Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1054341 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ја не знам ко од вас двојице више не схвата поенту, овај богдањи или црнац
не схватате нити ћете икада схватити Smile јебига
но добро, капирам ја вас, вама је битан успех клуба, то је ок, мени то није најбитније Smile човек је љуштура без душе, како ја то видим.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pozivam bracu Grobare na toleranciju.
Kako cemo kad se, Boze zdravlja, za koju godinu ugasi FKCZ, primiti njihove bivse navijace kada budu polako poceli da dolaze na nas stadion zeljni fudbala  Smile

ma mozemo mi da se ugasimo,nestanemo,nepostojimo vise....
ali vi i dalje necete imati ovo
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma kapiram ja tebe Diase i tvoje misljenje. Nisam ni ja za njega, ne branim ovaj potez uprave, samo sam protiv toga da ovo ima ikakve veze sa Zvezdom i njenim ponizavanjem, kao sto misle oni preko, a i ti si u onom postu nekoliko puta Zvezdu spomenuo. Kakva bre sprdnja? Kakvi bakraci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola Luxan RAZR2
 Smile Smile Smile

Kupicemo i to na aukciji povodom likvidacije FKCZ  Smile
Da Djura drzi cvece unutra  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma kapiram ja tebe Diase i tvoje misljenje. Nisam ni ja za njega, ne branim ovaj potez uprave, samo sam protiv toga da ovo ima ikakve veze sa Zvezdom i njenim ponizavanjem, kao sto misle oni preko, a i ti si u onom postu nekoliko puta Zvezdu spomenuo. Kakva bre sprdnja? Kakvi bakraci?  Smile

Aха, онда те нисам разумео добро, опрости ми, убише ме неки фактори. Smiley

јесам споменуо Звезду. овде на форму нису људи реаговали тако, да л' због тога што не желе или не осећају тако али... види коментаре по другим сајтовима... има ту свега. веселе се Гробари, мисле да је ово победа над Звездом. Није. И знате шта, ако се прича о ставовима трибине и то, интернет није меродаван, заиста, али што се тиче оваквих ствари... бојим се да је и више него меродаван, најбољи тренутно испитивач јавног мњења. много гробара то тако капира, нажалост
њима сам и упутио те редове
ја знам шта црнац мисли о томе, и потпуно ценим његов став, а у доброј мери се и слажем са њим (она рационална страна мене)
али ето, ваљда Партизан за мене (а верујем и за још много људи) не представља ништа рационално и сталожено него један ковитлац осећања и емоција који запљускују обале моје свести још од кад сам први пут видео те пајсере у црно-белом како трче по ливади и шутирају лопту између два стуба
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Diase, svaka ti k'o u Njegoša. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
ја не знам ко од вас двојице више не схвата поенту, овај богдањи или црнац
не схватате нити ћете икада схватити Smile јебига
но добро, капирам ја вас, вама је битан успех клуба, то је ок, мени то није најбитније Smile човек је љуштура без душе, како ја то видим.
Pa dobro jbg, ti kazes da ja necu shvatiti, ja da ti neces i tako u krug...

Kako bi ti bilo da smo na primer ispali na penale LS? Mislim da bi plakao, bas kao i mi ostali... a zasto plakati kad se mogu dovesti pojacanja koja nam mogu donesti radost?
Kad Vlada odbrani nemoguce ili pak neki penal, vikacete "bravo Vlado majstore" itd. Pustite coveka da vidimo kako ce se ponasati. Sutra nece braniti sigurno jer nema ni jedan trening ali vec od sledece hoce... pa da vidimo...

Ne valjda ga sad kritikovati kad je kod nas... izgubice samopouzdanje pa se moze desiti i da kiksa cesto (sto bi neki i voleli, ne kazem za vas na Bureku)... zato mu treba dati puni podrsku, veliku odluku je napravio... nije lako napraviti takvu odluku... sta mislite, kako je njemu kada se zna da ga 100% cigana mrzi i bar tih 50% Grobara?
Moramo decku dati podrsku, i on cita sad razne forume sigurno... da vidi reakcije...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
али ето, ваљда Партизан за мене (а верујем и за још много људи) не представља ништа рационално и сталожено него један ковитлац осећања и емоција који запљускују обале моје свести још од кад сам први пут видео те пајсере у црно-белом како трче по ливади и шутирају лопту између два стуба
upravo to
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
Nesuđeno pojačanje Arsenala potpisao za Partizan!

Posle Vladimira Stojkovića, Partizan je angažovao još jednog igrača. U klub iz Humske stigao talentovani defanzivac BSK-a iz Borče, Stefan Savić (20), koji je potpisao petogodišnji ugovor sa trostrukim uzastopnim šampionom Srbije!

Savić se izvesno vreme nalazio na „nišanu“ i Crvene zvezde i Partizana, a pošto su se crveno - beli odlučili da investiraju u defanzivca iz Gane, Li Adija, na „Marakani“ je splaslo interesovanje za crnogorskog reprezentativca.

Fudbaler koji je svojevremeno bio na probi u Arsenalu, rivala Partizana u Ligi šampiona, dobiće, možda, priliku da narednog meseca igra upravo protiv njegovog nesuđenog kluba u elitnom evropskom takmičenju.

Savić je takođe tokom leta bio i u Amsterdamu, a skauti Ajaksa gledali su ga i na utakmici Crna Gora - Severna Irska. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
 Smile Smile Smile

Kupicemo i to na aukciji povodom likvidacije FKCZ  Smile
Da Djura drzi cvece unutra  Smile

neke stvari se novcem nemogu kupit  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 17:09:22 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.