Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091432 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Stanojević: Otklonio sam dileme

Trener Partizana posle remija sa Sremom rekao da je "otklonio neke dileme". U subotu novi kontrolni meč, protivnik se čeka...

Partizan se nije proslavio u pripremnom meču protiv Srema iz Sremske Mitrovice. Bilo je samo 1:1 i to protiv mlade ekipe, koja se takmiči u Prvoj ligi.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je nezadovoljan igrom svoje ekipe u drugom poluvremenu, ali i nekim stvarima u prvom delu, pogotovo zbog načina na koji je protivnik došao u priliku da da gol i stvorio još dve opasne situacije.

"Ne želim da ovo zvuči kao alibi, ali veštačka trava nam je zadavala dosta problema, mnogi igrači su prvi put stali na nju. U prvom poluvremenu smo generalno kontrolisali igru, stvarali smo šanse, nedostajalo je malo koncetracije u završnici. Zabrinule su me dve, tri situacije (u odbrani), jer nam je protivnik stvorio šanse i dao gol. U drugom poluvremenu ritam je bio slab, do pred kraj nismo šutnili na gol. U svakom slučaju, ova utakmica nam je dobro došla, jer i služi da ispravimo greške. Ja sam otklonio neke dileme", rekao je Stanojević.

Partizan će u subotu odigrati još jedan pripremni meč. Želja je da to bude neki superligaš, ali se za sada ime protivnika ne zna (moguće Metalac ili BSK iz Borče).

Što se tiče odlaganja prvenstva, Stanojević kaže da to u radu njegove ekipe ništa ne menja.

"Mi smo bili spremni da igramo sad u nedelju protiv Inđije, ali ovo je odluka u interesu fudbala. Nama je, zaista, svejedno da li je utakmica zakazana za nedelju ili sledeće nedelje, ali poenta je da budu dobri uslovi za igru", odgovorio je trener Partizana.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

19 у позадини нам дао гол, а имају још једног Шарца који, како видех, ушао у игру пред крај меча... Можда стварно има 15. година.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da li je to vruci peskir na glavi Babovica? Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 1100
PARTIZAN MTS: Pomozimo ugroženima na KiM!

Crno-beli pozivaju navijače i sve ljude dobre volje da se pridruže akciji pomoći narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Pаrtizаn mt:s podržаće аkciju prikupljаnjа sredstаvа zа šest nаrodnih kuhinjа nа prostoru Kosovа i Metohije, koju u saradnji sa Epаrhijom rаško-prizrenskom sprovodi nevladina organizacija "Mаjkа Devet Jugovićа".

U tim kuhinjаma svаkodnevno se hrаni oko 1.800 nаjsiromаšnijih ljudi i 80 dece iz dve osnovne škole sа KiM.

Pošto se zbog smаnjenjа prilivа donаcijа i sve mаnjih rezervi hrаne i novčаnih sredstаvа, nаrodne kuhinje nаlаze u veomа teškoj situаciji, Pаrtizаn mt:s odlučio je da orgаnizuje prikupljаnje novca nа evroligаškoj utаkmici sа Reаl Madridom.

Nа svim ulаzimа Beogrаdske аrene u četvrtak uveče biće postаvljene providne kutije, u koje će ljudi dobre volje moći dа ostаve novčаni prilog u visini svojih mogućnosti.

Crno-beli poručuju da na taj način žele i dа podignu svest jаvnosti o znаčаju nаrodnih kuhinjа, koje svаkodnevno brinu o nаjugroženijim srpskim porodicаmа sа prostorа KIM.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
To je KK ali nema veze.

Partizan mt:s pomaže narodne kuhinje na KiM

Košаrkаški klub Pаrtizаn mt:s podržаće аkciju prikupljаnjа sredstаvа zа šest nаrodnih kuhinjа nа prostoru Kosovа i Metohije. Već deset godinа NVO „Mаjkа Devet Jugovićа“ u sаrаdnji sа Epаrhijom rаško–prizrenskom ulаže nаpore dа prehrаni socijаlno nаjugroženijа licа. Šest nаrodnih kuhinjа svаkodnevno hrаni oko 1800 nаjsiromаšnijih ljudi i 80 dece iz dve osnovne škole sа Kosovа i Metohije.

S obzirom dа se zbog smаnjenjа prilivа donаcijа i sve mаnjih rezervi hrаne i novčаnih sredstаvа, nаrodne kuhinje nаlаze u veomа teškoj situаciji KK Pаrtizаn mt:s pridružuje se аpelu zа pomoć i tim povodom orgаnizuje prikupljаnje novčаnih sredstаvа nа nаrednoj evroligаškoj utаkmici koju nаš tim igrа sа mаdridskim Reаlom.

Nа svim ulаzimа Beogrаdske аrene biće postаvljene providne kutije u koje će svi ljudi dobre volje moći dа ostаve novčаni prilog u visini svojih mogućnosti.

Nа tаj nаčin pored pomoći, nаš klub želi dа podigne svest jаvnosti o znаčаju nаrodnih kuhinjа, koje svаkodnevno brinu o nаjugroženijim srpskim porodicаmа sа prostorа KIM.
br> KK Pаrtizаn mt:s аpeluje nа sve ljude dobre volje dа podrže аkciju “Zа spаs nаrodnih kuhinjа nа KIM“.

Žiro rаčun zа pomoć nаrodnim kuhinjаmа br. 360-0012622700003-39,
Svrhа uplаte: pomoć nаrodnim kuhinjаmа nа KiM,
Primаlаc: Epаrhijа rаško-prizrenskа, Mаnаstir Grаčаnicа, 38205 Grаčаnicа.

Pomoć se može uputiti i slаnjem sms poruke nа 1033 u mrežаmа mt:s i vip.

kkpartizan.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Crno-beli "beže" u Sloveniju

Produženi odmor Partizan će iskoristiti da odmeri snaga sa kineskim Šanksi Žongjangom i slovenačkim Koprom.

Crno-beli su promenili plan. U sredu ujutru su odlučili da generalnu probu pred nastavak prvenstva imaju u Beogradu protiv Smedereva u subotu, ali su se predomislili.

U četvrtak će se preseliti u Portorož gde će boraviti do 2. marta.

Tokom boravka u Sloveniji odigraće dve prijateljske utakmice.

U subotu 26. februara odmeriće snage sa kineskim superligašem, Šanksi Žongjangom, koga sa klupe predvodi srpski stručnjak, Milorad Kosanović.

Dan pred povratak za Beograd sastaće se sa trenutno trećeplasiranim timom slovenačkog prvenstva, Koprom.

Tako će crno-beli izbeći beogradski "minus" i vejavicu u iščekivanju nastavka šampionata, koji je pomeren sa 27. februara na 5. mart kada će gostovati u Inđiji.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Stanojević: "Ja sam apsolutni demokrata, kao moj nekadašnji učitelj Tumba"

Stanojević danas održao predavanje studentima DIF - a. Govorio o taktici, Partizanovoj opredeljnosti za napad, psihološkoj pripremi, odnosu prema igračima. Otkrio da nije apsolutista, da ima isti odnos prema svim igračima, ali da stariji imaju pravo na samo jednu grešku.
Već na prvom koraku, najmlađi trener u istoriji Partizana izazvao je pozitivnu reakciju među studentima. Govoreći o ofanzivnoj i defanzivnoj taktičkoj orijentaciji, Stanojević je uporedio stil koji je forsirao dok je vodio omladinsku reprezentaciju Srbije sa izrazito ofanzivnim opredeljenjem u Partizanu:

"Uoči EP za igrače do 19 godina u Ukrajini, pažljivo sam proučio igru naših rivala u grupi. Francuska, Turska i Španija bile si izuzetno kvalitetne reprezentacije i morali smo da pripremimo nešto defanzivniju varijantu. Bili smo oprezni, čekali šansu iz kontranapada i pokazalo se da je to bila  ispravna taktika. Niko nas nije pobedio u grupnoj fazi i plasirali smo se u polufinale. Kada sam preuzeo Partizan, napravio sam detaljnu analizu svih protivnika u našoj ligi i došao do zaključka da smo daleko najkvalitetnija ekipa u zemlji. Shodno tome i taktika je morala da bude napadačka. Dakle, ofanzivna ili defanzivna taktika često zavisi i od kvaliteta i mogućnosti vašeg protivnika", pojasnio je studentima Aleksandar Stanojević.

Studente je oduševio Stanojevićev zaključak ove teme.

Stanojevic"Moje opredeljenje u Partizanu nije da igramo na gol više, već na tri gola više od rivala", poručuje trener koji je pravo osveženje za učmali domaći fudba.

Najviše pažnje izazvali su konkretni odgovori Aleksandra Stanojevića vezani za detalje iz svlačionice pre i posle važnih utakmica Partizana.

"Pred duel sa Crvenom zvezdom, pitao sam igrače ko od njih ima pozitivan skor u duelima sa najvećim rivalom. Kada sam čuo da Raća Petrović ima skor 5:0, promenio sam plan i stavio ga u startnu postavu, iako je već bilo određeno da meč počne kao rezerva. Kako da ostavim na klupi igrača koji ima tako impresivan skor u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala. Psihološka priprema fudbalera zavisi od imena protivnika. Uoči meča protiv Šahtjora, pulenima sam u svlačionici puštao usporeni snimak njihovih najboljih akcija sa prethodnih utakmica i himnu Lige šampiona. Hteo sam da im jasno stavim do znanja kakav su uspeh ostvarili samim plasmanom i najeminentnije takmičenje", otkrio je Stanojević.

Jedna od tema bila je "tehnička priprema u radu sa seniorima".

Stanojevic"Mnogi se pitaju zašto više nismo 'evropski Brazilci'. Odgovor je lak. Zato što više nema onih klasičnih 'desetki' u fudbalu. Dosta toga se promenilo u poslednjih nekoliko godina. Fudbalski virtuozi imaju sve manje prostora da pokažu šta znaju. Igra se brzo, taktika je veoma bitna i odluke se donose u deliću sekunde. Svako nepotrebno soliranje biva surovo kažnjeno. Mi smo i dalje majstori sa loptom. Žongliranje u poluvremenu smo doveli do savršenstva. Ali, u savremenom fudbalu se traži primenjiva tehnika, a ne umiranje u lepoti. Kada je na utakmici u Briselu, fudbaler Anderlehta Suarez napravio bravuru i u prijemu lopte izbacio Lazevskog sa terena, glava me zabolela. E, to je ta svrsishodna tehnika", objasnio je tvorac Partizanovih jesenjih uspeha.

Zanimljivu tribinu na DIF-u pratio je i najtrofejniji trener u istoriji Partizana Ljubiša Tumbaković. Kada je govorio o tome da li savremeni trener treba da bude demokrata ili autokrata u odnosu prema igračima, aktuelni strateg jesenjeg šampiona nije propustio priliku da pomene svog bivšeg učitelja.

Tumbakovic velika"Ja sam apsolutni demokrata, kao što je bio i moj nekadašnji šef Tumba. Od njega sam nasledio mnogo dobrih osobina. U komunikaciji sa igračima trudim se da budem iskren. Ne želim da glumim policajca. Ništa meni ne vredi da im zabranim koka-kolu, ako znam da će on otići kući i popiti je uz picu. Kako ja to mogu da proverim? Kada smo na pripremama ili u karantinu, praktikujem klizno vreme obroka. Niko nije obavezan da tačno u 13.00 bude na ručku. Neka sam odluči kada je gladan u periodu između 13 i 14h. Obožavam diskusiju i gađam tačno u metu. Smatram da samo autoritetom znanja možete da ostvarite zdravu komunikaciju sa igračima. Ne, definitivno nisam autokrata", zaključio je Stanojević.

Studente je zanimalo da li se perspektivni trener obraća igračima u zavisnosti od njihovog karaktera:

"Naravno, to je ključno. Ne mogu isto da razgovaram sa Sašom Ilićem i Krstajićem, ili recimo sa Šćepovićem i Brašancem. Ali, kada se razgovor završi, svi su u istom položaju. Čak i Saleta mogu samo jednom da opomenem. Ako se desi da ponovi istu grešku, on i ja više nemamo o čemu da pričamo. Može istog momenta da pakuje stvari i traži drugi klub", napominje trener Partizana.

Za razliku od Roberta Prosinečkoj koji je odmah po dolasku na Marakanu rekao da će C. zvezda igrati striktno u sistemu 4-3-3, trener Partizana kaže da nije rob sistema i da ga prilagođava sposobnostima i karakteristikama igrača sa kojima raspolaže:  (pa normalno  Smile)

'Ni varijanta 4-4-2 nije ista kada na krilnim pozicijama imate Sašu Ilića i Babovića kao mi sada, ili kada na tim bočnim mestima u veznom redu imate npr. Zorana Tošića i Miroslava Radovića. Perfomanse igrača diktiraju stil koji ćete da forsirate. Mi trenutno igramo u formaciji koju ni ja ne znam kako da nazovem. To je jedna vrsta "romba" koja se u situaciji kada napadamo pretvara u 4-3-3 jer se Ilijev i Prins Tejgo izvlače na bok. Sistem je najmanje važan, bitno je da svaki igrač ispuni svoj zadatak", završio je Stanojević.

sportske.net
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 23:26:02 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Hahahahahaah e jesu ludi ovi sto smisljaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Hahahahahahahahahahahahahah  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.