Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055690 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Срам било све Звездаше који пишу како је требало да буде 0:5. Стварно, срам вас било.

Minimum....

I to nije do Zvezdasa......nego do igraca Arsenala i Partizana....oni su ucinili da 0-5 deluje kao neki realan i objektivan rezultat.

Na sta se ponosni? Na one penale? Na jednu sansu u 93. minutu?

Nemam problem da kazem da mislim da je 0-5 realan rezultat onoga sto sam video, isto tako mislim da je predstava Grobara bila fantasticna, za pamcenje......

Koreografija fenomenalna, pevanje, zastave, kraj.....ma sve....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Без икаквог увлачења сад, показао си се довољно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

0-7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
I-mate /de si be
OOOOooo mi za tebe zivimo,ajde indijance ove,zajedno da jebemo. Partizanee,Partizan ole ole ole,partizan ole ole ,idemo do pobede...
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920

Na sta se ponosni? Na one penale? Na jednu sansu u 93. minutu?

Ponosni smo sto nismo parkirali autobus ispred gola, nego smo pokusali da igramo fudbal. I u dobrom delu meca nam je islo od ruke, pa i uz igraca manje. Sto da se stidimo sto smo izveli dva penala? Ili je mozda nepravedno dosudjen bilo koji?

Aj sad ja da se vratim malo u proslost - pa cela vasa igra u zadnjem derbiju se svela na padanje u sesnaestercu 2 puta, ostalo jad i beda. I opet ste kukali kako je to odlucilo utakmicu i sezonu, i kako ste zasluzili remi. Cime?

Ostavite se praznih prica, svako ko voli Partizan ima pravo da bude ponosan, ne znam zasto vas to iritira....  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Отприлике личите ми на лика који је једном креснуо врх рибу и отад ништа само иде около и подјебава људе који редовно таслаче габоре ал ето бар нису сувог 'рца.
Mi jednom kresnuli a vi ni jednom niti cete ikada kresnuti vrh ribu,što se tice gabora mi hebemo sve po redu pa i gabore medju kojim je i Partizan,pogledaj ako nisi znao skor izmedju nas i vas i samo ce ti se kazati ko hebe a ko je heban! Smile

Citat
Црвена звезда - 25 титула, 23 купа, 1 Кеш
Партизан - 22 титуле, 8 купова
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ovo sam morao da podelim sa vama, komentar sa jednog sajta:

Citat
...Zeleo bih da dodam jos nesto.Mislim da je Tole sredio Partiznau dva penala veceras,jer Tole je svemoguc.Inace Partizan bruka Srbiju jer on nije stub srbstva,a znamo svi da je zvezda i srbija i kosovo i stub.Ovaj oprostite malo sam se zbunio,ne mogu jos da prihvatim da se ruse nacionalni interesi Srbije time sto nas Partizan ovako bruka.Ja smatram da je Slovan bolji od Arsenala,i da sada igramo protiv Slovana zgazili bi ih.Evo kao sto sada gazimo u nasoj ligi sa 1:0 sve protivnike golovima u 92 minutu.Zeleo bih jos da kazem da sam naravno veceras bio svim srcem uz Arsenal,jer je samo moj klub stub srbstva.Sledeceg kola navijam za Bragu naravno,jer ja sam predsenik i navijac najsrbskijeg kluba u univerzumu.Da vam pojasnim zasto je najsrbskiji.Pa zato sto samo unutar Srbije igra,jer mi pravi i jedini stubovi Evropu i ligu Sampiona ne priznajemo.Inace ako vec nisam pomenuo evo mi imamo i Bari,i sada se kupamo u bari,ali tada smo priznavali igranje u Evropi,tada smo bili jugosloveni i nismo bili stubovi,pa smo samim tim smeli da igramo u Evropi.Sada kao stubovi imamo veliku obavezu prema srbstvu da igramo samo u Srbiji.I ako zvezda ne osvoji titulu to je 100000000% neregularno,jer zvezda ima najbolji tim,a pravo merilo toga je nase misljenje,a ne neki tamo Slovan ili Liga Sampiona.
Inace oprostite ako vam se nisam predstavio,jer sam jos euforican zbog najveceg uspeha zvezde ove godine,poraza Partizana u Ligi Sampiona.Ja sam predsednik zvezde i vrhovni stub svih stubova,ja sam Vladan Lukic,a ovo sve oko mene je crno-beli svet.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
jel primetio neko kad je stojke odbrani penal da je poslao poljubac grobarima Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pravi derpe,cujem bice predvodnik u paradi po nosu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

0-7
Ma i da je bilo 0:43... nema veze majstore  Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.