Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090992 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koliko god se nekom cini da smo kvalitetom blizu te Evrope zivi u velikoj zabludi. Evropa nam je pokazala koliko je surova i kaznjava svaku gresku i neiskustvo.
Danas primamo katastrofa gol posle prekida i naseg kiksa, od Arsenala posle kornera, od Brage kuci posle prekida, Braga tamo slobodnjak i Sahtjor tamo slobodnjak.   5 komada primamo na "decje bolesti". Kad se to ispravi (a mnogo kvaliteta treba do toga) i kad budemo imali vise od 3,4 kvalitetna igraca, e onda cemo mozda moci da pariramo, bar da probamo.   Ovo sad je samo zelja.
Sami sebe lazemo ako mislimo da smo bili jako blizu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
ОК, другачије резонујеш од мене, друга је то филозофија фудбалска тако да се нећемо споразумети. Ти имаш нечим изазвано позитивно мишљење око неких ствари а моје је прилично лоше око тих истих ствар. Превелика је то разлика да би се разумели. За мене дно дна за тебе еквивалентно вицешампиону Португала. Небо и земља.

Ево Веља је лепо написао шта и како.
Upravo to. Misljenja se razlikuju...

Lepo rece Krstajic... odigrali smo samo jedno lose poluvreme i to protiv Brage prvo (ne racunajuci ovaj mec). I ja sam zadovoljan kako smo igrali izuzev tog poluvremena koje nas je dosta kostalo i to samo zato sto smo ih potcenili.

I dalje tvrdim da jedna Braga nije nije kvalitetnija ekipa od nas. Imali su vise srece u dvomecu sa nama i prosli dalje... naravno, zasluzili su taj prolaz svakako...

Koliko god se nekom cini da smo kvalitetom blizu te Evrope zivi u velikoj zabludi. Evropa nam je pokazala koliko je surova i kaznjava svaku gresku i neiskustvo.
Danas primamo katastrofa gol posle prekida i naseg kiksa, od Arsenala posle kornera, od Brage kuci posle prekida, Braga tamo slobodnjak i Sahtjor tamo slobodnjak.   5 komada primamo na "decje bolesti". Kad se to ispravi (a mnogo kvaliteta treba do toga) i kad budemo imali vise od 3,4 kvalitetna igraca, e onda cemo mozda moci da pariramo, bar da probamo.   Ovo sad je samo zelja.
Sami sebe lazemo ako mislimo da smo bili jako blizu.
Ne bih rekao da je to kvalitet drugih ekipa nego jednostavno nas pad koncentracije pogotovo posle prvog primljenog gola...
A niko nije rekao da smo bili jako blizu...
Ove greske bi iskoristio i Cukaricki, Smederevo ili bilo ko iz nase lige... nije tesko dati gol sa pola metra...
Jebiga, Srna i onaj iz Brage su odlicne slobodnjake izveli a tako nece izvesti do kraja karijere siguran sam... to je plod srece... o tome ja pricam.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Уф ал ти имаш високо мишљење о овој екипи кад мислиш да су губили јер је противник имао среће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Вероватно тако већ месецима причају у Андерлехту. Smile

Нажалост, сваки наш пораз је заслужен. Сваки појединачно. А ја сам лично највише разочаран утакмицом против Браге код куће, онако јајарски и безвезно одиграти пред својим навијачима у тако битној утакмици је за мене непојмљиво. Али добро, ја на све ово гледам као на школу и основу за будућност.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Уф ал ти имаш високо мишљење о овој екипи кад мислиш да су губили јер је противник имао среће.
Nemam zamerku na vezni red... tu mislim na Ilica, Moreiru i Babovica... dakle, za igru napred nemam previse zamerki... u stvari imam... mora vise igraca da ucestvuje u napadu...
Sto se tice igre pozadi svaka rec bi bila suvisna... moramo promeniti citavu zadnju liniju... a sto se tice zadnjih veznih... Fejsa se vraca tako da tu ne brinem.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dok se ne oformi neka jadransko/balkanska - inter liga ili kako će je već nazvati, nema nama leba u evropi jer nam fale utakmice ...
Mi smo bukvalno amateri za ovo takmičenje ... kao što Saudijska Arabija ili Severna Koreja  prolaze na mondijalu tako i mi (kao i većina klubova iz regiona koja istu politiku ima) u ligi šampiona ... Znači sa polu-fudbalerima nema šanse da se nosiš ni sa kim iz naše grupe ... možemo da se zanosimo koliko hoćemo da smo kao nešto parirali u ovih pet utakmica ali utisak je da čim nas neko malo neko stisne i doda gas mi primamo gol i padamo  ...
Moreira, Ilić i Kleo znaju fudbala ali to je nedovoljno za ovakvo takmičenje... bekovi nam nemaju centaršut (doduše Stevanović nema ni mozga) i nije mi jasno zašto se ubacuju u napad kad su beskorisni? Babović smotan, Petrović izgubljen, Smiljanić nit' smrdi nit' miriše, Jovanović paničar ... jedino Krstajiću u njegovim godinama zaista nema šta da se prigovori...
Dakle dok ne budemo imali neku jaču ligu kao u košarci npr. nećemo se pomaći od ovoga gde smo sad ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Или док се не промени начин рада у Савезу. Ал добро то ће да се деси никад, далеко је то виши ниво од фудбалског савеза, треба цела држава да се промени па и савез са њом а тим и фудбал. Овако евентуално уз лигу и неко регионално такмичење, ал питање је и нашта би то личило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Zasto savez?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tako je regionalna liga je nas jedini spas...Jebiga da napravimo neku ligu,opet bi nama islo na ruku posto smo realno dosta ispred(Nasi srpski klubovi) svih,Hrvati su isto tu negde kao mi...
« Poslednja izmena: 24. Nov 2010, 01:38:40 od Borijelo! »
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
I onda bi tek zamrli Krusevac, Subotica, Nis, Cacak i ostali gradovi... nisam za to... mozda neki kratak turnir moze doci u obzir...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.