Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090767 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
A jeste sad kurac..sad kao ne znaju da trce a ?!

A ostale zemlje ???

Pa jel bese anderlekt igra sa par belgijanaca iako je belgijski klub ?!

Uzimte Englesku ligu na primer...Pa tamo u fudbalskim klubuvima kad se sve zbere zajedno ima vise stranaca od domacih igraca..

Kinta ljudi , kinta...za kupovinu igraca.
Manje korupcije .
Bolje skole fudbala.
Bolja ekonomska situacija zemlje,samim tim i kluba  -------- Navedite neku zemlju koja ima dobar fudbal a da nije ekonomski koliko-toliko jaka.

Ovo sam sve pisao na brzinu,bitno je da sam izrazio sustinu
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Navedite neku zemlju koja ima dobar fudbal a da nije ekonomski koliko-toliko jaka.

Не постоји, зато је фудбал у свету у банани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Navedite neku zemlju koja ima dobar fudbal a da nije ekonomski koliko-toliko jaka.
Brazil!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Tиверија Smile Друга лига јбт... Ај да су се са Беласицом спријатељили, и они су у другој лиги ал су међу познатијим Македонским клубовима. А могли су и са Турновом, они су у првој лиги имају неку лову па гурају. Где баш ове несрећнике да извуку Smile

Mislim da su cak i treca liga... Smile

Pa,verovatno zbog Blagoja Istatova...inace,ne bi od toga bilo nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 6700
A jeste sad kurac..sad kao ne znaju da trce a ?!

A ostale zemlje ???

Pa jel bese anderlekt igra sa par belgijanaca iako je belgijski klub ?!

Uzimte Englesku ligu na primer...Pa tamo u fudbalskim klubuvima kad se sve zbere zajedno ima vise stranaca od domacih igraca..

Kinta ljudi , kinta...za kupovinu igraca.
Manje korupcije .
Bolje skole fudbala.
Bolja ekonomska situacija zemlje,samim tim i kluba  -------- Navedite neku zemlju koja ima dobar fudbal a da nije ekonomski koliko-toliko jaka.

Ovo sam sve pisao na brzinu,bitno je da sam izrazio sustinu
pa prvi primer su nasi klubovi u Evropi Parizanovi igraci mogu da trce do 70 minuta posle se vuku ko psi po terenu ne provociram nikog vi igrate LS,a tu bez kondicije ne mozes nista da uradis
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
И опет причате исту причу а ФКЦЗ има све то што причате па нема фудбала нигде. Јел вама то јасно? Инфраструктура супер, фудбала нема. А ви заговарате причу да ће фудбала бити кад инфраструктура буде била супер. Па што онда Звезда не игра фудбал? Да је тако како ви кажете, Звезда би се на страни по ораницама мучила, ал би на Мари млела противника. Дакле нисте у праву, не зато што је кажем да нисте већ вас ФКЦЗ демантује.

Ponavljam.
Da imamo pravi,skolovani,agresivni trenerski kadar mi bi svake godine igrali LS sa 80% nasih fudbalera.
A posto mi nemamo to,nema infrastruktura i ne pomaze u ovom trenutku.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Слажем се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Koju skolu treba da zavrsi taj skolovani kadar ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ма Јакша вам је све лепо и укратко разложио. Ми кад смо гостовали Војводини, Банату, Апатину увек смо једва чекали и то само због травнате подлоге. Имамо и бољег тренера, и већу мотивацију, ал они имају уиграност на том терену, ми навикли на лоше услове па кад ту дођеш ко да си пао са Марса. Опет, игра се боље, брже једноставније, лепше и агилније, па ви мислите шта би било кад би сваки град имао добре терене.

Два главна предуслова "модерног фудбала" и напретка фудбалске игре у нашој земљи су добри терени и образован стручни кадар(који при том има вољу за рад као нпр. шеф Сале).

Ja na ovo stvarno da dodam nesto, bilo bi suludo... Ako necete da slusate mene, slusajte ljude koji se profesionalno bave fudbalom...

I napomenuo bih jos jednom, 120.000 evra za lokalnu samoupravu, savez i drzavu zajedno po jednom klubu nije nista... Ako uzmemo i kazemo da to treba uciniti u prvoj turi na 11 terena(ako trenutno imamo 5 stvarno kvalitetnih), to izadje na 1.320.000 evra, sto izadje kad se podeli na 3 dela, 440.000 troskova za drzavu, 440.000 za savez(koji za to mozda moze da dobije i sredstva od UEFA-e ili FIFA-e) i 40.000 po lokalnoj samoupravi... A to nije nista!
I naravo podrazumeva se da kada novi klubovi udju u ligu dobiju isto tako teren... Za radove je dovoljno jedno leto...

I trebalo bi da se propise pravilnik koji ce zahtevati da svaki klub ima travu koja ispunjava odredjene uslove, i ko nema, ne moze da igra u prvoj ligi i to je to... I takodje da se uvede kontrola koja ce jednom godisnje ili jednom u polusezoni kontrolisati kvalitet i odrzavanje te trave... Ko ne vodi brigu da se kazni novcano, da mu se oduzimaju poeni i da se izbaci iz lige, kao krajnja mera...
Sta pod brigom podrazumevam? Ako treba npr. da kada pada sneg, da se postave najloni preko celog terena da se sacuva ta trava, a ne da teren bude zavejan kao neka livada(izuzev ako je bolje da padne sneg na travu, mada videh da su na marakani stavljali te najlone kada je pao sneg)... I imaju tu procedure koje se rade da bi teren bio dobar...

I nit je to neka mudrost, nit je filozofija, nit je preteran trosak... A nama vec 15 godina stoji taj problem...

Ja do sada nisam znao kolika je to investicija... Mislio sam da nije ispod 500.000 evra... Sad kada sam se uverio da to zapravo uopste nije skupo, ima da pisem i rosavom tj. Nesi ( Smile ) na SOS-u da pokrene to pitanje...  Smile
Ako bude hteo, super, ako ne, gledamo kako da se borimo za ovaj nas fudbal na drugi nacin, ako ga ima...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Koju skolu treba da zavrsi taj skolovani kadar ?

Definitivno ne ove nase trenerske skole.
Jer,poznajem dosta "trenera",pa,mogu da tvrdim da moja majka bolje poznaje fudbal.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.