Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1053462 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Лига шампиона од десет милиона
28 авг, 2010

Пуно срце, пуне трибине, пуна и каса. Да пласман у Лигу шампиона није само спортски подвиг прве врсте, него и прворазредни финансијски успех, лако може да се закључи тумачењем пропратних ефеката пробија Партизана у елитни куп.
То што ће до децембра да се друже са Арсеналом, Шахтјором и Брагом гарантује црно-белима сигурних 7,1 милиона евра, а како нема сумње да ће стадион у Београду три пута бити распродат, уз додатне активности сума може значајно да се увећа. Чак до десет милиона европских новчаница!
– Какви услови владају у Србији тешко можемо очекивати да дуплирамо приход који нам гарантује пласман у Лигу шампиона, али према првобитној пројекцији од продаје улазница, маркетиншких и осталих активности цифра може да „нарасте” за још два, највише три милиона – објашњава Дарко Грубор, генерални секретар клуба из Хумске 1.
Први оперативац српског првака објашњава да од продаје ТВ права црно-бели не могу да очекују додатну корист.
– Продаја рекламног простора и права на директне преносе утакмица су у власништву УЕФА. Реч је о централизованом маркетингу, целокупан приход се током сезоне, по унапред утврђеној динамици, исплаћује свим учесницима и то је заправо сума од 7,1 милиона евра којом је јавност баратала претходних месеци.
Имају, међутим, на Топчидерском брду план како да уновче други пласман у Лигу шампиона.
Сад је тренутак да добијемо генералног спонзора. По том питању смо мало ризиковали, чекали расплет квалификација, али сад кад смо у одабраном друштву биће лакше пронаћи партнера. И на добром смо путу да посао завршимо наредних дана, највероватније ће улагач бити страна компанија са представништвом у Србији.
Грубор додаје да ће пропратни ефекат учешћа у групној фази тек да се осети.
– Осим што ће клуб да заради, наши играчи биће у прилици да се афирмишу у најквалитетнијем такмичењу, цена ће им порасти… Све то заједно утицаће на имиџ клуба, да Партизан буде још више цењен у Европи.
Према речима генералног секретара, десет милиона евра, колико црно-бели планирају да зараде током јесени, не значи да ће функционери да спавају на ловорикама.
– У питању је сума који је тек нешто мања од годишњег буџета Партизана и она нам не гарантује дуготрајну стабилност. Ово је идеална тренутак да на бази претходних искуства направимо концепт кадровске и стручне политике, како се не би десило да на наредни пласман у Лигу шампиона чекамо још седам година.
Из тих речи закључује се да за црно-беле неће бити предаха све до краја године, како на спортском, тако и организационом нивоу.
– Није лако направити концепт развоја, поготову што се јаз између најјачег европског и фудбала у Србији непрестано повећава. Учешћем у групним фазама континенталних такмичења, Партизан годинама уназад ту разлику смањује, верујемо да ћемо искористити искуства стечена у прошлој деценији. План је да нам тај концепт донесе присутност на мапи УЕФА, можда није реално да сваке године очекујемо пролаз у Лигу шампиона, али морамо да будемо у игри, у том завршном елиминационом колу, па ако не успемо, да барем учествујемо у Лиги Европе, која уопште није занемарљиво такмичење – додаје Дарко Грубор.

http://www.zurnal.rs/2010/08/28/liga-sampiona-od-deset-miliona/index.html
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 15:46:56 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Гробарима који се ових дана радују због овог греха против човечности који се догађа поручио бих само пар ствари (Ако пренебегнемо питање професионализма које ће Црнац да потегне и моје обарање његове тезе о Стојковићу као професионалцу  Smile )

Размислите само како би се осећали да сазнате сутра да Дуљај или Кежман прелазе у Црвену звезду. Али будите искрени према себи.
Ја знам да бих ја био сломљен. Скапирајте да је ово довођење шкарта (без обзира на играчки квалитет, и без поређења са кошаркашима из више разлога или странцима, молим вас), што особа оваквих моралних квалитета има (човек има истетовиран грб нашег највећег ривала) само шкоди угледу нашег клуба, и да је то наша срамота а не њихова. Тако да, браћо, полако у радовању, никаква ово победа није. Размислите својом главом, не дајте да еуфорија понесе ваше мисли у неком смеру. Ми не постојимо да би се спрдали са Звездом, нити би то требало да нам буде први циљ. Наш циљ је да победимо све, а не само њих. (само немој да ми неко каже "Па да, са њим ћемо лакше побеђивати..." јер не причам о томе, а и није тако из разлога које ћу навести) Наравно, свака победа над ривалом носи неку своју драж, али довођење њихових бивших играча зарад победе над њима је.. парадоксалан у најмању руку. Јер онда неће бити да смо ми њих победили него ће бити да су они побеђени. Ко их је победио? Не знам, и није ме брига. Али нисмо ми. Него неки људи који се представљају као ми. Носе наше боје, носе наш грб и наше дресове... Али нису ми. Ми седимо на клупи, ми се боримо да се пробијемо у екипу, ми смо можда мање квалитетни али смо ми - наши. Зато ће ми увек бити драже да Партизан буде пети на табели али да могу да кажем: "Јебига, јесу пајсери, али су МОЈИ ПАЈСЕРИ и зато их волим иако су много лоши" него да као будемо први, али то у ствари нисмо ми... То су неки људи који носе нешто што не би смели, а то су наши дресови.

залуд свака шанса - залуд сваки гол, ако твоје срце није Партизану суђено
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 15:53:14 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Диасе, буљашу један, украо си ми реченицу  Smile Smile

Иначе, све је у праву човек  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
Гробарима који се ових дана радују због овог греха против човечности који се догађа поручио бих само пар ствари (Ако пренебегнемо питање професионализма које ће Црнац да потегне и моје обарање његове тезе о Стојковићу као професионалцу  Smile )

Размислите само како би се осећали да сазнате сутра да Дуљај или Кежман прелазе у Црвену звезду. Али будите искрени према себи.
Ја знам да бих ја био сломљен. Скапирајте да је ово довођење шкарта (без обзира на играчки квалитет, и без поређења са кошаркашима из више разлога или странцима, молим вас), што особа оваквих моралних квалитета има (човек има истетовиран грб нашег највећег ривала) само шкоди угледу нашег клуба, и да је то наша срамота а не њихова. Тако да, браћо, полако у радовању, никаква ово победа није. Размислите својом главом, не дајте да еуфорија понесе ваше мисли у неком смеру. Ми не постојимо да би се спрдали са Звездом, нити би то требало да нам буде први циљ. Наш циљ је да победимо све, а не само њих. (само немој да ми неко каже "Па да, са њим ћемо лакше побеђивати..." јер не причам о томе, а и није тако из разлога које ћу навести) Наравно, свака победа над ривалом носи неку своју драж, али довођење њихових бивших играча зарад победе над њима је.. парадоксалан у најмању руку. Јер онда неће бити да смо ми њих победили него ће бити да су они побеђени. Ко их је победио? Не знам, и није ме брига. Али нисмо ми. Него неки људи који се представљају као ми. Носе наше боје, носе наш грб и наше дресове... Али нису ми. Ми седимо на клупи, ми се боримо да се пробијемо у екипу, ми смо можда мање квалитетни али смо ми - наши. Зато ће ми увек бити драже да Партизан буде пети на табели али да могу да кажем: "Јебига, јесу пајсери, али су МОЈИ ПАЈСЕРИ и зато их волим иако су много лоши" него да као будемо први, али то у ствари нисмо ми... То су неки људи који носе нешто што не би смели, а то су наши дресови.

Smile

Mi volimo i bodrimo samo jedan klub na svetu celom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

+1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

Ok, tvoje misljenje i treba se postovati... kakve veze sad imaju Duljaj ili Kezman sa ovom situacijom? Pa normalno da BIH se jeo, kao sto se cigani jedu zbog ove situacije... dakle, nikakve veze to nema...

A to sto si naveo, srce, grb, dusa i ostali duhovi... tako ne misle svi... meni je najbitniji uspeh Partizana a ako ce Stojkovic ili neko drugi GINUTI zarad istog naseg kluba, ja cu biti srecan i to ce mi biti dovoljno...
Rekao sam da je ovo odlican potez jer je Vlada golman velikog kaliteta, pogotovo za ove nase poljane... ponavljam, boljeg golmana nismo mogli da nadjemo a shvatite da LS nije za zezanje Smile

OZBILJAN klub dovodi OZBILJNA pojacanja za OZBILJNO takmicenje!

Vecina je ovde kukala kada je Kleo dolazio jer dolazi iz komsiluka (nisam pisao tada ali sam citao), a sta je ovo sad? Sta se desava? Jel mu se pevaju pesme?

I zasto ne porediti kosarkase? Jel su i oni ljudi sa tim istim srcem i dusom kao i fudbaleri? Ili su mozda bezdusni ljudi? Necu da nabrajam, ali zna se koji su to igraci koji su prelazili iz jednog u drugi tabor...

Opet cu reci, navijaci idu na tribinu, profesionalci na teren! Lepo je to podeljeno, profesionalci igraju, navijaci navijaju... svako radi svoj posao.

Stojkovic je doveden, ja mu zelim dobrodoslicu i da sa puno srece brani za nas, pre svega, da mu sezona protekne bez povreda! Treba ga podrzati i pomiriti se sa tim da je sad kod NAS zarad NASEG uspeha!

Jedino jos kod nas nije u redu da Zvezdas prelazi u Partizan ili obrnuto... jedino kod nas... jer smo mi nesto sasvim drugo...

Emre, Kranjcar, Nikopolidis, Bistrov (vratio se u Zenit iz Spartaka, znaci ovo mu je 2x da je u Zenitu), Oven, siptar Cana, pola Brazila, pa i pola Turske, onda Skot Miler... mrzi me da nabrajam jos, ovo je sto sam se setio... ali ne, jedino je jos kod nas to nenormalno...

Pre svega treba da shvatite da je danas fudbal jedan veliki biznis pa tek posle nesto drugo. Nisu ovo vise devedesete Smile

To je to od mene Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 16:32:32 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola Luxan RAZR2
Pozivam bracu Grobare na toleranciju.
Kako cemo kad se, Boze zdravlja, za koju godinu ugasi FKCZ, primiti njihove bivse navijace kada budu polako poceli da dolaze na nas stadion zeljni fudbala  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nije on doveden ni da bi se ponizila Zvezda (zabole nas za nju) ni da se ona pobedila kao sto neki lupaju. Zvezda sa ovim slucajem nema apsolutno nikakve veze.
Doveden je zbog jedne nama mnogo znacajne stvari a to je Liga Sampiona. Da nije nje nikad do ovog ne bi ni doslo. Zato manite se lupetanja, "bruka, sramota, ponizavanje nekog, moralna pobeda nad nekim..."

Da je mogao neko drugi da se dovede, mogao je, nije nam bas ovo trebalo, ali opet kazem ne mesajte babe i zabe.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 16:42:05 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Kao sto je Adebajor rekao pre sam igrao fudbal,jer ga volim,a sad su samo pare u pitanju
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
Pozivam bracu Grobare na toleranciju.
Kako cemo kad se, Boze zdravlja, za koju godinu ugasi FKCZ, primiti njihove bivse navijace kada budu polako poceli da dolaze na nas stadion zeljni fudbala  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.