Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091840 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
tomić je balvan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Био је солидан, борбен, али и пренервозан.

Znam da ce sad svi da popizde, ali ja ipak da kazem: on je ovakav na svim utakmicama u nasoj ligi. Trpe ga iz prostog razloga - igrac je Partizana. Iz istog razloga Koroman moze da jebe majku Glodjevicima, Delevicima i ostalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Posle prespavane noci, o'ladjene glave  Smile
Moj utisak nakon nekih dva meseca je sledeci: Stanojevic ili je lud ili sastavlja tim pod necijim pritiskom. Posto sam ubedjen da nije lud, onda je ovo drugo. Kako objasniti da neki fudbaleri igraju stalno, makar i posle 15 uzastopno odigranih katastrofalnih meceva ? Kako objasniti da ti je starter fudbaler koji je odigrao jednu dobru utakmicu u Partizanu. Kako objasniti da pored takvih Iliev nije ni u protokolu, Medo na klupi, a Mo u nemilosti ? Kako objasniti da Jovanovic ima prednost u odnosu na Savica koji je na svakoj utakmici bio medju najboljima ?
Najgore od svega je sto cemo Tomica, Mareta, Racu... gledati najmanje do zime ma u kakvoj formi bili, jedino mozemo da se nadamo da dobiju sto vise kartona pa da ne budu u timu kao Jovanovic sinoc. Rece Stanojevic da ce tek od zime poceti da pravi tim po svom ukusu, kao ove igrace je zatekao. A sta ces ako Tomic, Jovanovic i Raca ne nadju klubove po ukusu njihovih menadzera ? Kao sto se desilo letos Raci(nom menadzeru) ?
Nista, moracemo da ih gledamo i na prolece, a da prodamo Savica, Klea, Medu... pa cemo onda kukati kako nam fali stoper i spic... izgubiti tiulu... ajd' Jovo nanovo... i tako u nedogled. Nikad se nista nece promeniti.

Mozda ovo objasnjava neke stvari - link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
Slazem se,Tomic ne sme da igra,Moreira je neophodan,i sad ubacuje Scepovica,zbog cega,dobre utakmice u kupu protiv raspale Mladosti.medo na klupi,pa nijednu utakmicu nije lose odigrao,Iliev je bio jedan od kljucnih igraca za ulazak u ligu samipna,sad ga nema
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
@ Tribiani

Upravo tako.
I sve dok ne postanemmo kao klub jaki da se izborimo sa takvim pritiscima ulazicemo u LS jednom u sedam godina... mozda uspemo da izvucemo i neki bod, ako Duljaj zamoli Ahmetova.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
To je ta slika...

Fali Raća jbt Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
"Nije Sloba kriv,mi smo govna!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
"Nije Sloba kriv,mi smo govna!"

"Ко је говно, мајку ти..." Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
evo sada kada sam se malo smirio posle utakmice da iznesem svoje vidjenje, KApiten je dobro odigrao ali kada mu prodje ona lopta preko noge kada mu je Kleo bacio meni je proslo sve zivo kroz glavu, Krstajic dobro je odigrao, napad nam je bio katastrofalan nismo mogli onaj njihov bunker kako treba da probijemo bezidejno smo igrali u napadu, bolje receno mrtvo, i onog Miljkovica bi poslao u Cibukovac na kaljenje koliko covek je spor i ne zna nista...ali nadam se da mozemo da ih dobijemo kod nas i da budemo 3. ...Savic je lepo odigrao...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Ja sam mislio da garant nesto nije u redu sa Ilievim, cim ne igra  Smile  
Lepo rece Empti, njega na levo krilo, Sale i Mo u sredinu  Smile  iza Medo (ili, ajde, Smiljanic), Tomic desno....

Ovako se i Kleo nepotrebno previse izvlacio na stranu, pokusavao nesto, kad vec nije mogao do lopte u sredini... Scepovic mnogo los, nadam se da ga necemo vise gledati, eto nek igra u kupu!

Odbrana nije toliki problem, defanzivno su Lazevski i Miljkovic odradili posao, posebno ovaj drugi, ali u napadu nista. Savic i Krle po obicaju dobri, nisu nam stvorili ni dve sanse bre, onaj drugi gol - jbg, morali smo da napadnemo tada, vratilo nam se iz te kontre...

Samo cekam da vidim sastav tima u subotu oko 12.50...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.