Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055320 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
pa ne shvatate da je zvezda filijala Partizana
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Крејг Белами?  Smile

Nemas pojma sta bih dao da vidim njega u Partizanu Smile

Ukoliko niko vise ne ode, ja sam prezadovoljan ovim prelaznim rokom. Jos srecniji bih bio da su nekome prodali Tomica, ali sta sad.. i ovo je bas dobro. Jos jedan napadac, i to je to.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sagem xg6
Ovako, informacija je proverena na vise mesta. Nije mi bas najjasnije zbog cega se dovodi tako visok igrac ali valjda Stanojevic zna sta radi. Vrlo blizu smo da se dogovorimo sa Majklom Olovokendijem.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
pa kada bi Krejg dosao neka tuca protiv  Arsenala bi pala sigurno ali od toga nema nista, neka oni nadju nekog stopera dobrog i ja bi se onda slozio sa kokotom... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
pa nisam znao da je stanojevic skaut kk partizan, hehe Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovako, informacija je proverena na vise mesta. Nije mi bas najjasnije zbog cega se dovodi tako visok igrac ali valjda Stanojevic zna sta radi. Vrlo blizu smo da se dogovorimo sa Majklom Olovokendijem.

Brate, on je kosarkas.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma zeza se covek...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C510
Stojković u Beogradu: Partizane, hvala!
Vladimir Stojković se zahvaljuje Partizanu na ukazanoj šansi, a o tome što je razočarao Delije kaže: "Svi znaju ko sam ja, ali i muž voli ženu pa se raziđu".

Dolazak bivšeg golmana i kapitena Crvene zvezde Vladimira Stojkovića u Partizan centralna je sportska tema dana u Srbiji i bacila je u zasenak čak i Svetsko prvenstvo u košarci koje je počelo u Turskoj.

Reprezentativni golman letom iz Lisabona, preko Barselone, doputovao je u Beogradu u subotu uveče, a na surčinskom aerodromu dočekali su ga grupa novinara i ljudi iz Partizana.

"Došao sam iz fudbalskih razloga, smatram da je Partizan odličan klub, veliki izazov i napravio sam pravi izbor. Hvala ljudima iz Partizana što su mi dopustili da potpišem ugovor. Izazov je igrati Ligu šampiona i nadam se da mogu da pomognem da Partizan ostvari što bolje rezultate", rekao je Stojković, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Razgovori sa Partizanom su trajali nekoliko dana, dodao je golman. Pre nekoliko dana MONDO je kontaktirao Stojkovića upravo zbog informacije da pregovara sa crno-belima, ali tada je rekao da to nije tačno i da nema šta da kaže.

Novinar MONDA ga je na aerodromu podsetio na tu izjavu i upitao ga da li je tada znao da će se dogovoriti sa Partizanom ili je skrivao informaciju. "Mislim da sam znao i da, skrivao sam to od javnosti".

Stojković nije želeo da se upušta u to kako će ga dočekati navijači Partizana, ali i navijači Crvene zvezde, pogotovo u "večitom derbiju".

"Hajde sada da pričamo o Partizanu, a o navijačima neki drugi put, možda već sutra", rekao je Stojković.

Novinari su podsetili Stojkovića na neke njegove ranije izjave u kojima je tvrdio da ne postoji taj novac za koji bi prešao u Partizan.

Njegov komentar bio je vrlo zanimljiv: "Svi dobro znaju ko sam ja, odakle dolazim i gde sam ponikao, ali znate i muž voli ženu pa se raziđu".

Stojković bi mogao da bude na golu Partizana već u subotu, 4. septembra u odloženom meču 2. kola Jelen Superlige protiv kulskog Hajduka. Ipak, Stojković kaže da će to zavisiti od trenera i njegove adaptacije.

MONDO je u subotu napravio anketu o potezu Stojkovića u kojoj je glasalo više od 8.000 posetilaca!

Najveći broj njih - oko 3.200 smatra da je Stojković napravio veliku grešku, nešto manji broj njih oko 2.900 ocenjuje da je ovo odličan potez Partizana, a oko 1.200 posetilaca istaklo je da je ovo sjajan Stojkovićev izbor.

U Crvenoj zvezdi su razočarani potezom svog bivšeg kapitena

(V.S./P. V. - MONDO)
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 21:33:50 od paganiny »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Nadam se  Smile

од креспа се, по свему судећи одустало
условио је да чека да види дал ћемо у ЛШ, а сад кад јесмо поставио је услов - 500.000 евра по сезони и 600.000 евра на руке. путуј игумане

преговара се са једним светским именом, али нажалост, врло проблематичан фудбалер, скоро колико и талентован

E, da, ako mislis na Mutua, prilicno sam siguran da je to zajebancija. Smiley
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma kakav Mutu kada bi nas Bog pogledao i Belami dosao, bilo bi vrh ali veoma tesko, koliko znam msm da igra negde u drugoj ligi engleske ako me pamcenje ne vara u Koventriju kao pozajmljen igrac...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.