Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1064122 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Dobro ljudi, da li mozete da budete malo realni? Kakvo bre drugo mesto? Sahtjor je odigrao ocajnu utakmicu, Partizan solidnu odbrambenu. Bice klanja sa Bragom za trece mesto, i to samo ako Braga nema dugacku klupu za 3 fronta (sto je realno). Ne zaboravite da ste se plasili od Pjunika pre par meseci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Реално је то да ће Арсенал да пампрчи све у групи... На нама је да одиграмо са Шахтјором кући што боље, такође и са брагом кући и у гостима...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Nisam gledao utakmicu i ne znam kako je igrao Partizan. Smile
Po komentarima valjda je dobro, ali pogledao sam gol Srne i mislim da je greska Stojkovic. Smiley
Ostavio je toliko praznu stranu da samo neko ko lose sutira ne bi dao gol. Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ал вас разбише вечерас..... Срећно са Брагом.

А гол је Стојкетов, никада ми неће бити јасно што се тако поставља на изволте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Dobro ljudi, da li mozete da budete malo realni? Kakvo bre drugo mesto? Sahtjor je odigrao ocajnu utakmicu, Partizan solidnu odbrambenu. Bice klanja sa Bragom za trece mesto, i to samo ako Braga nema dugacku klupu za 3 fronta (sto je realno). Ne zaboravite da ste se plasili od Pjunika pre par meseci.

To drugo mjesto je nase nadanje a ne nesto sto ce biti neuspjeh ako ne ostvarimo,Partizan je na papiru najslabiji ali i veceras su u 5 minuta samo pokazali da su mnogo bolja ekipa kad igraju ofanzivno nego kad se brane,s obzirom da je odbrana bila sjebana skroz ovo je dobro da smo zatvorili te rupe....Ako se dobiju Sahtjor i Braga u Beogradu sto ne razmisljati o drugom krugu,dokle cemo vise bjezati od uspjeha...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson W810i
Naravno da je to tačno, Enise ali imao je toliko dobrih intervencija da mu niko ne zamera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Nisam gledao utakmicu i ne znam kako je igrao Partizan. Smile
Po komentarima valjda je dobro, ali pogledao sam gol Srne i mislim da je greska Stojkovic. Smiley
Ostavio je toliko praznu stranu da samo neko ko lose sutira ne bi dao gol. Smile Smile

Odlicna slika!

Stao je tu jer je igrac Sahtjora stao u nas zivi zid i mogao je kako voli da sutira u Vladinu stranu da je Stojkovic stao tamo gde pojedini misle da bi bilo bolje... Stojkovic da je stao malo desno (njegova desna), on bi, pri zaletu Srne, MORAO jos malo da poskoci u tu istu stranu, a ovaj bi mu takav gol zavukao u njegovu stranu, pogotovo jer su tu 2 igraca Sahtjora da smetaju... covek brani 100 godina i nekorektno je pricati kako ne zna da se postavi kod slobodnjaka...
Ovako je stao da bi naterao Srnu da sutne preko zida sto je i ucinio, ali je to uradio toliko majstorski da ovo ni jedan golman ne bi odbranio... ovaj sut je bio poput Mihinog, kada lopta pada... toliko precizno je ovo odradio... svaka cast Srni na potezu ali nije morao bas sad Smile

Jos jednom, svaka cast Vladi, fantasticno je branio veceras Smile Smile Smile

Ne vidim razlog zasto ne mozemo da se nadamo? Sahtjor je pokazao kakav je, ranjiv je i mislim da mozemo da ih dobijemo u Beogradu kao sto smo to uradili prosle godine... Braga je pobediva i kuci i na strani... ako budemo imali malo srece, 2. mesto nije daleko... da smo uzeli bod ovde to bi bio veliki korak ka tom cilju! Nismo imali srece, ali smo dokazali da mozemo sa bilo kim da igramo...

Sa 3. mestom bih bio prezadovoljan ali zasto ne juriti drugo?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Naravno da je to tačno, Enise ali imao je toliko dobrih intervencija da mu niko ne zamera...
Moguce, nisam gledao utakmicu.
Pogledao sam gol i odma se primetilo ovo, ali steta. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
A jebiga, tako se mozete nadati i osvajanju Lige sampiona. Realnost je da je Partizan najslabija ekipa u grupi. Ja sam prosle godine nekoliko puta gledao Sahtjor, ova utakmica im je bila  Smiley 1. Igrali su maltene samo Srna i onaj mali Daglas Kosta. Sahtjor moze bar 70 % bolje, a cini mi se da se uzasno podcenjuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Tel.Me Your.Number
Kad bi Stojke imao kameru ko vi stao bi na sred gola... jeste li vi igrali nekad fudbal? Igrači nisu prozirni. Smile

Ja bih u ovakvim situacijama postavljao igrača pored stative... ne znam zašto to nekome ne padne na pamet da isproba.

A jebiga, tako se mozete nadati i osvajanju Lige sampiona. Realnost je da je Partizan najslabija ekipa u grupi. Ja sam prosle godine nekoliko puta gledao Sahtjor, ova utakmica im je bila  Smiley 1. Igrali su maltene samo Srna i onaj mali Daglas Kosta. Sahtjor moze bar 70 % bolje, a cini mi se da se uzasno podcenjuje.
I mi smo mogli 174% bolje... to što su igrali lošije nego kad si ih ti gledao ne znači da Partizan nije uticao na takvu igru.

Video si kako su oni uticali na našu... jedva smo prelazili pola terena Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 00:51:03 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.