Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 510 511 513 514 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1089378 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Iskusni napadač Partizana žali samo zbog poraza od Brage i kaže: "Pripadamo Evropi, ali kremu ne možemo da se suprotstavimo".

Ivica Iliev je sa sedam golova najbolji strelac Jelen Superlige uoči poslednjeg jesenjeg kola. Preciznije, lidersku poziciju deli sa golgeterom Slobode, Nemanjom Arsenijevićem, protiv koga će igrati u subotu u Humskoj od 13 sati (ulaz besplatan).

"Iskreno, nikada nisam o tome razmišljao, pa ni sada. Slagao bih kada bih rekao kada nije lepo", rekao je 31-godišnji napadač Partizana za klupski sajt.

Do 2004. i odlaska iz Humske u Mesinu nije bio poznat po golgeterskim sposobnostima iako je postigao jedan od najvažnijih golova u klupskoj istoriji - bio je jedini strelac tokom 120 minuta borbe za plasman u Ligu šampiona 27. avgusta 2003. na Sen Džejms parku u Njukaslu.

"Možda je to posledica zrelosti", kaže Iliev i razlaže temu:

"Pre odlaska u inostranstvo više sam uživao na terenu, hteo da se izigram, napravim lep potez... U inostranstvu sam naučio da je ovo posao i da je svaki meč važan".

Razlika ipak postoji. Makar minijaturna.

"Naravno, u evropskim utakmicama je jači adrenalin, što je neodvojivi deo mene. Nije fraza, kad si stranac moraš da vodiš računa i o ličnim kvalitetima, a ovde, kod kuće, svi zajedno živimo za uspehe Partizana. Kada se na kraju podvuče crta - ako si odgirao nekoliko loših utakmica, sve lepše izgleda nego u inostranstvu, gde u ekipi koja gubi ništa nije dobro iako si odigrao korektnu sezonu".

Nije Iliev jedini povratnik u crno-belo jato koga je pečalba uozbiljila. Primer je i Stefan Babović.

"Tamo je veći pritisak na mladog fudbalera i tamošnja mašinerija brzo pravi zrelog igrača ili ga proguta. Primera radi, Čelsi dovede desetoricu najtalentovanijih klinaca iz celog sveta, za godinu dana "očisti" petoricu, za dve godine ostanu dvojica... Kod nas je možda problem što dva-tri talenta koje iznedri, klub drži kao malo vode na dlanu, što klinci znaju i opuste se. U inostranstvu stalno moraš da se dokazuješ. Odigraš dve loše utakmice i - nema te".

Poredeći tekuću sezoni i 2003/04, Ivica Iliev glas daje aktuelnoj.

"Tada smo ušli u Ligu šampiona, ali nismo osvojili titulu. Sada smo opet bili u evropskoj eliti, a prvi smo na polusezoni i nadam se da ćemo na tom mestu ostati do kraja. Kada se uporede rezultati, ova sezona je uspešnija".

Pre sedam godina Partizan je osvojio tri boda u Ligi šampiona, a sada nijedan.

"Iskreno, ovako mi je draže, jer samo sa titulom možemo da pokušamo ponovo da uđemo u Ligu šampiona. Bili smo euforični letos posle ulaska i svi nas dizali u nebo, za šta nije bilo mesta. Sam ulazak u Ligu šampiona je uspeh, ali smo i tada bili realni u proceni sopstvenih vrednosti. Pripadamo Evropi, ali nismo mogli da se adekvatno suprotstavimo evropskom kremu".

Ipak, ima za čim da žali.

"Žao mi je jedino utakmica sa Bragom, jer mislim da smo u obe mogli da 'izvučemo' bolje rezultate. Tako se namestilo. Ostalo - ne može da bude idealnije. Igramo atraktvino, dajemo mnogo golova, tek sada ulazimo u automatizam. U početku smo dobijali protivnika sa po jednim ili dva gola razlike, a sada delujemo fascinantno. Odlično se razumemo, protivnik ne zna odakle mu preti veća opasnost", dodao je iskusni napadač:

"U Ligu šampiona smo ušli na kvalitet trenera, individualni kvalitet pojedinih igrača i želju. U tom trenutku svako je dao više nego što je realno mogao. Uz veliku dozu sreće bez koje se ne može".

Kolo pre završetka jesenjeg dela prvenstva, crno-beli imaju tri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Zvezdu.

"U domaćoj ligi je Partizan superioran i to nije pozornica na kojoj treba da veličamo igrače".

Iliev je sa Partizanom potpisao ugovor do juna 2011.

"Voleo bih da pomognem klubu naredne sezone na evropskoj sceni".

Čak i ako saradnja ne bude nastavljena...

"Večno ću biti u Partizanu".

Ivica Iliev zahvaljuje se navijačima sa južne tribine, ali kritikuje one koji (ne)dolaze na istočnu i zapadnu.

"Ovakav Jug i ovakvo navijanje tokom sezone se ne pamti", jasan je Iliev.

"Da ne zataškavamo, ostaje žal za Istokom i Zapadom. Kao što se nama prebacuje, i mi prihvatimo kritike, moramo i mi da kažemo šta mislimo. Znamo kako narod živi ovde. Moji roditelji su iz iste branše kao većina u Srbiji i ja sam kao klinac prošao kroz to".

On poziva sve ljubitelje fudbala da dođu u Humsku, a naročito one kojima je crno-bela boja na srcu.

"Neka dođu da uživaju, jer Partizan mođe da im ulepša nedelju. Čak i kad ne damo pet golova, imamo mnogo lepih akcija, gomilu šansi. Ma, sve izgleda fenomalno".

A onda se ponovo osvrnuo na plasman u Ligu šampiona preko Anderlehta i značaj navijača. Iz toga proističe poruka Ivice Ilieva:

"Jaki smo samo kada smo svi kao jedan", poručio je igrač sa brojem 77 na dresu i dodao:

"Osetili smo da je cela Srbija bila kao jedan kada smo igrali protiv Anderlehta", zaključio je Ivica Iliev.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC 
Партизан - Слобода у 1 у суботу, бесплатан (јебени) улаз.

dolazim 90% Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Crno-beli razmišljaju o sezoni 2011/12, kada će na jednoj utakmici Superlige moći da igraju samo četvorica fudbalera bez srpskog pasoša.

Partizan na platnom spisku trenutno ima šestoricu stranaca, a uskoro će ih biti još, kada se privede kraju projekat skautiranja u Južnoj Americi.

Prema propisima Fudbalskog saveza Srbije, dozvoljeni broj stranaca u protokolu će od narednog leta biti smanjen sa pet na četiri igrača, što će prvaka Srbije naterati da se rastane sa nekim od aktuelnih prvotimaca.

Kamara i Savić su perspektiva kluba, Kleu je odobreno srpsko državljanstvo (mada još nije dobio pasoš), a kandidati za odlazak svakako su Moreira, Boja i Kizito.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Partizan će već po završetku jesenjeg dela sezone pokrenuti inicijativu da se fudbaleri sa prostora ex-Jugoslavije od narednog prvenstva ne tretiraju kao stranci!

"Razgovarao sam sa čelnicima FSS i Zajednice Superlige, ali nisam dobio povratnu informaciju kako će to pitanje biti rešeno. Verovatno bi prvo morali da se dogovore nacionalni savezi, da isti propis važi u Srbiji i, recimo, u Sloveniji. Posle toga ne bi bio problem da se u svakoj državi ponaosob fudbaleri iz bivše SFRJ zavedu kao domaći", rekao je za "Žurnal" Albert Nađ.

Koordinator za sportska pitanja u prvaku Srbije smatra da je donošenje takve odluke postalo od vitalnog interesa, pošto je "tržište suženo ne samo u Srbiji, nego i u okruženju".

"Imali smo u prošlosti igrače iz Slovenije, BiH i Crne Gore, od kojih je ostao samo Stefan Savić, ali dovođenjem novih rizikujemo da upadnemo u problem", dodao je Nađ.

Kada bi ideja crno-belih zaživela, Aleksandar Stanojević bi bez opterećenja mogao da stavi u tim Savića i eventualna pojačanja iz Slovenije, Makedonije, BiH, Crne Gore, pa i Hrvatske, dok bi Južnoamerikanci i Afrikanci popunili četiri mesta predviđena za strance.

U Partizanu se slažu da je odluka o smanjenju broja stranaca korisna za srpski fudbal, ali porazi na evropskoj sceni istovremeno govore da je neophodno formiranje kvalitetnijeg sastava...

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
I dalje ne razumem kakvu dobit cemo imati sa ogranicenjem stranaca... da se ja pitam svih 11 na terenu bili bi mi stranci...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N73
Glupost teska ogranicavaju broj stranaca,nije ni cudo sto ne napredujemo
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ova kopacka oslikava terene u nasoj ligi Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
I dalje ne razumem kakvu dobit cemo imati sa ogranicenjem stranaca... da se ja pitam svih 11 na terenu bili bi mi stranci...

Мислиш,црнци  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Поента ограничења је да би предност имали напши играчи чиме се више њих афирмише и већа је онда шанса да се произведе неки квалитетан играч за репрезентацију. Дакле ради се о репрезентацији и ничему више. Ја сам генерално за то.

Е сад то је теорија, и зато сам написао да сам генерално за то. Да би то у пракси функционисало потребно је да постоји одређен квалитет рада у клубовима у млађим и сениорским категоријама. Код нас је то све у распаду тако да то ограничење странаца не може да донесе ефекат који теоријски треба да донесе. Кад би рецимо Енглези увели то правило видели би како ти треба да изгледа. Овде код нас развој играча не постоји јер нема струке да развија играче. Зато је ово ограничење обична глупост, нешто као увођење лепше траве или обнављање стадиона. Од дрвета се не види шума.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Постоји код нас развој играча ал тај развој ради само док играч не напуни 20 год...е онда га продамо и тако функционишемо. Значи,ми му дамо само ту грубу ообраду и обликујемо а онда га шмирглају и лакирају у иностранству а ми се задовољавамо нрвицама од трансфера...
ако хоћеш праву афирмацију тренираш за Ајакс,Псв....

Ми имамо талентоване деце ал их немамо милион да би то са тим ограничењем и фазоном констатне продаје функционисало(сипамо воду у флашу без дна),па или да се ограничење укине и играмо лепо са 8 црнаца у екипи или да се уведе да нема продаје док играч не напуни 23год и здраво.

« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 14:48:12 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ма имамо талената колко оћеш. 50 година нисмо имали странце а разни велемајстори фудбалски играли, ал си тад имао рад и струку. Сад сељачки фудбал у првој лиги а не у нижи нивоима. И како играч тамо да се развија онда?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 510 511 513 514 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.