Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1092125 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Danas je stvarno sjajan dan...
A jos ga dodatno ulepsava kmecanje komsija  Smile
Stojke im je objasnio stvari bolje nego sto bi bilo ko od nas mogao - oni su samo ruzna proslost  Smile
A vi ste blistava sadasnjost i buducnost srpskog fudbala...pokrij se usima
Bravo stelex macko  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia krntija
Danas je stvarno sjajan dan...
A jos ga dodatno ulepsava kmecanje komsija  Smile
Stojke im je objasnio stvari bolje nego sto bi bilo ko od nas mogao - oni su samo ruzna proslost  Smile
A vi ste blistava sadasnjost i buducnost srpskog fudbala...pokrij se usima
Bravo stelex macko  Smile

dobra fora, de se toga seti  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
svaka cast momci odigrali smo po meri koliko nam je trebalo u smislu da mi da smo nametnuli jak tempo kroz celu utakmicu ne bi mogli a da ne primimo gol, odbrana je vrunski odradila posao Miljkovic je za divno cudo solidno odigrao a za onaj dribling Petrovica nisam mogao da verujem, nekako mi se i cini da se Boja dosta popravio, Krle je odigrao svaka mu cast, Kapiten na nivou bez greske i sve tacne pasove, Moreira se vraca u formu, tako da sada mali odmor pa dalje u pohode ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Da nema neko statistiku utakmice ?
Interesuje me koliko su faulova cigani napravili,posto su isli taktikom - "ne sudija da svira koliko mi mozemo da fauliramo"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Sagem xg6
Odlicno odigrano. Odlicne izmene Stanojevica i sto je najvaznije u pravo vreme. Taktika takodje dobra. Ima sve pohvale od mene za vodjenje ove utakmice.

Sto se sudija tice, konacno jedan koji hoce da pusti igru. Imao par gresaka ali nebitnih. Cetiri minuta je bilo mnogo i trebao je i Vesovicu karton da da. Kazem nebitne odluke. Imao sam utisak u prvom poluvremenu da namerno nervira Moa i ne svira mu nista. Pokusao je i uspeo da uspostavi dobar kriterijum sa puno igra i malo prekida. Popizdeo sam na pomocnog zbog dva faula, a pogotovo drugog, Babovica.

Zadnja linija se drzala dobro ako izuzmemo onu kontru pre stative i onu slucajnu sanzu kad Miljkovic spasi gol. Svaka mu cast za oba starta.

Vezni red ne pamtim da je odigrao bolje. Raca dobar, nije imao snage za vise. Lola profesorski, Mo takodje. Tomic opet kilavio al' ajd' sad. Ilic opet drzao cas fudbala.

Kleo je vidno umoran. Svaka cast za asistenciju i presing pre gola. Boja objasnio. Pimpovanje preko njihovih igraca za spice. Oba suta odlicna.

Vlada odlican. Sve centarsuteve pokupio. Svaka cast za majicu.

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Moreira legenda  Smile
Pa sad da vidim ko ce da ga otera!
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Partizan je u danasnjem derbiju pokazao sramotu naseg srpskog fudbala, ako postignes (poklone ti ga Smile) pogodak onda se ostatak utakmice povuces u bunker i naravno da Zvezda nista tada nije mogla da uradi! Ako nam ovako igra tim koji se bori za titulu, onda mozete da shvatite i zasto imamo jednu od najjadnijih liga u Evropi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia N73
Partizan je u danasnjem derbiju pokazao sramotu naseg srpskog fudbala, ako postignes (poklone ti ga Smile) pogodak onda se ostatak utakmice povuces u bunker i naravno da Zvezda nista tada nije mogla da uradi! Ako nam ovako igra tim koji se bori za titulu, onda mozete da shvatite i zasto imamo jednu od najjadnijih liga u Evropi!
Kakva glupost Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Tejk it izi,tejk it izi... Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.