Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1092064 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Joj Empti nema potrebe da nas obavestavas o tvom trenutnom emotivnom stanju  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
За то овакви порази и служе Црњо.
Naravno... jeste glupo reci da je nekad i dobro izgubiti ali tako je... uostalom, bolje sto pre da se desi poraz nego kad se bude odlucivalo a sigurno ce biti sezona, u najmanju ruku kao i prosle... zanimljiva...

Red je bio i za poraz a i ruku na srce, ovde se mozda i nije ocekivala pobeda... verovatno me neko nece razumeti ali mi godinu i po dana nismo izgubili u prvenstvu... a taj jedini poraz je bio protiv Jagodine gde smo im dali pobedu... dakle i tu bi dobili i jos duze bi bili bez poraza, verovatno i cele 2 godine... bas je dosta vremena to...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
@Borijelo - kaze se svom,a ne tvom  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Trener Partizana poručio da će sledeće godine znati kako da vodi ekipu kroz prvenstvo i Ligu šampiona. Žestoko razočaran ponašanjem igrača u Novom Sadu.

Partizan je poražen posle 39 prvenstvenih utakmica. "Skalp" šampionu uzela je Vojvodina. Time su crno-beli svrgnuti sa vrha tabele. Preciznije, Crvena zvezda je ostala usamljena na čelu superligaške kolone, sa tri boda prednosti.

Poraz svakako boli, ali više od toga trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića, boli ponašanje igrača. Crno-beli su bili akteri čestih gužvi na terenu stadiona Karađorđe, bilo je i rasprava, svađa, čak i udaraca.

Epilog su četiri crvena kartona, po dva na obe strane (Tomić, Smiljanić iz Partizana, Lazetić, Merebašvili iz Vojvodine).

"Ja sam u Partizanu 16 ili 17 utakmica i poraz je morao da se desi. Nikada nije dobro kada se izgubi. Međutim, najveće razočaranje za mene je ponašanje naših igrača", počeo je Stanojević analizu nedeljne utakmice.

"Svejedno je da li su isprovocirani ili nisu, igrači Partizana ne smeju tako da se ponašaju. Ja snosim najveću krivicu, jer sam zadužen da to sprečim. Ako se iko od nas opet bude tako ponašao, neće više nositi dres Partizana. Ukoliko se to nastavi, onda ni ja ne zaslužujem da budem ovde".

Već je razgovarao sa vinovnicima incidentnih situacija.

"Svaki igrač ima opravdanje zašto se to desilo. Kad predstavljaš Partizan, nema opravdanja, šta god da prethodi tome. Stalno smo u nekim paranojama da nam neko nešto namenski radi. Hteo sam već sada da reagujem drastično, ali sam odustao i rekao - sledeći put kazna je udaljenje - ili moje ili nekog ko to uradi", dodao je šef struke Partizana.

"Igrač Partizana je iznad svih njih. Znate šta je Partizan? Ide Partizan, pa velika praznina. I igrač Partizana mora da bude spreman na sve. I treba svi da budu protiv nas, kad smo najbolji - tri godine uzastopno smo prvaci, sada smo i učesnici Lige šampiona. Prirodno je da su svi protiv nas, svejedno da li na sportski ili na nesportski način. I treba tako da bude. Presrećan sam kad je tako. Voleo bih samo da sudije zaštite ekipe koje žele da igraju".

Ipak, Novosađani su zasluženo pobedili.

"Vojvodina je u meč ušla mnogo čvršće, jače i angažovanije. Razloga za to ima više. Možda je neke igrače trebalo da odmorim i rotiram, možda ih nisam dovoljno ubedio da uđu sa 200 odsto mogućnosti, kao u sve prethodne utakmice. Ali, kod igrača Partizana ne treba da se dovodi u pitanje motivacija. Daleko od toga da neko od njih nije želeo pobedu, ali bukavlno su nas pobedili na motiv i na duele, jer su dobili sve do jednog. To je za mene poražavajuće. Ja preuzimam najveći deo odgovornosti", podvukao je Stanojević uz podsećanje da je Vojvodinu i ranije smatrao ozbiljnim konkurentom u borbi za titulu.

Partizan je 2003. godine dobio svih šest prvenstvenih utakmica koje su prethodile mečevima u Ligi šampiona, a nije pobedio u tri koje su došle posle duela sa Portom, Marsejom i Realom.

Izgubio je u Smederevu, remizirao je sa kulskim Hajdukom i ubedljivo je poražen od Zvezde (0:3), i to posle duela sa Realom u Beogradu.

Te sezone crveno-beli su ubedljivo stigli do titule.

Sada je kiks napravio i pre i posle okršaja sa "tobdžijama" - protiv Spartaka je osvojio samo bod (0:0), a od Vojvodine je poražen (0:2).

"Nemam prethodno iskustvo učešća u Ligi šampiona, pa da znam kako ekipa izgleda posle takve utakmice. U Srbija nema trenera sa takvim iskustvom da bih se sa nekim posavetovao. Mateus nije ovde, pa ne mogu da pričam ni sa njim", rekao je Stanojević i nastavio:

"Ja se izvinjavam što ne znam. Verovatno ću sledeće godine kad budemo igrali Ligu šampiona imati to iskustvo".

Arsenal je, ipak, uzeo danak.

"Primetio sam da su igrači emotivno ispražnjeni, ali imali smo pet dana za oporavak, imali smo derbi pred sobom i odličan fudbalski ambijent u Novom Sadu. Daleko od toga da možemo da tražimo alibi u ispražnjenosti. Kakav alibi porad onakvog ambijenta?!", pohvalio je Stanojević atmosferu na stadionu Karađorđe.

Trener Partizana priznaje da je teško izdržati ritam igranja u prvenstvu i Ligi šampiona.

"Ne bih menajao ovu situaciju ni za šta na svetu. Možda sam pogrešio što nisam pojedine igrače odmorio. Ali, kako da odmorim Klea ili Sašu Ilića?", nastavio je Stanojević.

"Neću nikad doći u situaciju da kažem da nam je žao što smo ušli u Ligu šampiona. Pa sve što radimo - radimo da bismo ušli u Ligu šampiona. A ne da pričamo da nam je prvenstvo važnije. S druge strane, ne možemo ni protiv Arsenala da izvedemo rezervni tim. Nećemo da idemo linijom manjeg otpora i da kažemo da ne možemo. Da sezona tek sada počinje, potpisao bih ovakav scenario. Moramo da nađemo balans".

Na opservaciju da je mogao da se konsultuje sa menadžerom Arsenala, Arsenom Vengerom, Stanojević je dodao:

"On ne igra u srpskoj ligi. Oni imaju drugačiji način funkcionisanja".

Stanojević se konsultovao sa Albertom Nađom, koji je 2003. igrao u Ligi šampiona, a sada je koordinator u Humskoj 1.

"Kaže da se tada nije mnogo rotiralo u ekipi, a Zvezda je pobegla 14 bodova".

Partizanu u sredu sledi odložena utakmica šesnaestine finala Kupa u Apatinu, a po završetku obaveza reprezentacije igraće protiv Smedereva, Brage i Crvene zvezde.

Crno-beli treniraju bez reprezentativaca (Kizito, Lazevski, Stojković, Petrović, Moreira, Brašanac, Savić), bez povređenih (Krstajić, Boja, Nastasić), a za gostovanje u Apatinu ne mogu da računaju ni na suspendovane, Tomića i Smiljanića.

"Ne mogu dvojica igrača Partizana da dobiju crvene kartone pred eliminacionu utakmicu", jasan je šef struke aktuelnog šampiona.

"Na raspolaganju su nam desetorica prvotimaca. Priključili smo im petoricu omladinaca. Imamo mnogo dobrih deset igrača i nemamo pravo da kukamo", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto Beta) ja mislim da mi nista ne treba da isprobavamo za sledecu godinu, fokusirajte se na ovu!!! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
"Svejedno je da li su isprovocirani ili nisu, igrači Partizana ne smeju tako da se ponašaju. "

E moj Stanojevicu, ova recenica ti nije na mestu ni promil... znas kako Dule kaze? "Ako te napadnu, uzvrati im"... a ti kao neka strina... pa sta je trebalo, ovi da nas tuku a mi da gledamo? Meni je najzalije sto nije na mestu Tomica bio bilo ko, ko nije pickica kao on pa da ga odalami da ne ustane vise. Isto mi je zao sto Stojkovic nije onako iz okreta prosuo onu pickicu Makedonsku... zato i jesmo ponizeni juce dragi moji, zato sto smo bili PICKE!
I jos nesto, ovaj udara Tomica a ostali nasi igraci sve to mirno posmatraju... umesto bre da zaskocis i da mu jebes mamu bre usranu... tako nam bre i treba, uvek smo mi zlatni i kaznjavamo igrace za postupke a nikad da se suprotstavimo...

Katic se tukao sa Maricem i sta je trebalo, svi to da gledaju?

E moj Stanojevicu, uci malo od Duleta bolje bi ti bilo umesto da palamudis o nekim kaznama... kaznio bi Tomica sto nije mogao da istrpi govnara? Smiljanica? Ne bih da te uvredim, samo cu ti reci da se nosis potpuno amaterski sa svom ovom pricom...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 20:04:14 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

"Svejedno je da li su isprovocirani ili nisu, igrači Partizana ne smeju tako da se ponašaju. "

E moj Stanojevicu, ova recenica ti nije na mestu ni promil... znas kako Dule kaze? "Ako te napadnu, uzvrati im"... a ti kao neka strina... pa sta je trebalo, ovi da nas tuku a mi da gledamo? Meni je najzalije sto nije na mestu Tomica bio bilo ko, ko nije pickica kao on pa da ga odalami da ne ustane vise. Isto mi je zao sto Stojkovic nije onako iz okreta prosuo onu pickicu Makedonsku... zato i jesmo ponizeni juce dragi moji, zato sto smo bili PICKE!
I jos nesto, ovaj udara Tomica a ostali nasi igraci sve to mirno posmatraju... umesto bre da zaskocis i da mu jebes mamu bre usranu... tako nam bre i treba, uvek smo mi zlatni i kaznjavamo igrace za postupke a nikad da se suprotstavimo...

Katic se tukao sa Maricem i sta je trebalo, svi to da gledaju?

E moj Stanojevicu, uci malo od Duleta bolje bi ti bilo umesto da palamudis o nekim kaznama... kaznio bi Tomica sto nije mogao da istrpi govnara? Smiljanica? Ne bih da te uvredim, samo cu ti reci da se nosis potpuno amaterski sa svom ovom pricom...
Smile Smile Smile

edit:
je`l sad jasnije ili ti treba shema
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 20:19:54 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Kakve veze ovo ima sa temom? Idi na cigansku temu pa postavljaj sta oces...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
BlackBerry 8800
Stadion "Dragan Mance"

Želja svih navijača kojima je crno-bela boja u krvi je da bivši stadion "JNA" ponese naziv po jednoj od najvećih legendi kluba i momka koji je nažalost svih istinskih ljubitelja fudbala sa 23 godine tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći. Ne prođe nijedan meč „parnog valjka" a da se sa južne tribine ne čuje pesma posvećena Draganu Manceu. Zemunac je imao specijalnu vezu sa fanovima, nikada mu se nije dogodilo da gol ne proslavi  sa njegovim Grobarima, koji su ga istinski voleli i koji ga još uvek vole.

Mlađi naraštaji šampiona Srbije nisu imali prilike da gledaju uživo majstorije Mancea, ali svako od njih kada jednom čuje pesmu sa "juga" oseti jezu i naboj emocija. Čuvena devetka je ostala simbol odvažnosti, hrabrosti, dečačke mašte sa kojom je ova legenda igrala fudbal. Imao je Partizan mnogo legendi od Stjepana Bobeka, Milana Galića, Moce Vukotića, Predraga Mijatovića i mnogih drugih, ali Dragan Mance je bio i ostao njihov idol.

Nekada vojni stadion, sad bez naziva zaslužuje da ponese ime legende koja živi u srcima svih onih koji su zadojeni crno-belom bojom. Bilo je dosta primera u svetu gde su navijači i uprava zajedničkim snagama pronalazili rešenja za nazive stadiona, a kako bi udovoljili svima i tribine i ulazi stadiona su dobijale ime. U Engleskoj skoro svaki ulaz nema onu tipičnu podelu A, B, C... već kada ulazite možete videti imena legendi kluba kako stoje na nekadašnjim abecednim oznakama.

Ne bi to možda imalo toliki uticaj na glavni problem Partizana i svih ostalih srpskih klubova koji se tiče vraćanja publike na stadion, ali bi bio jedan od vidova zahvalnosti Zemuncu, koji je prolio litre znoja i krvi ne bi li ime Partizana postalo slavno.

Želja za promenom naziva objekta na kom igra njihov voljeni klub nije jedina stvar koju Grobari već duže vreme žele. Boja stolica u Humskoj je nešto što takođe muči fanove crno-belih. Iz nepoznatih razloga one su urađene u rezervnoj garnituri dresova bordo-plavoj sa žutim natpisom FK PARTIZAN. Nejasno je ukoliko se išlo logikom uštede i praktičnosti sa stolicama u boji, zašto se žuta nijansa javlja koju Partizan nikada nije imao na dresu. Crno-bele stolice mogu takođe da budu praktične, dovoljno je uraditi crne stolice i natpis belim i bio bi rešen i taj problem.

Prošlo je nedavno 25 godina od smrti Dragana Mancea. Jedna politička partija je pokrenula inicijativu i potpisivanje peticije da Mance dobije ulicu u njegovom Zemunu, simpatizeri crno-belih kada je takva stvar u pitanju nemaju dilemu. Protiv Arsenala na tribini je viđena velika zastava „ulica Dragana Mancea". Na klubu je sada da posluša glas njegovih fanova i da u budućnosti ispuni želju istih onih koji Partizan verno iz meča u meč bodre.

Izvor: Sportal.rs

Srecan rodjendan,Partizane  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 20:18:51 od fitosept »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.