Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 586 587 589 590 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1051020 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442

Klempavi je govno uvek bio....nek se oporavi sto pre i nastavi da smrdi...Partizan nije Partizan bez njega...

Bravo.

Citat
Mfela korak do Humske

Bice ovo lepo Smile

Racunamo da odu Mare, Petrovic i Kleo (mozda). Opet cemo se sprdati po ovoj ligi.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Trabzon odustao od Klea,okrenuli se nekim jeftinijim igracima posto je ne zele da daju 4 miliona koliko Partizan trazi..
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Turske novine pricaju kako su nam davali 5 a mi trazimo 6,5 Smile sto je naravno nebuloza
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Ma svako vuce na svoju stranu,mislim da nece ni odlaziti...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Ne znači nam ništa da Kleverson ostane do leta, samo će biti pitanje hoće biti 8 ili 18 bodova. Ali posao bi bio zadržati ga do sledeće zime, u tom slučaju bi sabili.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 13:57:35 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
afelaj u barsu za 3 M, a kleo ce u besiktas za 5M? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Afelaju je isticao ugovor. Dobro je da su i to uzeli.

A i Holandjani su isti ko i mi... prodaju igrace za malo para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
pa da mu je i pet puta istakao, takav igrac vredi 20 pita vise od klea, koji se pritom u ovoj polusezoni potpuno raspao...
al opet, kad se i za lekica bilo dobilo 3,5M , ispada da je svasta  moguce Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Predsednik Partizana: Igraćemo stalno u LŠ!

Cilj Partizana u 2011. godini biće novi napad na Ligu šampiona, poručio predsednik crno-belih Dragan Đurić. Za Prosinečkog obe ruke i da vodi Zvezdu bez licence.

Fudbalski klub Partizan zaokružio je jednu od najuspešnijih sezona u svojoj istoriji. Ali, fudbal i sport su takvi da se ne sme spavati na lovorikama i prisećanjima na lepe trenutke, već da uvek treba raditi i pokušati dostići nove, više ciljeve.

Predsednik Partizana Dragan Đurić u intervjuu "Sportskom žurnalu" dao je prilično smelu prognozu da će crno-beli ako 2011. godine uđu u Ligu šampiona u tom najjačem klupskom takmičenju igrati pet sezona!

"Ono što smo radili protekle jeseni jeste početak realizacije projekta ulaska u Ligu šampiona 2011. godine. U Ligu šampiona ove godine smo ušli srećno i to moramo da iskoristimo, ali, realno je bilo da se plasiramo u Ligu Evrope. Naš cilj je takmičenje u Ligi šampiona 2011. godine. Ako to uspemo da uradimo, Partizan će krenuti u ozbiljne reforme na svim poljima", izjavio je Đurić.

Liga šampiona 2011. godine je, prema rečima Đurića, uslov i da Partizan konačno krene u projekat gradnje potpuno novog ili rekonstrukcije sadašnjeg.

"Sa državom ili bez nje, mi moramo da rešimo taj problem. Zar ne bi bilo sramotno i žalosno da prvak Srbije igra Ligu šampiona u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj!?", pita se glasno Đurić.

Prvi čovek kluba sa Topčiderskog brda najavljuje i modernizaciju kluba na svim poljima, kaže da će biti otpuštanja, ali i zapošljavanja, uz obećanje da "niko neće ostati na ulici".

Jaka domaća liga je, smatraju u Partizanu, preduslov za bolje nastupe i rezultate u Evropi.

"Bilo bi fenomenalno kad bi Srbija uz Partizan imala još tri, četiri odjednako jaka kluba. To bi nam pomoglo ne samo da vidimo gde smo, nego da naši fudbaleri steknu kontinuitet jačih utakmica. Ovako, posle prve teže u Evropi shvatamo gde smo. Sa još dva, tri ako ne može četiri - pet jačih klubova, naša liga bi pomogla Partizanu, Zvezdi i Vojvodini da naprave nešto više u Evropi", kaže Đurić.

Osvrnuo se i na aktuelni trenutak u Crvenoj zvezdi, odnosno na izjave koje dolaze sa Autokomande. Na tvrdnje predsednika Zvezde Vladana Lukića da bi liga bila amaterska da nema Zvezde, jer ima više gledalaca nego svi ostali zajedno, Đurić je rekao da je takav stav smešan.

"Ja pozdravljam to što Zvezda ima toliku gledanost, ali fudbal nije samo broj gledalaca na tribinama. Srbija kuka za Evropom, Partizanov parametar jeste i treba da bude evropska scena. Tu moramo nešto da napravimo, a ne da se zadovoljavamo da li nas je protiv nekoga u Srbiji gledalo 3.000 ili 4.000 ljudi", odgovor je prvog čoveka Partizana.

U Humskoj pozdravljaju dolazak Roberta Prosinečkog za trenera Zvezde i založiće se za to, bar tako kaže Đurić, da on i bez PRO licence vodi crveno-bele..

"Robi je bio veliki fudbaler, legenda Crvene zvezde i ja pozdravljam to što su se komšije odlučile da ga angažuju. Nadam se da će im on pomoći da bez problema osvoje treće mesto. Naravno, šalim se, ali, svi smo videli šta je Vojvodina uradila Partizanu i Zvezdi u prvom delu šampionata. I to je dobro za naš fudbal. Ako se ja pitam i ako Partizan na bilo koji način može da odlučuje, mi smo za to da se Prosinečkom dozvoli da vodi Crvenu zvezdu bez obzira da li ima profi licencu", poručio je Đurić.

(MONDO)
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 14:34:50 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
pa da mu je i pet puta istakao, takav igrac vredi 20 pita vise od klea,

Opet ti to nema nikakve veze

Kraljevo, tebra, aj stavi nekad naslov da vidim o cemu se radi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 586 587 589 590 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.307 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.