Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056168 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sony 
Svaka čast Partizanu..... Doći će i ti bodovi u ligi šampiona , Braga je izgleda totalno raspadnuta ekipa 0:3 izgubili od Šahtjora na svom terenu.... Šteta za treći gol Skilaćija , i naravno šteta za penal Klea i zicer Ilijeva , ali šta je tu je idemo dalje , svaka čast momci.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
To je ipak mali partizan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Za simuliranje se daje crveni. Šamaka kad je video da mu beži lopta počeo je da pada. Definitino je bio fauliran ali onakav pad je čisto simuliranje.

Jbg realno ovo je nas maximum,istina da smo sami krivi za neke sanse u prvih 15 minuta moglo je komotno biti 2:0,3:0,penal nije sviran jedan ali fudbal se igra 90 minuta...Porazavajuce je to sto jedan Petrovic je pozivan u reprezentaciju a momak nema veze,i to sto pedercici ne mogu da trce a jedan Brazilac pogibe za srpski klub...
Ako ništa drugo bar ćemo imati bolju gol razliku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Prezadovoljan sam!Stevanovic pokazuje napredak,Lazevski nam pokazuje da iskustvo ipak ima veliku ulogu,svaka cast decku bice jos prilika za njega,ali za sada je Kizito bolje resenje!

Krstajic je malo razocarao,desava se!Jovanovic opravdano iskljucen,mada sam misljenja da je dobro odigrao,ne zaboravite kako je samo izbacio loptu sa gol linije u poslednjoj sekundi!

Stojkovic igrac utakmcie,9/10.

Medo iako ovi moji seru da je ocajan nemaju veze sa fudbalom,odlicno je odigrao,ovo ce zvucati dosta cudno iako mu to nije zadatak na momente sam mislio da gledam Moreiru a ne njega  Smile Dobar je bio!

Petrovic ocajan,najgori na terenu uz Tomica,svima nam je sad vec jasno da on iz nekog razloga mora da igra,neciji je sin pa pokusavaju da ga prodaju...

Boja zver!Ali iskreno on je za klupu!Jedva cekam i nadam se da ce se vratiti Moreira

Sale doktor

Kleo ipak budimo iskreni,nista vise od napadaca koji je malo iznat proseka...

Zadovoljan sam momci!Braga je raspad!Ja imam samo dve zelje sto se tice rezultata,pobede na domacem terenu protiv Brage i nereseno kod njih i eto nam Lige Evrope!Ostalo sto imamo samo da ostavimo srce na terenu kao danas!
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Za simuliranje se daje crveni. Šamaka kad je video da mu beži lopta počeo je da pada. Definitino je bio fauliran ali onakav pad je čisto simuliranje.

Jbg realno ovo je nas maximum,istina da smo sami krivi za neke sanse u prvih 15 minuta moglo je komotno biti 2:0,3:0,penal nije sviran jedan ali fudbal se igra 90 minuta...Porazavajuce je to sto jedan Petrovic je pozivan u reprezentaciju a momak nema veze,i to sto pedercici ne mogu da trce a jedan Brazilac pogibe za srpski klub...
Ako ništa drugo bar ćemo imati bolju gol razliku Smile

Uvalimo Bragi i Sahtjoru po 2 i puna kapa Smile
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne bih nikog krivio,svi su se trudili,i svaka cast svima !!...jbg sudio nas je poremetio onim crvenim ali sta je tu je...protiv Arsenala sa 10 igraca ni najbolji evropski klubovi ne bi mogli da igraju na pobedu...Svaka cast i publici,na nivou je bilo kao i uvek...Idemo dalje,prava borba protiv Brage za mnogo realnije 3. mesto tek sledi...
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung SGH-E590
Za simuliranje se daje crveni.

Na kojoj planeti to?  Smile
Za simuliranje se daje opomena tj. zuti karton, a ono jeste bio penal i jeste bio crveni.
Jeste da ste idalje pod uticajem, ali saberite se i budite realni, ovo je vrhunski rezultat za partizan.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Црно-бели браво, браво...

За разлику од утакмице са Шахтјором, мишљења сам да смо ову могли одиграти за нијансу боље, пре свега сконцентрисаније. Шта да се ради, напредујемо, растемо, и права би штета била да не искориствимо шансу против Браге и Украјинаца те да дочекамо пролеће.

А сад, назад на домаћи фронт, свим срцем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
To je ipak mali partizan!

Ne trosi energiju... za vikend igrate sa Metalcem.

Inace ja sam prezadovoljan.
Nismo mi slabi,nego su oni mnogo jaki.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Šta nam ono izjavi selektor"tim koji pobedi je bolji"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.