Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1078936 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Uglavnom je za sve u pravu... Ova nasa seljacka liga nije za kurac... Kad bi bar igrali neki normalni gradovi, ali nema veze sad...

A taj Parker je tako smesan covek... On umesto da je ostao u Zvezdi i odigrao jos jednu sezonu, igrao bi standardno za reprezentaciju, bio bi verovatno u prvoj postavi na WC2010(posto je uglavnom bio dok nije otisao u Twente gde nije igrao), i prodao se za fine pare u neki osrednji klub iz zapadne evrope gde bi igrao...

Ovako, covek ode u Twente, u kome je vec vidjen bio za rezervu... Koliko glup moras da budes da mislis da mozes da igras ispred Brajana Ruiza koji je vrhunski talenat i fudbaler, a tu je bio i Keneth Perez koji je iskusni provereni igrac itd itd... Na kraju su ga sada, poslali na pozajmicu u grcki klub koji je predzadnji na tabeli i bori se za opstanak... A tu ce verovatno i da ostane ili u tako nekoj Kavali ili sta ti ja znam...

A realno taj Mfela bi se verovatno zajebao kad bi dosao u Partizan... U smislu da je on dosta mator, i tesko da ce izboriti neki transfer u neki ozbiljniji klub od ovih u koje i sada verovatno moze da ode...

« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 17:45:36 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја мислим да то није поента Паркеровог интервјуа.

Поента је да је ова наша лига мафијашка. И кад си први, врло брзо ћеш доле. То се нама десило, доминирали смо па се разбили ко звечке, док је Партизан био у блату. Сад је контра ситуација, ал ови мисле да ће довека остати тако, нису ни свесни шта на колико је крхким ногама Партизан.

Из те перспективе за Мфелу је то ризичан потез јер никад не знаш кад ће Партизан/Звезда посрнути због лошег руковођења у клубу које је константа 10-15 година у назад.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Pa de nam ti reci na koliko je krhkim nogama Partizan mene zivo interesuje?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
Uglavnom je za sve u pravu

A cekaj, to "uglavnom" ti podrazumevas samo to sto je nasa liga losa... "Koliko se sada muči da ode iz Južne Afrike, još više će se mučiti da ode iz Beograda." a sta mu ovo znaci?

Citat
Поента је да је ова наша лига мафијашка. И кад си први, врло брзо ћеш доле. То се нама десило,

Malo smeha........  Smile Smile Smile Smile

Citat
ал ови мисле да ће довека остати тако, нису ни свесни шта на колико је крхким ногама Партизан.

Ma to, vazno je da si ti upucen u te stvari.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Историја је учитељица живота. Ја сам из последњих 15 године извукао неке закључке. То што ти ниси, и што не видиш даље од 6 утакмица у ЛШ је твој проблем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
A kakve si to stvari izvukao?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
E bre kakvi ste,nisam trebao ni postavljati vest...

Ali,kad sam vec postavio,da kazem i ja nesto...

Mnogo je "pametan" ovaj Parker kad kaze da je bolje u Juznoj Africi nego ovde...ali se zajebao pa nije rekao zasto su bolji uslovi tamo.Ko im je izgradio stadione tamo,da nisu oni?Jesu kurac...

Ovde,ma kakvi stadioni bili,igra se bolji fudbal nego tamo i niko me nece ubediti da nije tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
da je Parker bio u Partizan, ne bi tako govorio sigurno  Smile
Partizna ima uslove kao mnogi jaki klubovi u Evropi...
« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 18:01:11 od Cataclysm Children »
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442

Ovde,ma kakvi stadioni bili,igra se bolji fudbal nego tamo i niko me nece ubediti da nije tako...

To je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 633 634 636 637 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.