Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1109658 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
наставак твог поста му дође:

онда се ти исти који седе на западу,  једном или два пута годишње накаче на нет и коментаришу  како је скупа карта, како су тврде столице, како је станојевић глуп а гробари лоше певају ( или оно беше обрнуто?)

мени је то иритирајуће.. незнам за тебе..

Samo da ne pita jel' onaj mali crni, desetka,... to taj Barkos... Sedim, gledam, ne verujem...
Takvih ce uvek da bude. Neka se Jug napuni ljudima koji ce da pevaju a to da li su dosli prvi pu ili stoprvi je manje vazno. Na zapad nek' ide ko 'oce i onako samo sede i kenjau.

Sad kad se Pera raspuca pa da 4 komada ove sezone...
Od danas imamo nov sistem igre. Svaka lopta se vrati glavom Vlajku da je ovaj uhvati. Ispucava skoro k'o Proto. Boja da Kleu i ovaj da gol. Na taj nacin ce Iliev izdrzati vise od 32 minuta da se ne umori.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
pa da...pariracemo sahtjoru koji je doveo napadaca od 7.5 miliona dolara i dao 30 golova na 69 utakmica...
Srecom pa je nas tarzan doveden dzabe i jedva dao 9 gola u isto tolko meceva.. Smile Razumem da nisu imali vremena da nadju nekog,jbg niko nije ni ocekivao da udjemo u ligu sampiona,ali opet .. Nego bas me zanima da li je potroseno uopste nekih pola miliona e na pojacanja ??
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Mislim da je cifra tu negde, oko 500 000  Smile

Kad citam zivotnu pricu Kamare zao mi ga malo, bitno je da se prihvati od prve utakmice kako treba, da mu se da maximalna podrska, ipak je do sada igrao samo u Finskoj (ne racunam Sijera Leone kad je bio klinac), trebace mu vremena da se prilagodi novoj sredini, zivotu u Srbiji itd, nece mu biti lako...

U svakom slucaju ja sam zadovoljan pojacanjima, nadam se da ce Boja (ocekujem kao adut sa klupe) da pokaze zasto je doveden i opravda ocekivanja uprave i trenera pre svega, samim tim da premasi ocekivanja navijaca...  Smile  ja verujem da je ovo dobar potez!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
BlackBerry 8800

Mohamed Medo Kamara (23)

Došao je iz finskog Helsinkija i potpisao je ugovor sa crno-belima na tri godine. Reprezentativac je Sijera Leonea, a za Helsinki je na 85 utakmica od 2007. godine postigao 12 golova. Pre toga je nastupao za Kups i Kalon iz svoje zemlje.

Tokom građanskog rata u njegovoj zemlji početkom devedesetih, Kamara je ostao bez oba roditelja, pa mu je fudbal na neki način spasao život. Prvi veliki korak u njegovoj karijeri bio je prelazak u Kalon 2002. godine.

Bio je standardni reprezentativac U17 reprezentacije Sijera Leonea sa kojim je igrao finale Afričkog šampionata 2003. Iste godine igrao je i na U17 Svetskom prvenstvu u Finskoj.

Posle turnira pobegao je iz reprezentacije sa nekoliko saigrača i zatražio azil koji im je odobren. Međutim, FIFA im nije dozvolila da se bave fudbalom. Tek kada je napunio 18 godina FIFA mu je dozvolila da se licencira pa je Kamara potpisao ugovor sa Kupsom, pre početka sezone 2006. godine.

U međuvremenu je trenirao sa ekipom JIPPO. Na kraju sezone Kups je ispao iz lige, a Kamara prešao u prestonicu Helsinki u HJK.

« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 16:36:37 od fitosept »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Odlicno,samo dovodite tavke,odlicno  Smile Smile

Ejjjj Boja,do jaja,do jaja   Smile

bas sam zadovoljan...

Sacuvati ovu poruku bar do derbija  Smile

Koliko sam razumeo Stanojevica, Boya nije ni dosao da bude gol igrac, vec da bude na drugi nacin koristan, koji, videcemo...  a ovaj Medo me odmah kupio svojom pojavom, deluje kao veoma fin i skroman decko

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Clip.jpg
(63.03 KB, 637x378)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
za kamrau se moze reci da je dobro pojacanje ali realno Boja moze samo da igra protiv Cuke i Hajduka, mozda Borca i Sevojna za vise nije, ali jbg kada ljudi ne znaju da nadju kvalitetnog igraca u ovakvim trenutcima kada mogu onda stvarno ne znam sta da kazem... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Problem je u tome sto se danima pricalo o nekim zvucnijim imenima, Mutu, Fonlanten... posle svega je ispalo da smo mnogo mali da dovedemo neko takvo ime, pa je dolazak Boje neke razocarao... posto se misljenje kod ljudi menja iz dana u dan kad su mnogi igraci iz ekipe u pitanju, ne bi me cudilo da se za mesec dana Boja dize u zvezde ovde.
Polako, mislim da je Pera danas bolji igrac nego kada je bio prosli put u klubu, i da ce mu Sale naci pravo mesto i zadatke u ekipi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ko zna ovaj kao Dule i od drveta napravi igraca, hehe
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nadajmo se da Boja nece videti dalje od klupe
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.