Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1047771 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

Decko da kida, sedeo bi bar na klupi, a ne da "jedinicu" nosi raspali Radosavljevic...

Smile Smile Smile Smile Smile пошто је општепознато да је код нас квалитет пресудан
црнац не лупетај молим те нервозан сам
Ok, kad bude bio 1. golman Partizana, onda cu komentarisati... za sada, kada je 3. golman Partizana, za mene ne vredi Smile

I da vredi, ne bi trazili da dovedu jos jednog Smile Smile

Ko se meni smeje, Boze dragi...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 20:37:03 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
fredi
brate moj ako imas neki problem sa mozgom idi kod psihijatra da te leci ja nisam dovoljno strucan za to Smile
bogme ni za fudbal nisi strucan
alergija na seljake(ne zanimanje,nego osobina) je neizleciva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Motorola GLEAM
Pominje se i Kahriman  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
fredi
brate moj ako imas neki problem sa mozgom idi kod psihijatra da te leci ja nisam dovoljno strucan za to Smile

Kazem ti ako imas problem sa mozgom idi kod psihijatra a ovog seljaka se okani da ti ne bi lobanju polomio Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Запитај се мало, кад толико лупеташ да ја морам да ти причам о фудбалу.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
ja sam kreten sto ulazim u raspravu sa kojekakvim likovima
zabole me kurac za nekog tamo golmana

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
fredi

Kazem ti ako imas problem sa mozgom idi kod psihijatra a ovog seljaka se okani da ti ne bi lobanju polomio Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Запитај се мало, кад толико лупеташ да ја морам да ти причам о фудбалу.  Smile
Brate, Zivko je bio rezerva jednom Danilovicu koji raspaliji i od Radosavljevica... jel i tu neko mora da brani pre Zivka Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Zivko je branio u najjacoj mladoj ekipi partizana koja je do sada igrala, ona koja je imala 29 pobeda i jedan poraz ona koja je pobedila Ajax,Juve i Real ... Kada je bio klinac ekipa njegove skole je samo njegovom zaslugom osvojila takmicenje svih skola Srbije i Crne gore. Igrao je odnosno branio u Metalcu i bio je odlican cak i sa svojih 19,20 godina je bio jedan od najbolje ocenjenih igraca te ekipe. Mozda ne zasluzuje da brani u Ligi Sampiona ali svakako nije rupa.... niti ga hvalim samo zato sto je iz Uzica.

Nikad nisam bio od ljudi koji pricaju ono sto ne znaju, nikad nisam rekao prebio sam ga i ako znam da sam dobio batine, nikad nisam dosao kuci i rekao kevi dobio sam keca ali su i svi ostali dobili keca.... Ako kazem da mislim da je mnogo dobar golman to znaci da stvarno tako mislim i da to potkrepljujem cinjenicama. Da li zasluzuje da igra u  Ligi sampiona odlucice neko ko je bolji u tome od mene ali mislim da treba da ga puste da ide negde da brani kad vec ne moze u partizanu od silnih ujaka,striceva i oceva Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N97
Ja sam o njemu chuo sve najbolje ali ti isti ljudi kazhu da je nakon pauze puko. Ne mozhe da se sastavi.

Edit: mislim na Radosavljevica, prebacio sam se  Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 20:53:30 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Zivko je branio u najjacoj mladoj ekipi partizana koja je do sada igrala, ona koja je imala 29 pobeda i jedan poraz ona koja je pobedila Ajax,Juve i Real ... Kada je bio klinac ekipa njegove skole je samo njegovom zaslugom osvojila takmicenje svih skola Srbije i Crne gore. Igrao je odnosno branio u Metalcu i bio je odlican cak i sa svojih 19,20 godina je bio jedan od najbolje ocenjenih igraca te ekipe. Mozda ne zasluzuje da brani u Ligi Sampiona ali svakako nije rupa.... niti ga hvalim samo zato sto je iz Uzica.

Nikad nisam bio od ljudi koji pricaju ono sto ne znaju, nikad nisam rekao prebio sam ga i ako znam da sam dobio batine, nikad nisam dosao kuci i rekao kevi dobio sam keca ali su i svi ostali dobili keca.... Ako kazem da mislim da je mnogo dobar golman to znaci da stvarno tako mislim i da to potkrepljujem cinjenicama. Da li zasluzuje da igra u  Ligi sampiona odlucice neko ko je bolji u tome od mene ali mislim da treba da ga puste da ide negde da brani kad vec ne moze u partizanu od silnih ujaka,striceva i oceva Smile
Pa i ja sam nekad bio talenat al sam zavrsio u beogradskoj Smile Smile

Kakvi ujaci, sricevi... jaoooooooo majko mojaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.