Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 748 749 751 752 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090841 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
koji debili jebote... oće da odlože meč jer je sutradan Vaskrs, kao biće prazne tribine... ooo vo imja oca, pa tog vikenda niko ne radi, svi ljudi su kod kuće, naravno da će doći na stadion jebote. šta mislite što Englezi i Ameri uvek igraju za praznike?

pusta Srbenda samo gleda da ne radi  Smile

vec godinama kurac palac se kenja da se neide na utakmice velikom subotom   Smile
u principu gluposti obicne
fudbal u celom svetu sluzi da ulepasa praznik samo se kod nas izmisljalju novi verski obicaji
pogotovo subota
ajd da je petak ili nedelja pa da se razume
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Fala bogu, to i ja pričam

provedeš bre praznično popodne sa porodicom ili prijateljima uz fudbal, ništa lepše... evo ja tako dođem sa ćaletom i burazerom često, verovatno bi došli i tad. mislim e, fudbal se prevashodno i igra zbog ljudi, zato je ta praksa igranja utakmica za praznike u Americi i uspostavljena... na Božić bre igraju košarku. Što? Pa jer su tad ljudi slobodni i svi će doći da pogledaju ekipu

još ovo e, čuj Velika Subota...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 16:11:00 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
ok... idite ti i Fredi gledajte... ali samo gledajte... bez navijanja... da vis sta ce da bude

umemo da se raskenjamo ko foke kad nam NLB lupi utakmica na praznik...
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 16:12:32 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Богу хвала па ми (бар део нас) не доживљава своје верске празнике као Амери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
da zaista, mislim da će se Svevišnji potpuno razbesneti jer se igra fudbal na Veliku Subotu... stvarno će da popizdi i sve nas poslati u pakao kad umremo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Суштина са Великом Суботом је да је она најтужнији дан у хришћанској години, и дан када не би требало да се пева, навија и весели. Зато годинама уназад нема организованог навијања. А наравно да је ту и сама чињеница провођења празника са породицом, иако је мени лично тај фактор споредан и ту бих могао да се сложим донекле са онима који су против одлагања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Суштина са Великом Суботом је да је она најтужнији дан у хришћанској години, и дан када не би требало да се пева, навија и весели. Зато годинама уназад нема организованог навијања.
Svakako.

A ti Buki, preporucujem ti da na svoju Slavu odvedes goste na utakmicu umesto sto bi je proslavio kuci...

Богу хвала па ми (бар део нас) не доживљава своје верске празнике као Амери.
Sustina.

« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 16:28:00 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Nisam pripadnik organizovane navijačke grupe niti nameravam ikada da postanem niti moje dete sutra, ni dete mog deteta... već sam govorio šta mislim o istima. To što bi utakmica bila uskraćena za njihovo navijanje, za mene i ostale ljude koji bi došli zbog fudbala i sam fudbal, ne bi bio nikakav gubitak.

A ovim pojedinim puritancima koji misle da bi Svevišnji na nebesima smatrao za greh što se igra fudbal na praznik, koji posle svakog masturbiranja izgovore 5 puta "zdravo Marijo" i "oče naš", a onda prvom prilikom kada udare nožni prst o sto opsuju samog Svevišnjeg, najgorom mogućom psovkom koja postoji i koju sam čuo samo kod Srba i koja je direktno kršenje 3. božije zapovesti, bih poručio - Zato je Amerika kurac najobičniji, a mi najmoćnija sila na svetu!  Smile

A ti Buki, preporucujem ti da na svoju Slavu odvedes goste na utakmicu umesto sto bi je proslavio kuci...

A ja tebi preporučujem da me malo eskiviraš u narednom periodu.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 16:49:23 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Biti Partizanovac je privilegija

Zreliji, iskusniji, pametniji i učeniji u fudbalskom smislu, tako danas deluje Stefan Babović. Mladić koji je 2004. sa samo 17 godina zakoračio u prvi tim Partizana vratio se prošlog leta posle četiri godine van Humske i odmah svojim igrama najavio da će biti pravo pojačanje za naš ekipu.

- Imao sam veliku sreću da uđem u tim kada su igrale takve veličine poput Zorana Mirkovića, Niše Saveljića, Ivice Kralja i Alberta Nađa, al i nesreću da to tada nisam shvatao. To su bile već legende kluba i sada shvatam koliko sam družeći se sa njima naučio. Drago mi je što je jedan iz te generacije sada takođe tu, doduše u drugačijoj ulozi, ali iskustvo Alberta Nađa, njegovi saveti i razgovori sa mnom mi dosta pomažu.

Ponos zbog toga što igra u najboljem klubu u zemlji Stefan ne krije.

- Svi smo ovde usvojili kodeks o tome kako moramo da se ponašamo, kako da reagujemo,  grb da poštujemo uvek, ne samo na terenu već i u javnom životu - jer biti fudbaler crno-belih je nešto posebno. Takvo ponašanje smatram svojom kulturom, koju sam stekao među šampionima.

Babovića ne brine loš rezultat 1:2 u duelu sa Šanksijem.

- Da nekome ko nije gledao meč sa kineskim timom kažete da smo bili dominantniji, ne bi vam verovao. Zaista mislim da smo bolji tim, da smo ih sabili u 16 metara, ali momenat kada je njihov fudbaler slučajno dao gol presudio je kasnije. Drago mi je samo što naš čovek vodi njihovu ekipu  - Čika Miša (Milorad Kosanović).  Taj meč svakako ne treba shvatati kao reper, jer još uvek se uigravamo. Sigurno će do prve utakmice sa Inđijom sve biti kako treba.  Dobijaćemo susrete kad bude najpotrebnije i naši navijači ne moraju da brinu zbog rezultata u prijateljskom meču.

Vezista smatra da bi uprkos želji njega i saigrača da što pre počne prvenstvo možda po Partizanovu igru bilo bolje da se vremenske prilike stabilizuju.

- Mi smo sad u top formi i odgovaralo bi nam da krene što pre. Mi ne bežimo od utakmica, mi ih jedva čekamo. Zbog toga smo se i spremali ovih mesec i po dana. Ipak, teško je uspostaviti našu prepoznatljivu pas igru kada ti to teren ne dozvoljava, jer je zaleđen ili blatnjav. Ne znam, možda bi zbog interesa kluba, koji je uvek iznad svega bilo bolje sačekati da se srede svi stadioni za normalno nadmetanje.

Voleo bi Stefan da u crno-belom vidi nekog od bivših saigrača iz Fejenorda.

- Postoje dva momka. Jedan je Džulian De Guzman, fudbaler Majorke, sa kojim sam imao prilike da igram u Fejenordu. Sa njim sam u sjajnim odnosima, ali on ima ugovor sa španskim timom, dobro mu ide tamo. Naravno predložio sam mu i ranije, i zašto da ne. On bi jednog dana bio veliko pojačanje za moj voljeni tim. Drugi igrač je Roj Makaj, koji je nažalost završio karijeru, a bio je fenomenalan fudbaler. Takav špic se jednom rađa. Služi se podjednako i levom i desnom nogom, velika radilica, sjajan kod prekida, a bio je i "Zlatna kopačka" Evrope. Njegov nadimak je "Fantom", jer je umeo da postigne gol iz nezamislivih situacija. Voleo bih da sam ga nekad video u tandemu sa Ivicom Ilievim, jer mislim da bi bili paklen tandem - zaključio je Babović za klupski sajt.

partizan.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Погрешно ти место да хејтујеш религију.

У земљи већински православног народа из поштовања се на на Велики Петак и Велику Суботу манифестације не одржавају. Ако тебе то смара имаш оне организације умоболне па приступи и бори се против религије кад ти толко смета. Ил оснуј неку своју боже мој ово је слободна земља. Само мани се сољења памети.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 748 749 751 752 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.