Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1092143 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Gdje igra dobro?
U Kini?Ekvadoru?
Kako je dobar kada ima staklane noge?

To po meni nije i nikad nece biti relevantno.
U LDU, koja je sve samo ne naivna ekipa... otresla bi i vas i nas sa jedno 3 komada razlike...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Šole - golmanska legenda i ljudina

U svečanoj sali Skupštine grada Beograda održana je promocija zaista jedinstvene knjige o Milutinu Šoškiću, autora Vanje Bulića. Bila je to prilika da svečana sala bude dupke puna svih poštovaoca ove golmanske veličine i čoveka za koga se jednostavno može reći – gromada.

Na skup su došli bivši Šoletovi saigrači iz Partizana, reprezentacije Jugoslavije, ali i tabora večitog rivala. Pored njih bilo je tu mnogo prijatelja slavnog golmana, sportskih radnika iz vremena kada je fudbal bio na ovim prostorima „sve i svja“, poznatih književnika, glumaca, običnih zaljubljenika u fudbal i poštovaoca Šoleta, veliki broj poslenika „sedme sile“, a počasni gost je bio, niko drugi do, Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej.

Promociju je vodio glumačka legenda sa Crvenog krsta, Goran Sultanović, a biranim rečima, prisutnima su svoje impresije o knjizi i Šoletu izneli – pisac knjige Vanja Bulić, izdavač Tomislav Karadžić, doajeni novinarske profesije Pero Zlatar i Dobrivoje Janković, kao i generalni sekretar JSD Partizan, Milan Obućina.

Reč je na kraju dobio i sam Milutin Šoškić, koji je vrlo emotivno, kakav uostalom i jeste za sve one koji ga poznaju sve ove godine, sa suzama u očima, pun naboja, ispričao svoju životnu priču, od trenutka kada je bio prinuđen da sa porodicom napusti rodno selo pored Peći i bude zatočen pod zidinama Pećke Patrijaršije, pa preko početka karijere u Partizanu i nastavka u Kelnu, do trenerskog posla u OFK Beogradu, Partizanu i trenera golmana u reprezentaciji SAD, čitavih 12 godina. Život i karijera prebogati za dva života.

-Srce mi je puno kada vidim ovde sve moje prijatelje, saigrače i rivale, ljude čije sam knjige nekada “gutao”. Hvala i Šekiju što je smogao snage da dođe iz postelje i pošalje poruku mladima kakvi smo prijatelji bili, iako žestoki rivali na terenu. Posebnu zahvalost upućujem Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpkom, G. Irineju – sa suzama u očima i prepun emocija, prozborio je popularnji “Šonji”.

Knjiga o Šoletu ima 272 strane, 32 slike i kroz pripovedanje samog junaka i autorizaciju Vanje Bulića, teče priča o 73- godišnjem velikanu našeg fudbala, koji je prošao lepe trenutke u fudbalskoj karijeri, ali i doživeo teške lične trenutke, još kao dečak u predratno i ratno vreme. Prošlost, sadašnjost i budućnost na jednom mestu, a kao eho je odzvanjao frenetični aplauz na kraju Šoletovog pripovedanja.

A najbolji omaž svom prijatelju u par reči sročio je pesnik Dobrica Erić:

– Današnja promocija o najboljem golmanu Jugoslavije svih vremena, bila je najbolja prilika da se na jednom mestu okupe najveće legende srpskog sporta, kulture i sve ono što je najbolje u Beogradu.

Sa naše strane: Milutine Šoškiću, legendo, dobri i pošteni čoveče, koji si se uvek držao one narodne – “popu pop, bobu bob”, kome su čast i obraz bili životno “vjeruju”, patrioto, zaljubljeniku u svoje Kosovo i Metohiju – volimo te neizmerno!

partizan.rs

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 23:51:46 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Nekad je ovo bio praznik...nadamo se da ce biti i ubuduce

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ma bice super u subotu,pravi spektakl,ali mi pobedjujemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ову књигу ваља пазарити, Шошкић је громада нашег фудбала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Gdje igra dobro?
U Kini?Ekvadoru?

U LDU, koja je sve samo ne naivna ekipa... otresla bi i vas i nas sa jedno 3 komada razlike...

To je sve,sem ozbiljan,atomski fudbal.
A cak i tamo ne igra,sem po nekih pola sata,rijetko kad pocinje.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
SonyEricsson k 850i
Nekad je ovo bio praznik...nadamo se da ce biti i ubuduce

Zasto nije stavljen neki zvezdin gol iz evropskih takmicenja Smile

Bice sigurno extra,a sranje u pokusaju ce biti posle utakmice
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Gdje igra dobro?
U Kini?Ekvadoru?

To je sve,sem ozbiljan,atomski fudbal.
A cak i tamo ne igra,sem po nekih pola sata,rijetko kad pocinje.

Mislio sam na Barkosa, ne na Salasa... al nije to tema sad...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
Citat
"Prema nezvaničnim informacijama sastanak je potrajao, jer je predsednik Partizana Dragan Đurić insistirao da se večiti derbi odloži za nedelju, što nikako nisu hteli da prihvate ljudi iz Crvene zvezde. Pokušali su crno-beli na sve načine da dođu do cilja, čak su se i pozvialni na to da je prošlo 13 časova i da rukovodstvo tima sa Marakane nije na vreme prijavilo utakmicu nadležnim organima (48 sati pre početka meča klub je obavezan da obavesti policiju kada počinje meč)", piše Žurnal i dodaje da je ubrzo i taj argument pao u vodu, jer je Crvena zvezda utakmicu prijavila još dan ranije.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Zurnal

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.