Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1061075 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Па јебига имао је бар снаге за последњих 20 минута... Станојевић је опасно каснио са променама...

Ne bi tu Iliev mnogo pomogao,trebao je Lola umesto Race,da zatvori malo pozadi kad smo vec dali gol.Petrovic dok se okrene 3 puta oko svoje ose,uvije loptu u masnicu i posalje je Arsenalovim igracima,poceo Dnevnik 3...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
I ja sam ocekivao Jovanovica na beku, Savica kao stopera, gledam ove sa Monda kako najavljuju obrnuto i mislim: "Gledaj ove indijance, nemaju pojma", a nisam znao da Savic to igra u reprezentaciji ponekad  Smile  Ma nije on za beka...  Smile

Sta drugo da se kaze za utakmicu, nije bilo lose, nismo se obrukali, mada sam se opet smorio opasno, pizdim kad vidim kako se svi izdrkavaju na nama, na 2:1 Venger uvodi napadaca, onako siguran da nema vise problema do kraja, a kod nas vidim da ne mozemo vise nista da uradimo...... Da se razumemo, nisam ni ocekivao neki bolji rezultat, ali sam se nadao da cemo malo vise da ih namucimo, da stvorimo jos neku sansu pred kraj, da se malo zakuva utakmica...

Jbg, znam da to nije realno sada, ali nadam se da cemo narednih godina doci u tu situaciju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da to mu dosta zameram dosta se nećkao a nije imao razloga za to , kada vidis da ti treba brzina ubacis Ilijeva umesto Petrovica , Kamaru i Saleta stavis na veznjake po krilima Babovic i Mo i napad Ilijev - Kleo i igras neki fudbal...
Pa igrali smo mi dobar fudbal i sa ovakvom postavkom... ne smes jebiga igrati sa samo jednim zadnjim veznim protiv Arsenala... napunili bi nas...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja zadovoljan. Ma kako izgledali danas ovaj Arsenal je ipak sila. Nije tek tako na celu Premijer lige.
Garantujem da nijedan sudija u Premijer ligi ne bi ono svirao za penal. Narocito sto je ovaj sudija pustao neke grublje startove tokom igre, a za penal skroz promenio kriterijum.

Kod treceg gola nema se sta zameriti, izvozali nas ko mnoge ove sezone i to vise puta.

Jovanovica bih odmah prodao. Pa jebem ti na loptu metar od zemlje ti ides glavom umesto da je levom posalje u pizdu materinu.

Savic odusevio, bar mene, mislim sto se tice odbrane, ne bekovske pozicije.

Momci to je to, i da je ucinak 0 0 100 za mene nije bruka. Bili smo tamo.

p.s. po sesti put sam pao na 7+  Smile a mislio sam da cu se opariti  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 23:13:22 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC 

ne verujes u tim Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Meni je najdraze od svega sto smo mi igrali fudbal sa Arsenalom,znaci nosili smo se lepo.Nekoliko puta smo odlicno izmenjali pasove,jako lepo je izgledalo.Ona akcija kad se Lazevski ubacio i Sanja dobio crveni je sjajna bila,ako neko moze da nadje snimak sansi,samo da jos jednom vidim tu akciju...Cini mi se da je Moreira odigrao pas ka Lazevskom,inace veceras je bio mozda i najbolji kod nas,zajedno sa Medom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Ma samo da dovedemo normalna krila,ili bekove,jbt samo da ima neko da probija sa strane i bice mnogo bolje.Pa mi imamo odlicnu sredinu Sale,Mo,Kamara sta ce nam bolji igraci  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

ne verujes u tim Smile Smile

Ma nisu to moje reci, nego citiram "optimiste"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Jovanovica bih odmah prodao. Pa jebem ti na loptu metar od zemlje ti ides glavom umesto da je levom posalje u pizdu materinu.

Jel znas sta je tu problem? Sto je Jovanovic tipican seljacki igrac. Da je lopta centrirana sa leve strane, on bi lagano ispucao tu loptu... ovako, isla mu je na levu pa je zato isao glavom. Levom decko ne ume, zato kazem seljacki igrac.

Kod treceg gola Krstajic stoji ko rekreativac. Jos se pomerio u stranu i otkrio ceo gol. Ni da ukliza...

A sto se tice penala, cini mi se da je sudija debitant... uvek uguraju debitante tim kvalitentijim ekipama koje igraju protiv autsajdera iz razloga da se ovaj ne bi usudio da sudi slucajno protiv te kvalitetnije ekipe... ne bi tako sudio Markus Merk.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Nismo poslednji u LS,Spartak Moskva se pobrinuo,tukli su Zilinu 2:1...imamo bolju gol razliku... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.