pa i u veri
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 19:58:07 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Прочитај мало Рајса, разјасниће ти се неке ствари око особина твог народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 749 750 752 753 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.