Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091325 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Јел било неких проблема са Савом већ тада, видим ни он а ни Гробари се не радују голу (или се трипујем нешто)? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Јел било неких проблема са Савом већ тада, видим ни он а ни Гробари се не радују голу (или се трипујем нешто)? Smile

Vidis sta dzux kaze,da kad su izjednacili...vise rezultat nije bio bitan,a Savin gol je bio za 3:2,verovatno zbog toga...
Mislim da su problemi sa Savom mnogo kasnije nastali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nema veze sa navijačima ... rekoh bio je kup (editovao sam post na prošloj strani) i da je ostalo 3:2 ne bi prošli dalje ... A Sava je inače tih godina najviše imao problema sa zapadnom tribinom jer su mu oni najviše zviždali .... na nekoj nebitnoj utakmici je pljunuo ka zapadu i otada su ga zamrzeli  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2010, 01:58:49 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Đurić: Imam informaciju da će derbi biti prekinut!

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da ima informacije da će predstojeći derbi na „Marakani" između Crvene zvezde i Partizana biti prekinut!

On je istakao da crno-beli imaju dva predloga: da se utakmica odloži za decembar, ili da se igra pred praznim tribinama, jer najave o prekidu treba ovoga puta ozbiljno shvatiti.

- Dobio sam informaciju da postoji plan da se utakmica prekine u drugom poluvremenu. I pred meč Italije i Srbije bilo je takvih najava, pa se postavlja pitanje zbog čega to nije ozbiljno shvaćeno. Partizan neće napraviti istu grešku - rekao je prvi čovek kluba iz Humske Dragan Đurić u razgovoru za „Blic".

On je još dodao da ukoliko meč bude odigran neće biti ugroženi samo igrači Partizana, već i fudbaleri Zvezde, te da on kao roditelj nikada ne bi dozvolio svom detetu da igra u takvoj atmosferi, pa nema pravo da to traži ni od momaka koji brane boje crno-belih.

Saznajemo: Zvezda neće dati Partizanu garancije za derbi!

Nema predaha, šarada se nastavlja: ima derbija - nema derbija. Fudbalski klub „Crvena zvezda" neće davati nikakve pismene garancije za bezbednost pred 139. večiti derbi predsedniku Partizana Draganu Đuriću, saznaje Press iz dobro obaveštenih izvora. Prvi čovek crno-belih izričito je tražio da Zvezda, MUP i FS Srbije pismeno garantuju bezbednost Partizanu i čak najavio da bez toga njegov klub ne planira da dolazi na „Marakanu" naredne subote, kada bi meč trebalo da se održi.

Mi se kao poštujemo... Dragan Đurić i Vladan Lukić na poslednjem večitom derbiju

Taman kada se činilo da su se komšije konačno složile oko stava da najveća fudbalska svetkovina na ovim prostorima mora da se odigra bez obzira na nemile scene u Beogradu i Đenovi protekle nedelje, predsednik Partizana Dragan Đurić najavljuje da bez garancija koje će potpisati pored ostalih i Crvena zvezda, od derbija nema ništa.

U Zvezdi nisu želeli ovo da komentarišu, ali kako smo saznali iz izvora bliskih rukovodstvu klubu sa „Marakane", pismenih garancija neće biti.

- Svaka utakmica sa Partizanom vuče određen bezbednosni rizik, ova možda malo veći, međutim, procedura je standardna i ne bi trebalo da bude nikakvih specijalnih problema. Klub je konstantno u kontaktu sa nadležnim službama, zajednicom, policijom, vatrogascima i nema nikakvog razloga da sve ne protekne u najboljem mogućem redu. U Zvezdi su saglasni da utakmica treba da se odigra i da bi bilo kakvo odlaganje bio poraz našeg fudbala i države pred huliganima, zato su svi maksimalno angažovani kako bi sve proteklo u najboljem redu. Teško da će Zvezda Đuriću slati bilo kakve pismene garancije jer se to nikada do sada nije radilo - rekao je za naš list izvor blizak dešavanjima na našem najvećem stadionu.

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić tvrdi da je iz Partizana dobio zeleno svetlo za odigravanje derbija, međutim, Dragan Đurić, ljut kao ris, negira tu informaciju i podvlači uslov pod kojim će se derbi igrati.

Derbi u 13 ili 14 časova

Kako sada stvari stoje, derbi će ipak biti odigran, ali će pored, verovatno do sada neviđenih, mera bezbednosti i sam termin utakmice biti drugačiji nego inače. Da bi se izbegla višečasovna okupljanja po gradu, 139. prvenstveni sudar komšija sa Topčiderskog brda biće odigran u dnevnom terminu, dakle u 13 ili 14 časova.

M. ČOLIĆ

pressonline.rs
« Poslednja izmena: 17. Okt 2010, 02:20:43 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Sto se vise govori o incidentima,veca je mogucnost da ce ih biti...novinari su za to najvise krivi...hajde bar mi da iskuliramo tu pricu...

Ако буде дошло до нереда, не бих волео да то буде туча Гробара и Делија...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Sto se vise govori o incidentima,veca je mogucnost da ce ih biti...novinari su za to najvise krivi...hajde bar mi da iskuliramo tu pricu...

Ja bih voleo da se murija pobije izmedju sebe,da se malo smejemo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Ja bih voleo da se murija pobije izmedju sebe,da se malo smejemo... Smile

Ма нека изврше колективно самоубиство... Ко им јебе матер... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Kakve sad veze ima da li je u 13 ili u 19... ako neko hoće da se okupi, okupiće se i u 8 ujutru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
slusaj garancije, pa nek ide u dunav osiguranje pa nek se osigura Smile Smile
jel moze djuric da da garanicije da grobari na jugu nece upailiti ni jednu baklju?
a i zna se da grobari uvek prave sranja na marakani, uostalom kao sto su zakuvali i 2000  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Znaci da ga Deki nije branio oni idioti ga ne bi fizicki napali nego bi mahali bakljama oko njega da se ovaj psihicki raspadne?

Deki je mnogo jak,trebao je on da obuce uniformu karabinjera,bije sam "30 ljudi"  Smile

Sto ne odgovoris coveku na pitanje?

Ja sam i dalje pod utiskom,znaci,Deki je,mnogo jak?Uspio je da sprijeci 30 ljudi da ne izbiju Stojkovica?
E,a sto ga ne unajmite za derbi... Smile Smile Smile Smile

Jbt..Deki brate...da ti nijesi..?

« Poslednja izmena: 17. Okt 2010, 11:03:37 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.