Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1061233 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ako je transfer tacan, to je fenomenalna cena za "macku u dzaku"... da se razumemo, mozda je mali novi Vidic, ali su mnooooogo vece sanse da je samo dobar stoper za koga Partizan ni za 5 godina ne bi dobio 5 milki... a sto se tice Stanojevica, verovatno ucestvuje u dovodjenju i prodaji igraca, ali ograniceno, jer da je njegova konacna Tomic i Babovic ne bi ni primirisali klub, a kamoli teren (provereno), mozda ce se on pitati vise kasnije, kada se ova ekipa malo procisti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Znaci Ostojica onda prodajemo za 10 miliona minimum. Smile
i  to na 10 cemo da popustimo vredi on vise... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Teleoptki pobedio Ofk Beograd 2:1 i ide dalje u kupu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Teleoptik opusteno moze da igra Superligu samo da hoce...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
BlackBerry 8800
Marko Jovanović: Za ovakve utakmice se živi

U Partizanu čekaju duel sa Arsenalom kao zapete puške. "Cep život treniraš da bi igrao takve utakmice", kaže za MONDO Marko Jovanović.

Marko Jovanović je u Partizanu već jednu deceniju. Prošao je sve mlađe kategorije, bio je i član filijale Teleoptika. Sada mu se u 22. godini pružila mogućnost da igra u Ligi šampiona i to sa klubom koji voli.

Na njegovu nesreću, nije mogao da igra u prvom meču crno-belih u grupnoj fazi LŠ protiv Šahtjora u Donjecku. Zbog parnih kartona morao je da gleda saigrače iz studija RTS-a i da komentariše.

"Bilo mi je baš teško...toliko godina sam u Partizanu. Borili smo se za Ligu šampiona i na kraju kada smo se za nju izborili nisam imao pravo da igram. Nekako mi je bilo lakše da gledam utakmicu iz studija, nego da sam na stadionu. Ne znam kako bih izdržao da sam bio tamo. Za utehu mi ostaje to što su momci odigrali zaista dobro", rekao je Jovanović u razgovoru za MONDO.

Ipak, Jovanović će biti u kombinaciji za utakmicu 2. kola LŠ protiv Arsenala u Beogradu, 28. septembra. Kaže da nas očekuje poslastica!

"Arsenal je sigurno među sedam, osam najboljih ekipa u Evropi, potvrdio je to igrama protiv Brage ili Totenhema. Sa druge strane, svi se mi zbog karijere odričemo mnogo toga da bismo stigli upravo do ovakvih utakmica. Pored toga što ćemo se boriti za boje Partizana trudićemo se predstavimo srpski fudbal u što boljem svetlu. Igraćemo časno, pa šta bude", poručuje defanzivac Partizana.

Pre Arsenala, međutim, igrače Partizana očekuje novi test u srpskom prvenstvu. U petak u Humsku dolazi subotički Spartak, odlična ekipa koja je prošle sezone crno-belima otkinula bod u Subotici (bilo je 1:1).

"Svima će nam negde u malom mozgu u petak biti utakmica sa Arsenalom. Ceo život treniramo i borimo se da bismo igrali takve utakmice, kao što je duel sa 'tobdžijama'. Međutim, moramo da se skoncetrišemo na Spartak. Od takvih utakmica nam zavisi sezona, moramo da pobeđujemo u prvenstvu da bismo i sledeće godine imali priliku da igramo LŠ. Spartak je nezgodan rival, prošle sezone nas je namučio i nikako nam ne leži. Ima nekoliko vrlo iskusnih igrača poput Bratića, Torbice...ali mi moramo da damo sve od sebe i da pobedimo. To bi nam donelo dodatno samopouzdanje pred meč sa Arsenalom".

Jovanović je protiv Borca u Čačku povredio koleno i nije isgurno da će u petak biti u timu protiv Spartaka. Ali, i on ističe da crno-beli imaju dovoljno rešenja za zadnju liniju ako neko "ispadne".

"Dolaskom Stefana Savića dobilči smo mnogo, u Donjecku je potvrdio klasu i nametnuo se treneru Stanojeviću. Tu su još naravno Mladen Krstajić, Vojislav Stanković, Matija Nastasić, na svakoj pozicji imamo po dvojicu kvalitetnih igrača tako da nijednog trenutka nema opuštanja. Svi se trudimo i radimo maksimalno na treninzima, a atmosfera je i pored konkurencije pozitivna".

Jovanović je zadovoljan igrama koje pruža, ali one su, kaže, u službi rezultata ekipe. Prezadovoljan je što pored sebe ima Krstajića, koji mnogo znači ekipi. Nedavno je u šali Aleksandar Davidov izjavio da bi pored Krstajića i on postao štoper.

"Kad sam ja u pitanju znam da ima još dosta prostora za napredak. Moram da napomenem da mi rad sa Krstajićem puno znači. On mi uliva sigurnost i daje mi savete. Igrati u istom klubu sa njim je pravo zadovolsjtvo i uveren sam da će mi to dosta pomoći u daljoj karijeri", rekao je Marko Jovanović.

Izvor: Mondo.rs
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
HTC 
izgleda da arsenalu nece jos jedan igrac da igra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Marko Jovanović: ''Protiv Arsenala časno, pa šta bude''

Štoper Partizana propustio je premijernu ovogodišnju Partizanovu utakmicu u Ligi šampiona, pa predstojeći duel sa Arsenalom željno iščekuje.
Jovanovic svoju premijeru u elitnom evropskom takmičenju  će imati protiv jednog od najboljih evropskih timova. Naglašava da je svakom fudbaleru san da jednog dana bude akter duela kao što će biti predstojeći sa Arsenalom u Humskoj.

''Bilo mi je jako teško što sam morao da propustim meč sa Šahtjorom. Toliko godina sam u Partizanu i toliko godina smo se borili da uđemo u Ligu šampiona, a kada smo se konačno za to izborili, nisam imao pravo da igram.

Sada nas očekuje meč sa Arsenalom, koji je sigurno među osam najboljih ekipa u Evropi. Za takve utakmice se živi i svi se mi odričemo mnogo toga kako bismo bili njihovi akteri'', ističe Jovanović i ponavlja da se crno-beli neće boriti samo za klub, već i za srpski fudbal u celini.

''Igraćemo časno, pa šta bude'', poručuje Jovanović.

Ipak, do meča sa ''tobdžijama'' iz Londona, fudbalere Partizana očekuje i prvenstveni duel sa Spartakom u petak.

''Svima će nam u mislima u petak biti susret sa Arsenalom, ali moraćemo da se skoncentrišemo i na Subotičane. Od takvim utakmica nam zavisi sezona, a prošle godina smo imali dosta problema sa njima. Prilično su neugodni'', opominje defanzivac Partizana.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 22:58:03 od bijeljinac »
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Nastasić potpisao

Iako se u italijanskim medijima pojavila informacija da je talentovani defanzivac Partizana potpisao ugovor sa Fiorentinom vredan pet miliona evra, izgleda da od toga nema ništa. Matija Nastasić je danas prema tvrdnji njegovog menadžera Nikole Damjanca potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom.

- Nastasić je danas potpisao produženje ugovora sa crno-belima! Reč je o mladom igraču i svaka priča vezana za njegov odlazak iz kluba je preuranujena, čak iako je Fiorentina u pitanju - istakao je za italijanski Plavi radio Damjanac.

Za usluge „novog Vidića" kako novinari na Apeninima nazivaju Nastasića interesovanje je ranije pokazao i šampion Evrope milanski Inter. Novine bliske klubu iz Firence su nedavno objavile informaciju da je Nastasić potpisao i predugovor sa ekipom koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović što je mladi štoper demantovao.

sportal.rs

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
nabice vas i sa 5 igraca da dodju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Sagem xg6

Gibs valjda.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.