Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1059726 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Goranac ajde priznaj da si pobrkao loncice. Non stop si spominjao Braginu pobedu od 4-0, nisi znao da i sa 1-0 mogu dalje.  A i kazes da je Braga mogla da dobije 4-0 onda bi nas Arsenal razvalio. E ja tebi da kazem u tom slucaju nije bio Arsenal u opasnosti pa bi nas razvalio, nego bi Sahtjor ispao.

A te sad price "nije mogla ni u ludilu", mani se toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Uzecemo 3 milke za Racu jebote! Smile

A Klea ne dati nikome!Ponuditi mu petogodisnji ugovor utrostruciti mu primanja i pustiti ga jedino ako stigne ponuda od 10 miliona evra. Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Motorola Luxan RAZR2
Realniji sam od vecine.I na vasoj i nasoj temi.Jos uvijek ne lici to na nisto ozbiljno,da li ce liciti,to ne zavisi ni od mene ni od vas,vec ljudi koji vam vode klub.Ako je ovaj trener zaista tako dobar,a da ga nije posralo zestoko,pokazace naredne sezone.Imate srecu da vam je dosta fudbalera precjenjeno i mozete lijepo da zaradite,ali pritim i pametno kupovati.Kratak je put do gubitka u sopstvenoj letargiji na ovim prostorima. Smile

Iskreno, sa vecinom ovih stvari mogu da se slozim i lepo je receno  Smile
Sto naravno ne menja cinjenicu da si do malopre lupetao ko zmaj, a za sta te i Bogdany prozvao  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Goranac ajde priznaj da si pobrkao loncice. Non stop si spominjao Braginu pobedu od 4-0, nisi znao da i sa 1-0 mogu dalje.  A i kazes da je Braga mogla da dobije 4-0 onda bi nas Arsenal razvalio. E ja tebi da kazem u tom slucaju nije bio Arsenal u opasnosti pa bi nas razvalio, nego bi Sahtjor ispao.

Ne,jer nijsam sumnjao da ce Arsenal da vas pobijdi,tako da za mene je braga morala da pobijedi 4:0 da bi bilo kome zagovnjala stvari.A oni gotovo da nijesu sutnuli na gol.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ја не видим да је овде, или из нашег клуба, на остатку планете неко тврдио да ћемо победити јуче. Па наравно да се ми надамо нечем добром од играча, неком изненађењу, доброј игри... То је увек у подсвести, тера те да мислиш "аха, то је то, сад, нападни, гризи, стисни..."... Кад се глава охладила може се причати у оквирима реалних могућности и реалног стања ствари.

Ако неко каже и ниподаштава успех Партизана онда нек' се запита. Издићи се из окружења(Балканско полуоствро, изузми Грке јер је њихова ситуација другачија) ја мислим да је теже него се тамо задржати. Дакле обрнуто од оног образца да је лакше доћи на врх него тамо остати. Ако људи у клубу желе добро Партизану, видећемо већ ове зиме, или пак најдаље до лета. Ако не, поновиће се прича 2003.

Ти Диас вози, а и Боки13.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Motorola Luxan RAZR2
Ne,jer nijsam sumnjao da ce Arsenal da vas pobijdi,tako da za mene je braga morala da pobijedi 4:0 da bi bilo kome zagovnjala stvari.A oni gotovo da nijesu sutnuli na gol.

Nije tu nikakvog znanja bilo, samo silne zelje da se to dogodi i ogromne mrznje prema Partizanu  Smile

A "znali" ste vi i da cemo da popijemo 7 komada i sta sve ne, pa se opet nije desilo  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 15:02:43 od Alk0 »
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

A Arsenal jeste?

Da nije idiot sudio penal moglo je svasta da bude...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mene bi bilo sramota da pisem o Partizanu i njihovom fudbalu....   Smile

Kadi ni ne znaju da igraju fudbal niti su dorsli profesionalnom fudbalu...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 15:26:50 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jedna izjava Ilijeva, skroz na mestu i sto posto tacna:

- Mi se u Superligi mučimo samo dok ne postignemo prvi gol. Igramo po 50-60 minuta, a nekad samo 20-ak. Nemamo meč na kojem ćemo da vodimo 1:0, pa da se branimo, da nas pritiskaju, da je frka, da sve gori! Zbog toga na početku sezone možemo da odigramo dve ili tri utakmice kao protiv Anderlehta, ali nemoguće je da budemo takvi duže vreme. U Ligi šampiona se iskidamo 60 minuta, sve to izgleda super, a onda padnemo i pregaze nas do kraja susreta. Kao što mi meljemo ovde, tako nas samelju u Evropi. Ne mislim na fizičku spremu, jer nas niko nije nadtrčao. Ali, koncentracija nam nije na odgovarajućem nivou da bismo pod tolikim pritiskom i umorom igrali konstantno do poslednjeg minuta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
dobra liga al loš trip  Smile

kad raca ode slaviću,jovanović nas unakazi protiv ovih,babović blago rečeno nemoćan  Smile

svi ostali za desetku,borili se ko lavovi  Smile

mislim da je stanojević morao ranije sa tim izmenama,nerazum da ubaciš dečka u 90 na 3-1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.