Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091455 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Opustencija bre, sta ti je...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Auuuu brateee...  Smiley 1  Idi bre u pm...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bilo mi zao onog cige hrvatskog Eduarda....a da nece neko srpskog klinca, izdrzi majstore.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 12:09:57 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kako mi je drago zbog Tomica. Valjda ce covek da se dovede u red.
Za Scepovica sam se iznenadio, ali Stanojevic je vise puta bio ludeo zbog njega na utakmicama.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
"Razlog? Ne znam ni sam... Verovatno nas je smatrao krivcima za primljene golove", kaže Nemanja Tomić, jedan od dvojice odstranjenih igrača iz Partizana. "Sve mi je to pomalo smešno", rekao je drugi kažnjeni, Marko Šćepović.

Delovalo je sve idilično...

Partizan vodi 4:0 protiv Čukaričkog, igra se sredina drugog poluvremena, već je svima na Banovom Brdu, a i šire jasno da je šampion zabeležio novu prvenstvenu pobedu i da je bar na 24 časa odmakao Crvenoj zvezdi na šest bodova razlike.

Nemanja Tomić je u igru ušao u 46. minutu, pri vođstvu od 3:0.

U 65. minutu, trener crno-belih Aleksandar Stanojević, pri rezultatu 4:0, u igru uvodi još jednog talentovanog prvotimca, Marka Šćepovića.

Utakmica je završena rezultatom 4:2 i posle meča, umesto standardnih izjava, očekivanih od jedne naizgled rutinske pobede, stigla je vest da je Stanojević odstranio Tomića i Šćepovića iz prvog tima i da će oni od ponedeljka trenirati sa igračima Teleoptika, koji praktično predstavljaju treći tim Partizana.

A, upravo u tom Teleoptiku, Tomić i Šćepović su ne tako davno uspeli da se domognu onog pravog, crno-belog dresa.

"Mnogo mi je teško", počeo je priču Tomić (22) za "Sport".

"Trener je bio ljut na nas, meni je rekao da sam od nedelje igrač Teleoptika", šturo je prepričao mladi vezista razgovor iz svlačionice.

Koji je razlog?

"Razlog? Ne znam ni sam... Verovatno nas je smatrao krivcima za primljene golove", rezonuje Tomić, koji se ove sezone našao na žestokom udaru navijača zbog slabe forme.

"Grobari" smatraju da se Tomić ne zalaže dovoljno na utakmicama i zbog toga su mu čak zviždali u više navrata, a na taj način samo je iskopana ratna sekira između fanova i mladog fudbalera. Još prošle sezone, bilo je vatre na toj relaciji, posle čega se Tomić i izvinio.

"Nekada igram dobro, nekada ne, ali verujte, Partizan mnogo volim i uvek dajem sve od sebe. Zato mi ovo teško pada... Moram da prihvatim odluku, da pokušam da se nametnem i razuverim šefa", rekao je Tomić, koji je rođen 21. januara 1988. godine u Kragujevcu.

U Teleoptik došao je 2006. godine, posle devet sezona u podmlatku Radničkog iz Kragujevca, a za prvi tim Partizana debitovao je proleća 2008. godine i brzo pobrao simpatije navijača. No, situacija se brzo promenila...

Dok su navijači tražili kaznu za Tomića, koji je postigao šest golova u 80 nastupa za Partizan do sada, igrom Marka Šćepovića malo ko na tribinama bio je nezadovoljan. Ili bar zalaganjem.

Većinu je začudilo kada se pored Tomićevog imena, našlo i Šćepovićevo (19), verovatno zato što je mladi napadač ove jeseni bio strelac osam golova za prvi tim Partizana, po četiri u prvenstvu i Kupu.

"Morate da pitate trenera Stanojevića za razlog zbog kojeg smo odstranjeni iz ekipe. Što se mene tiče, smatram da razlog ne postoji i ne bih komentarisao više na tu temu. Sve mi je to pomalo smešno", bio je znatno oštriji Šćepović u prvoj izjavi posle vesti o kazni, u poređenju sa Tomićem.

Šćepović je rođen 23. maja 1991. godine u Beogradu i počeo je karijeru u mlađim kategorijama Partizana, a od 2008. do prošlog leta igrao je za Teleoptik.

Iako je Stanojević tandemu naložio da se javi na raport treneru Teleoptika Zvonku Vargi, iz njegovih reči može se zaključiti da oni nisu poslati na neodređeno vreme u Teleoptik, već da su završili s prvim timom Partizana dok je Stanojević na klupi.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Шћеповић онако баш паметан дечко, ем га тренер истеро ем још сере по тренеру. Мозак нема шта, љуби га таја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Au Djokovic je jako dobar igrac,bas mi je zao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jel neko zaista gledao tog Djokovica ili se bazirate na FM 2009 i 2010?

Naravno, decku sve najbolje i da se sto pre oporavi, jezivo izgleda start Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sagem xg6
Dobro se setio.

Tomic se raspada dve godine, umesto da napreduje. Osim raspada u ofanzivi covek nije potrcao za igracem posle izgubljene lopte. Stoji 90 minuta.

Sto se Scepe tice mozda je malo iznenada ali i to se moglo ocekivati. Kazem ja lepo Diasu na pocetku sezone da taj nece dugo. Ne svidja mi se uopste. Jeste dao 8 golova ali on pizdi na Moreiru jer mu ovaj nije dao loptu... sutir'o bih ga do Autokomande. Scena (bila u prenosu) kad on krece na loptu u petercu  u susret mu ide njihov igrac, a Scepovic stane... prilazi Ilic i dere se na njega "Pa idi glavom!", mi dovoljno govori. Podseca me na Djekica, umeju da daju gol i kos samo kad se svi sklone.

Gledao ja Djokovica (B tim protiv Mladenovca). Decko je brz k'o Milivoje. Igrao otprilike ono sto igra Iliev. Ume da prodje. Steta stvarno, verovatno bi u Partizan vec na zimu ili u najgorem slucaju u junu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
"Što se mene tiče, oni više nisu fudbaleri Partizana, a klub će da odluči o njihovoj sudbini", poručio je trener Partizana Aleksandar Stanojević nakon što je iz Prvog tima odstranio Nemanju Tomića i Marka Šćepovića.

Oštro!

Složili se ili ne sa odlukom trenera Partizana Aleksandra Stanojevića da iz tima odstrani Nemanju Tomića i Marka Šćepovića, ovaj mladi stručnjak pokazao je da ne preza ni od najradikalnijih poteza kako bi istrajao u nameri da njegov Partizan igra maksimalno angažovano, makar vodio i 4:0.

I da svaki igrač, bez izuzetka, da sve od sebe.

Ispostavilo se, ne samo zbog (ne)zalaganja u meču sa Čukaričkim, koji je posle 4:0, završen pobedom Partizana od 4:2, da su najskuplji ceh za neadekvatan odnos prema crno-belom dresu platili Tomić i Šćepović.

Ne samo da ih je udaljio od Prvog tima i poslao u filijalu Teleoptik, već je Stanojević poručio:

"Što se mene tiče, oni više nisu fudbaleri Partizana, a klub će da odluči o njihovoj sudbini", preneo je "Sport" izjavu mladog trenera, koji je bio toliko besan posle utakmice sa Čukaričkim da je na konferenciju za medije poslao saradnika Vuka Rašovića.

"Tomić i Šćepović nisu više u Prvom timu. Razdužili su opremu. Rekao sam kolegi iz Teleoptika Zvonku Vargi da će sa njima da treniraju", dodao je Stanojević (39), čiji tim u 13 kola Superlige ima 11 pobeda, remi i poraz.

Zbog čega se odlučio na tako radikalan potez?

"Takvo ponašanje više nisam mogao da tolerišem... Neverovatno je da se ponašaju tako nonšalantno, da manje pružaju od onih neuporedivo iskusnijih, koji nose dres Partizana i pod injekcijama, a u svakom trenutku utakmice daju maksimum", objasnio je Stanojević i dodao:

"Takav odnos Tomića i Šćepovića više ne mogu i ne želim da trpim".

Stanojević je objasnio da fudbaler koji želi da igra za Partizan, crno-beli dres mora da doživljava kao svetinju. I protiv Arsenala i protiv Čukaričkog.

"Dres Partizana je svetinja i on je iznad svih nas. Ako igrači koji su povređeni, kao što su Krstajić, Ilić i Iliev, uz Babovića koji igra sa slomljenom rukom, mogu da daju sve od sebe i 'izginu' na terenu, onda i od onih koje uvedem sa klupe očekujem da daju sve od sebe", rekao je Stanojević u izjavi koju je preneo "Sportski žurnal".

Tako je! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 13:56:01 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.