Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1061396 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Sta je ovo cigani presli kod nas da spamuju Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Слаго ме РСБ форум.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ocigledno.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Tepacenko svaka cast za Tupakovu poruku,definitvno odgovara. Smile

Inace bilo bi lepo kad bi ovi Argentinci pokazali nesto.Kod nas se i inace siba koka pa ima da im bude kao kod kuce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Princ Tagoe i Vukić blizu Partizana

Bez obzira da li Kleo ode ili ostane, crno-beli bi trebalo da dovedu napadača iz Hofenhajma. Vukić verovatno menja Moreiru.

Princ Tagoe (24) trebalo bi da pojača navalu srpskog šampiona. Pregovori su u završnoj fazi.

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde od pre nekoliko godina nadomak je dolaska na pozajmicu u tabor "večitog rivala".

Reprezentativac Gane, koji je na Mundijalu u Južnoj Africi igrao protiv "orlova", nastupao bi za crno-bele kao pozajmljen igrač Hofenhajma, a postojala bi klauzula prema kojoj bi njegov ugovor mogao da bude otkupljen na leto.

Čelnici Partizana privode kraju pregovore oko dolaska Tagoea iako ne mogu da znaju da li će Kleo ostati u klubu. To znači da dolazak Tagoea ne zavisi od odlaska Brazilca.

Tagoe je klasičan centarfor, koji je kod Milovana Rajevca u reprezentaciji Gane igrao kao krilni napadač.

Njegovim dolaskom Partizan bi rešio samo jedan problem. Drugi je nastao odlaskom Moreire, na koga trener Aleksandar Stanojević više ne računa iako je omaleni vezista najavio mogućnost povratka među crno-bele ako ne obavi posao u Kini.

Stanojević je već na treningu u nedelju ujutru isprobavao novu formaciju - umesto ustaljenog romba na sredini terena, četvoricu vezista postavio je u liniji.

Međutim, Stanojević bi više voleo da se vrati dosadašnjem sistemu, a za to mu je potrebno pojačanje u vidu ofanzivnog veznog igrača. Zbog toga bi u Humsku mogao da se vrati Zvonimir Vukić.

Iskusnom, 31-godišnjem fudbaleru to bi bila treća epizoda u Partizanu. On je bez kluba od raspada FK Moskva, ali crno-beli veruju da bi Vukić mogao da im pomogne znanjem i iskustvom u borbi za duplu krunu.

Crno-beli su razmišljali i o Milošu Čavi Dimitrijeviću kao mogućem rešenju, međutim, vezista Rada je otišao u Kjevo.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Samo da se skrene prica o Moreiri  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Odlicno... mislio sam da ce Tagoe samo na pozajmicu ali imao bi i klauzulu... daj samo da je istina.

Naravno... Vukic je uvek dobrodosao... stavise, ako udje u onu njegovu formu bez sumnje je takav bolji igrac od Moreire.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Ti stvarno mislis da ce oni dovesti Tagoea? Smile

Ajde Vukic je tu vec neko vreme ocigledno se pripremaju da ga vrate....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
a zasto da ga ne dovedu?

a to sto kazes da pricaju price da bi se okrenulo sve to od sranja sa moreirom... mi vise njega ne racunamo kao naseg igraca... to je gotova prica vec.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 15:11:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC 
Интервју са Алмами Мореиром
Како то, да сте тако изненада одлучили да напустите Партизан? Није било никакве најаве око тога.

Да, зато што се све тако изненада и десило. Ја сам испуњавао све оно што су ми људи из управе рекли у смислу проналажења новог клуба, али они нису мени давали никакав одговор о понудама које су добијали. Међутим, ова последња конкретна понуда је дошла у  4 сата, и рекли су ми да морају да ме виде и да не могу да долазе у Анталију, како су људи из Партизанове управе тражили. Ја сам морао да одем тамо на два-три дана да бих видео уговор, да би они могли да ме виде. Понављам, све време ми је управа понављала да могу да идем, а касније су опструирали кораке око мог одласка. Ја нисам желео да одем.

Да ли постоји могућност да се вратите у Партизан?

Ја званично још увек нисам ни отишао из клуба. Нити је икада моја жеља била да напустим Партизан. Ја сам остао исти. Људи у клубу су се променили.

„Докторе, да ли знаш колико те волимо?“

Да, знам. И ја волим све везано за Партизан. Поготово Гробаре. Ја морам да се извинем само Гробарима. Такву подршку никада у животу нисам имао. Да сада кажем хиљаду пута „Извините“, неће бити довољно. Међутим, околности су такве да је морало овако.

Да ли можеш да обећаш да ћеш, ако одеш из клуба, да дођеш до Југа да те поздравимо?

Да, доћи ћу. И то не испред Југа. Него на Југ, да бодримо заједно Партизан до победе.

Да ли се кајете што сте продужили уговор са Партизаном?

Не, не кајем се. Ово што се десило није моја жеља. Да сам поново на истом месту, са истим људима, поново бих потписао исти уговор. Тада је све било фантастично. Међутим, ствари су се промениле.

Који је од четири тренера са којима сте радили био најбољи?

Ђукић ме је довео, са њим сам проводио и највише времена. За њега могу да кажем само речи хвала и као тренеру и као човеку. Такође, Јокановић је уз Ђукића,  тренер од кога сам можда научио највише лекција. О Стевановићу немам никакав коментар. Станојевић је млад тренер са капацитетом и визијом.

Шта ће Вам највише недостајати из Београда?

Па ја сам још увек у Београду! (смех)

Зато сам и питао шта ЋЕ Вам недостајати?

Навијачи. То се не заборавља. Такође и живот у Београду. Београд је један град, увек у покрету, диван за живот.

Са којим сте се играчима највише дружили у Партизану?

У суштини имао сам добар однос са свима. Али ако већ морам да бирам, ипак је то било са другим странцима у Партизану. Док су Диара и Жука играли, са њима сам проводио време, а у последње време са Клеом.

Докторе, срећно!

Гробари, срећно!
Редакција и читаоци часописа "Изабери Партизан"
интервју водио Милош Ђуричић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.