Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1060772 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Dakle tvoje "strucno" misljenje je da Arsenal, u manje vaznim utakmicama koje je igrao, nabijao 5 i 6 golova protivnicima, a sada kada mu je prolaz dalje visio o koncu, onda je odlucio da pusti neizvesnost do 15 minuta pred kraj i tek onda resi utakmicu ?

Kako mu je visilo o koncu? Smile
Tako sto Braga treba da razbije Sahtjor ? Smile

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
"Bili smo možda i ofanzivniji nego što je trebalo... Skupo smo platili neiskustvo", rekao je kapiten Partizana posle završenog učešća u Ligi šampiona, bez osvojenog boda.

Malo kom navijaču Partizana, ali i prosečnom posmatraču utakmice poslednjeg kola Grupe H Lige šampiona između Arsenala i Partizana (3:1) nije prošlo kroz glavu da je srpski šampion možda češće ove sezone trebalo da igra u nešto povučenijem sastavu.

U formaciji 4-5-1, šampion Srbije je na Emiratima bio dostojan rival engleskom gigantu i bio poražen "samo" sa dva gola razlike. "Samo", jer su na istom stadionu na severu Londona, bolji timovi od Partizana, Braga i Šahtjor doživeli destrukciju.

Prvi su izgubili sa 6:0, drugi sa 5:1.

Da li bi Partizan imao bod, dva ili više, da je u prvoj sezoni u Ligi šampiona posle sedam godina, manje insistirao na ofanzivi, naročito na svom terenu? Možda bi...

Tako misli i kapiten Mladen Krstajić.

"Bili smo možda i ofanzivniji nego što je trebalo... Skupo smo platili neiskustvo", rekao je 37-godišnji Krstajić posle šest utakmica u kojima nije osvojen bod, uz gol razliku 2:13.

I pored toga, mnogo je onih koji se slažu sa mladim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, koji insistira na tome da njegov Partizan igra ofanzivno, u Humskoj uvek, u gostima po potrebi, odnosno da takmičarski (ili ziheraški fudbal) nije u DNK crno-belih.

Bilo kako bilo, verovatno bi i igrači i Stanojević neke stvari drugačije uradili sada, kada je sve gotovo, ali najvažnija stvar za sve u Humskoj je da se u nastavku tekuće sezone i na početku naredne izbori novi plasman u Ligu šampiona, a za to postoji jedan jako bitan preduslov:

Biti šampion...

U prvenstvu Srbije sledi zimska pauza, pa su tako crno-beli u Londonu prvi put ove sezone mogli da se potpuno opuste i posle utakmice Lige šampiona ne razmišljaju o rvanju u blatu Superlige.

"Pričalo se svašta pred utakmicu sa Arsenalom, da će biti ovoliko ili onoliko golova razlike i žao mi je što su nas mnogi potcenili. Odigrali smo dobro u teškoj utakmici. Ne znam i ne mogu da komentarišem da li je penal morao da bude dosuđen, ali podsed lopte 57:43 govori da nismo uzalud imali nadu da možemo da osvojimo bod", prokomentarisao je Krstajić za "Sportski žurnal".

On je pomenuo statistiku, u kojoj doista šampion Srbije nije bio potpuno inferioran u odnosu na rivala. Partizanovi igrači više su pretrčali (113,928 kilometara naspram 111,048), a najviše je "obrnuo" Radosav Petrović (11,67), ispred Almamija Moreire (11,62) i Mede Kamara (11,57).

Saša Ilić pretrčao je 10,8 kilometara, a mladi defanzivac Stefan Savić 10,69.

Pauzu u takmičarskim mečevima smo već pomenuli. Da li će se na prvom sledećem duelu Partizana pojaviti Kleverson Kordova Kleo, zanima navijače crno-belih. Brazil je, bar prema pisanju medija, blizu odlaska iz Humske ovog januara.

Pre odlaska na odmor u Južnoj Americi, Kleo je poručio Grobarima:

"Što se mene tiče, jedini plan mi je da 17. januara dođem u Beograd na početak priprema za prolećnu polusezonu", rekao je Kleo, koji je prokomentarisao i meč sa Arsenalom u kojem je bio strelac za 1:1.

"Dobro smo odigrali, radili na terenu sve što je trebalo. Ne samo u odbrani, nego smo pokušavali i da napadnemo Arsenal... Međutim, engleski tim je vrhunski i protiv njega ne smeju da se prave greške. Volim da postižem golove, ali mi oni ne znače mnogo kada ekipa izgubi", rekao je Kleo za "Sport".

Dugo su navijači Partizana tražili od trenera Stanojevića da Mohameda Kamaru češće stavlja u startnih 11. U Londonu, "Medo" je dobio priliku i bio odličan.

"Radili smo na terenu sve što je šef od nas tražio, žao mi je samo što smo lako primili golove. Arsenal je sjajan tim, bilo je prelepo igrati ovde, a upravo zbog ovakvih utakmica sam i došao u Partizan", rekao je Kamara i dodao:

"Nadam se da će naredne godine da bude bolje za nas u Ligi šampiona".

Stefan Babović drži visok nivo igre od kada je sredinom jesenje polusezone podigao formu i adaptirao se na srpski fudbal.

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme, a u drugom su nas prilično pritisli. Posed lopte 57:43 govori da smo se dobro držali, jer je malo ko u Ligi šampiona na ovom terenu uspeo to protiv Arsenala. Golove smo primili iz grešaka, ali smo poslednjih 20 minuta izgubili snagu za duele 'jedan na jedan' i oni su to iskoristili", rekao je levonogi vezista i dodao:

"Šteta što smo primili i treći gol..."

U dva meča sa Arsenalom, Marko Jovanović napravio je dva penala. Jedan u Beogradu, drugi u Londonu.

"Eto, namestilo se da skrivim dva penala u dva meč. Ne bih ništa da komentarišem...", nije bio voljan Jovanović da priča o trenutku kada je zakačio Robina van Persija u kaznenom prostoru, iako je Holanđanin bio okrenut leđima Vladimiru Stojkoviću.

"Odigrali smo, po mom mišljenju, najbolju utakmicu u Ligi šampiona ove sezone, prošli mnogo bolje nego Braga i Šahtjor u Londonu. Krivo mi je što nismo osvojili bar neki bod, a oba gola smo postigli baš protiv Arsenala".

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je igru srpskog šampiona kao "inteligentnu" i na taj način uputio čestitke mlađem i neiskusnijem od sebe, Aleksandru Stanojeviću.

"Nisam bio zabrinut posle izjednačenja, možda sam samo malo bio nervozan, ali znao sam da imamo dovoljno kvaliteta da postignemo bar jedan gol. Bio sam ubeđen u prolaz dalje, mada doza opreza uvek mora da postoji. Partizan je igrao vrlo dobro u defanzivi, zatvarali su naše prodore, usporili ritam i u tim elementima nismo bili na uobičajenom nivou. Nisam baš zadovoljan kako smo igrali u napadu, ali za to zasluge ima i Partizan, jer se branio veoma inteligentno", rekao je Francuz.

Fudbalere Partizana očekuje zasluženi odmor, jer su ove sezone već odigrali 30 takmičarskih utakmica. Poređenja radi, deset više od igrača Crvene zvezde.

A, u martu... Pohod na četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, kako se na novo učešće u Ligi šampiona ne bi čekalo sedam godina.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Motorola Luxan RAZR2

A Braga koja je pobedila Arsenal ni u kom slucaju ne moze da pobedi Sahtjor ?
Kao sto rekoh, za neku ozbiljniju diskusiju morao bi da pohvatas makar osnove sporta. Bilo kog za pocetak, pa onda fudbal  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95

A Braga koja je pobedila Arsenal ni u kom slucaju ne moze da pobedi Sahtjor ?
Kao sto rekoh, za neku ozbiljniju diskusiju morao bi da pohvatas makar osnove sporta. Bilo kog za pocetak, pa onda fudbal  Smile

Iskreno.Zaista,smjesno.Tjesite se time da je Arsenalu visilo,a vi ga zamalo zajebaste,jer je Braga mogla da razbije Sahtjor?A Sahtjero ih razvalio od fudbala.

Al sto kaze vas "Murinjo".Niko vas nije nadigrao,sa svima kost u kost...Vrlo lijepo ucesce,nema sta  Smile

1Shakhtar Donetsk15
2Arsenal      12
3Braga      9
4Partizan   0

Al dobro.Lijepo je poznavati fudbal kao vi.Drago mi je sto ste zadovoljni. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da je Partizan kojim slicajem postigao drugi gol (a bilo je prilike za to), Braga bi mogla komotno i 0:0 da odigra za prolaz Smile pronadji informacije pre nego sto pocnes da seres u prazno.

A sto se tice ovih 0 bodova... mi zadovoljni sa 10 milki drugar Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Motorola Luxan RAZR2
Iskreno.Zaista,smjesno.Tjesite se time da je Arsenalu visilo,a vi ga zamalo zajebaste,jer je Braga mogla da razbije Sahtjor?A Sahtjero ih razvalio od fudbala.

Al dobro.Lijepo je poznavati fudbal kao vi.Drago mi je sto ste zadovoljni. Smile

Meni je bilo dovoljno da vidim Vengerovu facu u 70. minutu pa da mi sve bude jasno  Smile
Ali verujem da ti bolje poznajes fudbal od njega i znas sve ko ce koga da dobije.
A verujem i da se iz blata "super lige" jako dobro moze proceniti sta je "smijesno"  Smile
Uostalom da vi imate neke veze sa realnoscu ne biste bili gde jeste  Smile

EDIT:
Ovo pod uslovom da pricamo o fudbalu. Ako pricamo o nogometu onda se bojim da ne mogu da pariram vama cigosima  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 13:12:57 od Alk0 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Горанац, то што ви знате да сте лоши па ни не покушавате да играте нешто у Европи и да улазите у лигашке делове такмичења је ваша ствар, пустите оне који покушавају да нешто ураде и да изграде какав-такав тим који ће моћи да одгризе неки бод неком фавориту, ја се надам већ догодине, на миру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Горанац, то што ви знате да сте лоши па ни не покушавате да играте нешто у Европи и да улазите у лигашке делове такмичења је ваша ствар, пустите оне који покушавају да нешто ураде и да изграде какав-такав тим који ће моћи да одгризе неки бод неком фавориту, ја се надам већ догодине, на миру.

Citat
1Shakhtar Donetsk15
2Arsenal      12
3Braga      9
4Partizan   0

Ako je ovo zadovoljstvo na sportsko planu?Onda,blago vama.
I sta vi to pokusavate?Daj se ne zanositi.Bice kao i 2003. Smile

Citat
Ovo pod uslovom da pricamo o fudbalu. Ako pricamo o nogometu onda se bojim da ne mogu da pariram vama cigosima

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Motorola Luxan RAZR2
Daj ne budi dijete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Daj ne budi dijete  Smile
Papalukas mu usao na profil ... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.