Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1089332 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
Ganci, Ganci, vi ste ovde stranci.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ајде бре, нисмо на Исланду Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Adija: Sa Partizanom u Ligu šampiona!

Reprezentativac Gane Dominik Adija želi da napreduje u karijeri i pomogne crno-belima da se ponovo plasiraju u evro elitu.

"Osećam se sjajno što sam došao u Partizan, klub o kojem sam čuo mnogo sjajnih stvari. Znam da su trenutno najbolji u Srbiji. Želim da za mene ovo bude korak napred u karijeri", rekao je Adija novinarima na stadionu Partizana.

Mladi napadač proglašen je za najboljeg fudbalera poslednjeg Svetskog omladinskog prvenstva, na kojem je Gana osvojila titulu. U Partizanu će narednih šest meseci provesti kao pozajmljen fudbaler, a crno-beli će na leto moći da otkupe njegov ugovor.

Adija (21) je drugi napadač iz Gane koji je u Humsku 1 stigao u zimskom prelaznom roku, posle Prinsa Tagoea.

"Drago mi je što ću igrati sa zemljakom, biće mi mnogo lakše da se naviknem na novu sredinu. Neće biti problema ni sa sporazumevanjem, znam da u Srbiji dosta ljudi govori engleski jezik", objasnio je on.

Prvi deo sezone proveo je na pozajmici u italijanskom drugoligašu Ređini, za koji je odigrao 15 utakmica i postigao dva gola.

"Voleo bih da na jesen igram u Ligi šampiona, a verujem da Partizan može da odbrani titulu prvaka Srbije. U Italiji se nisam najbolje snašao zbog jezika, a nisam imao ni previše šansi da igram. Biću disciplinovan na terenu i trudiću se da se što bolje uklopim u ekipu", zaključio je Adija.

Njegov dolazak verovatno znači da će iz Partizana otići najbolji strelac ove sezone, Kleo.

"Još se vode razgovori o tome, ima nekoliko zainteresovanih klubova. Verujem da će sve biti poznato do kraja ove nedelje", rekao je generalni sekretar crno-belih Darko Grubor.

Partizan je ove zime doveo još Zvonimira Vukića, otišao je Pjer Boja, dok je Almami Moreira svojevoljno napustio pripreme, nakon čega ga je klub suspendovao.

Ekipa se odnedavno nalazi na pripremama u Antaliji, a prolećni deo sezone počinje 27. februara.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Mpela: "I Liverpul je morao da proda Toresa..."

Oglasio se "Ubica". Poruka jasna, vratiće se treninzima, ako se Mamelodi napismeno obaveže da će ga u junu pustiti u Partizan. Crno - beli nude dva miliona?
Mpela kaže da se ljudi iz Mamelodija varaju ako misle da su ga prevarili.

"Možda oni očekuju da se ja sada, kada je završen prelazni rok, vratim treninzima i pomirim sa sudbinom, ali od toga nema ništa. Nastavljam štrajk", kaže ovaj napadač.

Prevaren je nekoliko puta, sada želi pismeno obećanje čelnika kluba.

"Ako se obavežu da će me pustiti u Partizan, vratiću se treninzima", poručio je Mpela.

On je otkrio da je Partizan pojačao ponudu.

"Dobiće svojih dva miliona, ne vidim u čemu je sada problem. Pa i Liverpul je morao da pusti Toresa kada je Čelsi isplatio traženu sumu", dodaje reprezentativac Južne Afrike, koji verovatno, zbog svega što se dešava, neće igrati za Bafanu naredne nedelje protiv Burkine Faso.

"Žao mi je ako izostanem, ali morao sam da povučem ovakav potez, jer nikada neću otići u Evropu, ukoliko mirno prihvatim sve što mi se dešava", zaključio je Mpela.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
u Srbiji jos nije zavrsen prelazni rok
covek je neobavesten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sta uradiste coveku jbt  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Stvarno ga izgleda zajebavaju tamo u tom klubu, cim mora ovakvim potezima da se sluzi...  Smile

« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 18:01:02 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan odbio Rozenborg

Norveški šampion Rozenborg, redovni učesnik Lige šampiona, želeo je prijateljski meč sa Partizanom u Beogradu, ali su crno-beli odbili tu ponudu.

Norvežani su bili spremni da dođu u Beograd 22. februara, ali je stručni tim Partizana je procenio da bi tako jaka provera samo nekoliko dana po povratku iz "vrućeg" Dubaija, a pet dana pred nastavak sezone, mogla da bude kontraproduktivna.

Zato je Partizan ponudio Norvežanima da se sretnu ili u Dubaiju ili kada bude pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije.

Dakle, sprski crno-beli i norveški crno-beli neki drugi put...Možda...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Богами требало би да се они драстично поправе да би били на нивоу за европско такмичење догодине. Дра-сти-чно.

Слажем се, али оно што ме храбри - стручни штаб је тога свестан и ради се на томе пуном паром. А ако се набаса на неко боље решење...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Partizan u ritmu Afrike

Tagoe, Adija i povratnik Vukić večeras stižu u Antaliju, a Stanojević će ih poslati na teren već u sredu protiv Toronta. Sva trojica imaju visoke ciljeve, a prvi je odbrana šampionske titule. Adija ne razmišlja samo o proleću, Vukić ima tremu, Tagoe želi da igra standardno...
Crno - beli su ojačali tim u smiraj prelaznog roka, trojica novih igrača hvataju prvi avion za Tursku, vremena nema, Stanojević očekuju da, i pored kašnjenja sa pripremama budu spremni za start proleća.

"Mesec dana je sasvim dovoljno", smatra mladi trener.

Očekivanja novajlija su velika, baš kao i breme koje će im staviti navijači.

Adija se nada da će ostati u crno - belom i duže od šest meseci.

"Voleo bih da igram u Ligi Šampiona, ali prvo da osvojim titulu. Drago mi je što smo Tagoe i ja zajedno, biće nam lakše. Nemam problem sa jezikom, poznato mi je da većina Srba govori engleski", kaže talentovani napadač, a prenosi "Blic"

U Italiji to nije baš tako, po njemu to je jedan od razloga što se nije snašao na Apeninima.

Prins Tagoe je stigao iz renomirane Bundeslige, a zanimaju ga minuti.

"U Hofenhajmu nisam dobio pravu priliku, za svakog igrača je bitno da bude na terenu. Nadam se da ću biti standardan, o Partizanu sam čuo samo lepe stvari. Odbranićemo titulu", rekao je Tagoe koji je dodao da se prilikom interesovanja Zvezde nije pitao ništa, pošto je njegov tadašnji klub tražio veliko obeštećenje.

Prilagođavanje bi trebalo najlakše da bude Zvonimiru Vukiću koji je treći put među crno - belima, ali on priznaje da ima tremu.

"Želim da dokažem da još mogu da igram na vrhunskom nivou. Imam tremu, ali prvi cilj je da se dobro spremim. Partizan je moj klub, od igrača poznajem većinu, sa Ilićem sam igrao u reprezentaciji i u Partizanu", podsetio je Vukić juče na predstavljanju.

Od sutra za svu trojicu počinje dokazivanje, već na meču protiv člana MLS lige, Toronta.

sportske.net

Dodao bih...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.