Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1064571 puta)
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
BlackBerry 8800
Čestitke za Partizan od UEFA

Evropska kuća fudbala pred meč u Donjecku organizovala je večeru u ukrajinskom gradu, na kojoj su se sastali predstavnici Partizana i Šahtjora. U ime UEFA prisutne je pozdravio Miloš Tomas specijalni izaslanik Mišela Platinija na ovom meču. Tomas je preneo čestitke Francuza crno-belima i Šahtjoru zbog kvalifikovanja u Ligu šampiona.

Na svečanoj večeri govorio je i Sergej Palkin generalni direktor jednog od najboljih klubova istočne Evrope.

- Partizan nije samo prvi tim koji je igrao na Dombas areni, već je to i ekipa koja će zajedno sa nama odigrati debitantski meč na ovom stadionu kada je u pitanju Liga šampiona. Upravo zbog toga srpski klub će zauvek biti upisan „zlatnim slovima" u istoriju „rudara" - istakao je Palkin.

Predstavnici dva kluba su razgovorali o finansijskim poslovanjima, omladinskoj školi kao i mogućem prijateljskom duelu dve škole fudbala.

Izvor: Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Kako veliki klub ovaj Partizan Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Nemoj i s'ovim da se "bratimimo". Dovoljno je sto ce Fijorentina da nam uzima svakog iole boljeg klinca.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Jusufi: Igrao sam za teleću čorbu

Kada vidite koliko pojedini fudbaleri sada zarađuju, i to ne samo oni poput Ronalda, Mesija, Runija i ostalih zavrti vam se u glavi, a kada se malo pogleda istorija vidi se koliko je upravo fudbal bio pesma umetnika sa loptom, koji su tada prvoj sporednoj stvari na svetu upravo gledali kao slamku spasa za jednu običnu egzistenciju, a nekad ni toliko. Među takve spada i jedan od najboljih bekova u istoriji Partizana Fahrudin Jusufi. Stameni defanzivac od kog su zazirali protivnički napadači igrao je fudbal kako bi imao za hranu.

- Mojoj generaciji nije bio potreban sponzor, sami smo sebe izdržavali. Svake zime smo išli na turneje po Evropi i zarađivali. Mi nismo živeli od ugovora s klubom. Ja sam 1955. potpisao za Partizan za teleću čorbicu u restoranu na stadionu JNA. U onoj opštoj nemaštini ko bi poželeo više?! Ali, kao fudbaleri smo bili pojam za Nemce, Holanđane, Francuze... A koliko smo vredeli evo primera. Kada sam otišao u Nemačku u celoj ligi smo samo Zeler iz Hamburgera i ja u Ajntrahtu iz Frankfurta primali po tri hiljade maraka, a ostali od 400 do 700. To nije bila tajna i niko nije pravio pitanje u mom klubu u kome je, recimo, reprezentativac Grabovski dobijao 700 - rekao je Jusufi za Politiku.

Legenda Partizana pohvalila je sadašnju upravu kluba za sve što je uradila za tim.

- Partizan konačno ima dobru atmosferu u klubu. Svi su okrenuti istom cilju i svako radi svoj posao. Tako i treba da bude: predsednik da vodi klub, članovi uprave da ispunjavaju ono za šta su zaduženi, trener da sastavlja tim, a igrači da igraju. Vrlo je opasno kad igrači hoće da budu vlast u klubu, a uprava da se meša u sastav tima. Partizan je zbog toga mnogo puta platio ceh. Sada, na daljinu, osećam da svi žele klubu dobro i neka tako i ostane - zaključio je Jusufi.

Nekadašnji bek je za Partizan odigrao 370 utakmica i postigao 10 golova.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Sta ti bi? Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Pa jeli supe Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Kako veliki klub ovaj Partizan Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
ajmo crno beli uz božju pomoć  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia Lumia 920
Za mene sve osim poraza od 2 i vise golova razlike bio bi uspeh! To ne znaci da ne verujem u cudo!  Smile
Bitno da igra Krle...

Ajmo crno-beli!!!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.