Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056176 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Какве то везе има са срцетом?! И Психољуб је велики звездаш па је везара највећа. Исти фазон и са Раћом, дрво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Raca je uradio malo vise za Partizan za ovo kratko vreme u odnosu na to sta je Psiho za Zvezdu Wink
Bar je davao neke bitne golove.

Sto bi se reklo, zavrsio poso.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Дрво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Донекле дрво. Али са бројним јаким странама у игри, са солидним бројем голова који даје, са 21 годином и могућношћу да буде много бољи играч него што је данас. А не верујем да је Раћа од оних које ће да боли курац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Њему треба рад са једним добрим тренером, мора много да узнапредује. Има материјала, ал је моментално тешко дрво, много тром играч.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Илић: Титула под обавезно

Цвокоће Србија, мраз „брије”, залеђен је Београд, само Хумској 1 нема зиме. „Плус пет” у односу на најближе пратиоце греје амбиције шампиона, уверених да се њихова предност на пролеће неће истопити.

Тако тврди Саша Илић, легендарни фудбалер Партизана, који је подвлачећи црту испод учинка у 2010. најавио наставак победничког плеса у другом делу првенства и јединствени подвиг на нашим просторима – четврту титулу у низу. Гостујући у редакцији „Спортског журнала” искусни везиста поручио је читаоцима да је за наредну годину задржавање пехара првака императив, а још један поход ка Лиги шампиона потајна жеља.

Реци ми, морам да знам, хоћемо ли бити прваци (Дарко, Рума)?

- Шта хоћемо ли?!… Морамо! Прилика је лепа, предност у поређењу са Црвеном звездом и Војводином још лепша и то нам даје за право да се надамо успеху – одговорио је Саша Илић, али се одмах суочио са новим навијачким захтевом.

А, Куп?

- Подразумева се. Била би то онда изузетно успешна година.

Ову сте одиграли фантастично, свака вам част, експлодирали сте у најпозитивнијем смислу. Хоћемо ли сачувати прво место (Зоран Марковић, Бабушница)?

- То нам је обавеза. Према навијачима, руководству, нама самима…

А, можемо ли следеће године да направимо помак у Лиги шампиона (Стева, Ниш)?

- Прво да окончано првенство на првом месту, онда ће нам бити потребна срећа у жребу, како бисмо се пласирали у елитно такмичење. Ако се то деси, обећавам да ћемо догодине освојити бар неки бод у том пробраном друштву.

Зашто у овогодишњем такмичењу Лиге шампиона немамо бар поен. Било је прилика, али примали смо глупе голове, правили прекршаје за слободне ударце и пенале, добијали црвене картоне (Димитрије Младеновић, Алексинац)?

- То само потврђује причу како смо увек били близу повољног резултата, а никако нисмо успевали да изборимо реми или победу. Нико нас није надиграо, свима смо добро парирали, међутим, очигледно нам нешто фали.

Да ли је то кондиција?

- Није. Кад погледате статистичке параметре после свих шест утакмица, испада да смо у просеку трчали по два-три километра више од ривала…

Можда не трчите паметно?

- Не бих тако рекао. Другачије је кад ти је лопта у поседу и кад се трошиш бранећи се. Нико нас, ипак, није понизио на том врхунском нивоу.

Чини ми се да нам недостају бољи бекови, добри су били Миљковић и Лазевски, али ипак…?

- Можда сте у праву, али њих двојица су први пут били у Лиги шампиона и кад стекну искуство, дај Боже догодине, биће боље и њима и Партизану.

У првом тиму радили сте са Тумбаковићем, Јешићем, Матеусом, Вермезовићем, Стевановићем и Станојевићем. Који тренер је најзначајнији за вашу каријеру (Срећко Ђурђевић, Крушевац)?

- Тешко је упоређивати, сваки је драгоцен, али уз дужно поштовање осталима, издвојио бих Мишу Радаковића, јер је у млађим категоријама пресудно утицао на мој развој и Љубишу Тумбаковића који ме увео у први тим.

Док планирате активно да играте фудбал (Јанко, Стева из Ниша)?

- Не размишљам о повлачењу, способан сам још неколико година да пружам максимум. Све док се будем добро осећао, а тренери препознавали моју жељу трчаћу за лоптом.

Планирате ли да останете у фудбалу и по завршетку каријере (Киза)?

- Нормално, ионако ништа друго не умем да радим – насмејао се, так да потврди добро расположење.

Можда бисте могли да будете успешан тренер као што сте успели и као играч (Небојша Бакић, Крагујевца)?

- Сад не размишљам у том правцу, још могу да играм. Желим да помогнем, само не знам у ком својству.

Да ли остајете у Партизану или постоји шанса да нас напустите (Срећко Ђорђевић, Крушевац)?

- Ма, ко ће мене да купи  Smile – све је шири кез на лицу бившег репрезентативца. – Једино ако стигне баснословна понуда, да све стране буду задовољне. Докле год се будем осећао добро, а повреде ме мимоилазиле – играћу.

Колико то сезона, конкретно, можете да издржите у физичком смислу (Јанко)?

- Док год ме плаћају – поново је праснуо у смех.
Smile Smile
Да ли се боље сналазите на позицији полушпица или левог крила?

- Сви знају да ми највише одговара да сам у средини везног реда, иза нападача, али очито се добро сналазим и по боку.

Пролетело је 90 минута дружења са Сашом Илићем. Занимљивих, опуштајућих, драгоцених… На растанку, само је добацио у препознатљивом стилу:

- Доста вам је ово за шест месеци, немој више да ме зовете! Smile

Не излазим у кафану

Кад будеш долазио у Костолац, сврати код нас у кафану (Иван Јовановић, Костолац)?

- Не излазим више.

Што?

- Не смем.

Нисам нормалан

Јавио се „Журналу” и тренер Неша Херера, пре него што је добио реч, Саша Илић га је предухитрио:

- Види, сад ме као питаш да ли сам нормалан, ја ћу ионако да кажем „нисам” – расположен је јуче био Партизанов ас.

- Како оцењујете игру репрезентације Србије против Аустралије на СП?

- Прво полувреме је било наше најбоље на Мондијалу, али су у другом показали и Аустралијанци колико су јаки, без обзира што их овде потцењују.

- Открио сам потенцијал Бојана Јоргачевића, голмана Гента и нашег новог репрезентативца, шта мислите о њему?

- Годинама је у Белгији, цењен је, добио је и њихово држављанство, али ми је драго што једебитовао за Србију у Софији, јер ће тако заоштрити конкуренцију. За добробит нашег тима.

Једанаестица за маестра

Гостовање у „Журналу” била је прилика да Саша Илић прелиста споменар успомена из најславнијих дана – Партизанових и његових. Рече да му је најдража утакмица она из Њукасла, кад се Парни ваљак први пут домогао Лиге шампиона.

Тај меч остао је упамћен и по извештају у коме је Зоран Стојадиновић, заменик главног и одговорног уредника нашег листа, партију бившег капитена на „Сент Џејмс парку” оценио – једанаестицом!

Илић рече: „а, шта друго да добијем за онакву партију!

Мишко, слажи нешто

После дуго година срели су се Саша Илић и Михајло Тодић, уредник фудбалске редакције „Спортског журнала”.

- Почели смо заједно пре 15 година, ти да извештаваш, а ја да играм за први тим. Само, није ми јасно што ми смањујеш број постигнутих голова за Партизан. Еј, што не додајеш, слажи нешто…

Кежман уместо Клеа

Ако оде Клео, да ли би Кежман могао да дође у Партизан (Боки, Рума)?

- После „милијарду” голова, углавном одлучујућих, можда је време да Бразилац наплати знање ван Србије. Матеју изузетно ценим, клубови светског формата најбоља су потврда његовог квалитета, о њему имам позитивно мишљење.

Свиђа ми се Чава

Ко би могао да буде добро појачање за Партизан у зимском прелазном року?

- Из Супер лиге свиђа ми се Милош Димитријевић из Рада, мада не водим ја политику клуба, не знам колико је реално да Чава дође код нас.

БЛИЦ ПИТАЊА

Најдража утакмица?

- Реванш са Њукаслом 2003.

Најдражи гол?

- Звезди на Маракани, у финалу Купа, 2001.

Зашто баш тај?

- Пет пута сам био срелац против вечитог ривала, али овим поготком сам директно донео трофеј на наш стадион.

Најбољи играч првенства?

- Клео.

Омиљено јело?

- Једем све шта ми дају… Smile  Smile

Нисам се кладио против Салцбурга

Да ли је истина да сте се намерно кладили на Салцбург прошле године, против Лација, зато што вас тренер није водио на утакмицу у Италију (Милорад Јовановић)?

- Знају сви да то није тачно. Истина је да се кладим, али улози никад нису астрономски, а то вече, пошто нисам путовао у Рим, седео сам у кладионици у друштву пријатеља са простора бивше Југославије, пратили смо Партизанов сусрет са Тулузом и нема говора о било каквом скандалу. Вероватно су ме аустријски новинари видели и измислили причу да сам из љутње према шефу струке  одиграо против мог клуба. То, наравно нема додирних тачака са здравим разумом – уверава Илић.

Пријатељ са звездашима

Да ли сте некад имали понуду Црвене звезде, јел’ бисте прешли у табор вечитог ривала (Марко Петровић, Крушевац)?

- Нити су ме звали с Маракане, нити бих тамо отишао. Уз дужно поштовање црвено-белих и чињеницу да су ме неки од њених играча били и остали пријатељи, не постоји ни промил шансе да одем у Звезду. Није реч о мржњи, већ за мене у Србији постоји само један клуб – Партизан.

Не очекујем Пижонов позив

Очекујете ли позив у државни тим, јер је Пижон истакао да му је потребан играч вашег калибра ?

- Не! Годе похвале, али има Србија играче попут Нинковића, Љајића и Сулејманија на којима може да гради будућност. То не значи да се не бих одазвао позиву, ако стигне – ту сам.

Александар Јоксић

zurnal.rs

Jedan je Ilic kapiten Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Да ли остајете у Партизану или постоји шанса да нас напустите (Срећко Ђорђевић, Крушевац)?

- Ма, ко ће мене да купи  Smile – све је шири кез на лицу бившег репрезентативца. – Једино ако стигне баснословна понуда, да све стране буду задовољне. Докле год се будем осећао добро, а повреде ме мимоилазиле – играћу.

Колико то сезона, конкретно, можете да издржите у физичком смислу (Јанко)?

- Док год ме плаћају – поново је праснуо у смех.
Smile Smile

Iskreno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Crno - beli “OSMEH NA DAR”

Prvi studentski humanitarni fond „Osmeh na dar" organizovao je prikupljanje sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije, kao i za mališane koji žive u Beogradu, a neophodna im je pomoć. Cela akcija se odvija pod sloganom - OSMEH NA DAR.

Akciji se ove godine pridružio i FK Partizan, zajedno sa košakaškim i vaterpolo klubom.  Tim povodom, organizovana je  „dobrotvorna žurka“,  a na njoj su se pojavili crno - beli „deda mrazovi“  u likovima Aleksandra Stanojevića, Vuka Rašovića i Ljubiše Rankovića sa punim rukama spremljenih novogodišnjih paketića za najmlađe.

Pored novogodišnjih paketića članovi stručnog štaba Partizana su zajedno sa prvotimcima košarkaškog kluba Raškom Katićem i Janom Veselim, kao i vaterpolistima Andrijom Prlainovićem i Nikolom Rađenom, potpisivali novogodišnje čestitke za  mališane,  koje će studenti posetiti 25. decembra.

Na žurci su pored članova crno - bele porodice, prisustvovale i mnoge ličnosti iz javnog života.

Akcija traje do 22. decembra, a svi ljudi dobre volje mogu doneti poklone, slatkiše, školski pribor na Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu svakog  radnog dana do 16 časova.

partizan.rs

Svaka cast! Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 17:49:08 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Maestro u svakom smislu Smile

A svaka cast i za akciju Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 17:54:01 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sagem xg6
Kapiten legenda.  Smile
Svaka cast za paketice.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.