Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1109615 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Jos dva sata do kraja pff ja se nadam da ce Djuric sad da lansira neku bombu ajde Djuro:DDDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma kakvu crnu bombu  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
pa dako bude bela :DD hahha napunili smo se crnaca;DD axaxax ma vidish li da pisem iz ocaja Smile al' nada poslednja umire Smile
edit prelazni rok se zavrsava 1 sep u 23.59 znaci ima jos fore ispade tacno djurina najava sutra ce se znati sve za Mutua bomba ce puci na kraju!!
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 22:20:03 od Pas koji laje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
pa dako bude bela :DD hahha napunili smo se crnaca;DD axaxax ma vidish li da pisem iz ocaja Smile al' nada poslednja umire Smile

Нада је курва  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Што би још неко долазио? Ок смо се појачали, у свакој линији по једног играча.
Верујем да ће Станојевић Боји да нађе неку функцију у тиму, где ће бити користан.  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

nenade vrati se sve ti je oprosteno!

A sta to pa treba da mu oprastamo?

ZBOG DOLASKA KAMARE ODE JOVANOVIĆ

Dok će u Humskoj 1 da bude promocija Mohameda Kamare, Partizan se rastao sa Branislavom Jovanovićem koji nije uspeo da se nametne kod trenera Stanojevića, koji smatra da mu pored Petrovića nije potreban još jedan visoki zadnji vezni. Jovanović je dobio ispisnicu i mogućnost da promeni sredinu.

Путуј, игумане, и не мисли на манастир. Smile
Sto tako ostro prema Jovanovicu Smiley 1

Pa jebiga, covek hoce da igra a ne da sedi na klupi u Partizanu zato sto je, recimo, grobar...

Zna li neko kada krece prodaja pojedinacnih karata za LS ?
I kako ce da se prodaju ,na internetu ili na blagajni ?

Vec se krenulo sa akcijom "Idem da gledam Arsenal!"...
Pa sta ako covek mozda hoce da gleda Arsenal?

Pa nista. Lepo je to, fino. Zbog takvih mi je i zao sto nije 200e karta za istok i zapad...
Grobare, u kom gradu zivis?

Van Persi ne igra protiv Partizana?

Sad su na'ebali.

@radrad
Zbog kakvih? Onih koji rade pa uspeju da nadju vremena da odgeldaju jednu ili dve od tri pa im se ne daju pare za utakmice koje ne mogu da gledaju? Njabolje je samo Jug da otvore...

а ми иначе лежимо испод дрвета, грицкамо травчицу и чекамо недељу да одемо на стадион.. сви ми радимо и имамо обавезе (осим Диаса) ...

разлика је у томе што ми долазимо због Партизана а "они" због Арсенала..

Ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор

Ne moze se za sve naci nacina, drugar Smile neko jednostavno nema nacina, shvati Smile

pa da...pariracemo sahtjoru koji je doveo napadaca od 7.5 miliona dolara i dao 30 golova na 69 utakmica...

Evo, daj ti 7 i po milki i odmah dovodimo ekstra zvezdu Smile

Problem je u tome sto se danima pricalo o nekim zvucnijim imenima, Mutu, Fonlanten... posle svega je ispalo da smo mnogo mali da dovedemo neko takvo ime, pa je dolazak Boje neke razocarao... posto se misljenje kod ljudi menja iz dana u dan kad su mnogi igraci iz ekipe u pitanju, ne bi me cudilo da se za mesec dana Boja dize u zvezde ovde.
Polako, mislim da je Pera danas bolji igrac nego kada je bio prosli put u klubu, i da ce mu Sale naci pravo mesto i zadatke u ekipi.

Oko tih imena se samo pricalo po medijima, mada je i Djura hteo da dovede jedno zvucno ime... vidi se to iz njegovih prica... jebiga, nije se uspelo... nismo imali nesto preterano vremena za to...
A sa ovim drugim delom u vezi Boje se potpuno slazem... Boja je mnogo stariji, zreliji... nije vise tako mlad i sigurno ce nam pomoci...

Nadajmo se da Boja nece videti dalje od klupe
Bas odlican si... vidim, ne znas ni ko je dao gol Serifu a pricas o igri Boje  Smile

===============================================
===============================================

Srecno Pero i da pokazes da vredis, da pokazes dusmanima koji te prozivaju i omalovazavaju da si igrac za Partizan!  Smile Smile

Doveli smo odlicna pojacanja u ovom prelaznom roku, mnogo smo jaci nego prosle godine i ovom prilikom cestitam upravi na tome! Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Samo budala moze da kaze da je onaj bangavi Boja "pojacanje"... Taj majmun ne bi mogao ni Seceranac da pojaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Тапаченко, колико ти мењаш причу сада кад нису дошли Фонлантен, Муту и остатак света, па то је страшно.

Плаћа ти Ђурић опасну лову, признај.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Тапаченко, колико ти мењаш причу сада кад нису дошли Фонлантен, Муту и остатак света, па то је страшно.

Плаћа ти Ђурић опасну лову, признај.  Smile
A ako sam ja to promenio pricu? Sta sam promenio? Za Vonlantena sam rekao, tj. preneo, ono sto je rekao Sone Petrovic na SOS-u, nije to bila moja prica... Mutua nisam ni pominjao ovde... napisao sam ono sto mislim, a to je da je Djura sigurno hteo da dovede jednoh igraca ekstra kvaliteta jer ne bi dzabe pricao o tome, a nije uspeo u tome... bitno je da sam ja zadovoljan pojacanjima u potpunosti jer sada, za razliku od ostalih sezona, imamo i vrlo solidnu klupu...
A sad, na sta si ti mislio to samo ti znas...

Samo budala moze da kaze da je onaj bangavi Boja "pojacanje"... Taj majmun ne bi mogao ni Seceranac da pojaca...
Bravo care, ti si ovde najpametniji, i treba na nam kazes Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Djura je nepredvidljiv sigurno je spremio nesto za sutra ama garant!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.