Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055834 puta)
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Nokia e65
a sto ne igra ilic u sredini gde je sad vukic a iliev na njegovo mesto.. A ispred njih tejgo i adija/scepa.. Ili sa medom i racom pozadi... Nzm tako mi je logicnije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
А шта фали том тексту? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Bas nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Објаснио си
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Matori, oduvek se gledao prvo medjusobni skor, pa onda gol razlika, u stvari mozda nije oduvek, ali evo od pocetka ove sezone, ja drugacije nisam cuo, samo tu verziju. I onda se nadje jedan novinar, koji napise kako se gol razlika u slucaju da Zvezda pobedi na JNA i prvenstvo veciti zavrse sa istim broj bodova, ne racuna. Nego ce se kao igrati dve neke utakmice, majstorice, sta li vec...

I taj tekst izadje bas onda kad je Zvezda stigla na -3, kad je Partizan kiksnuo protiv Rada, kada nam tek predstoji borba u prvenstvu i jedan derbi u kupu. Time se ceo Partizanov rad ove sezone nipodastava, jer sto smo mi onda dobijali sve one meceve sa po 3-4 gola razlike, ako se to nigde nece racunati i ako ce jedna ekipa koja je vecinu svojih meceva dobila jedva sa po 1:0 imati sansu da u nekim dodatnim mecevima dodje do titule.

Pritom, kako ce ovo uticati na igrace? Da je ostalo po starom i da se desi da na kraju imamo isto bodova kao i vi, mi slobodno mozemo da se stekamo u derbiju na JNA i cak i da izgubimo sa 1:0, vi opet ne mozete biti prvaci, jer imamo bolju gol razliku, koju vi necete stici da igrate i 10 utakmica vise. U ovom novom slucaju, povecava se pritisak na Partizan i njegove igrace.

I sve ovo, samo zbog jednog novinara koji je resio da malo zakuva corbu...a, ja tek ocekujem vece i jace provokacije od strane vasih medija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
@Mountain king

A šta si se ti toliko usplahirio zbog ovog remija sa Radom pa evo već pominješ da bi možda moglo da se desi da se Zvezda izjednači po broju bodova pa pominješ nekakvu gol razliku kuracpalac... ko bre da bude prvak? Zvezda?

Daj bre čoveče budi ozbiljan... opusti se.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Pogresno si me razumeo...evo ti moj post odmah posle utakmice sa Radom...

Do jaja, kiksnuli smo, bio je red, imamo i mi pravo na to.

Do jaja je i sto su se komsije popalile, oborili su danas rekord po poseti na ovoj temi, jbg razumem ja to sve, svi su oni pomalo radovci, ofk-ovci, marinci, firmasi i tako dalje...

Tugovace oni vrlo brzo... Smile

Do derbija na JNA ocekujem da cemo imati mnogo vecu prednost od 3 boda, tako da se ne brinem previse.

Titula ostaje gde je bila!

Fazon je sto su se njihovi mediji podigli i krenuli da vec sada pisu o tome kako je sada Zvezda bliza tituli, kako su sada na krilima, kako rasturaju, pa se vec polako spominje i njihova pobeda u derbiju, pa neizvesno prvenstvo do kraja u kom odjednom nece odlucivati gol razlika, nego smao medjusobni dueli, vec se predvidjaju i neke majstorice i neka cudesa... Niko ne napisa kako Partizan i dalje ima 3 boda prednosti, kako ima prednost domaceg terena u derbiju, kako Zvezda gostuje Vojvodini, kako ce Zvezdi biti pakleno tesko! NE, njima se daju krila, optimizam se siri na sve strane, dok se rezultati Partizana omalovazavaju i trazi se svaki detalj za peckanje...
Kao sto je juce bilo u zurnalu ono za sudiju, tako danas ovo za gol razliku, tako ce sutra biti nesto novo...

Vrsi se pritisak na nas iz svakog coska, samo sto ne znam da li cemo na vreme to shvatiti i odgovoriti kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@Mountain king

A šta si se ti toliko usplahirio zbog ovog remija sa Radom pa evo već pominješ da bi možda moglo da se desi da se Zvezda izjednači po broju bodova pa pominješ nekakvu gol razliku kuracpalac... ko bre da bude prvak? Zvezda?

Daj bre čoveče budi ozbiljan... opusti se.  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija

Fazon je sto su se njihovi mediji podigli i krenuli da vec sada pisu o tome kako je sada Zvezda bliza tituli, kako su sada na krilima, kako rasturaju, pa se vec polako spominje i njihova pobeda u derbiju, pa neizvesno prvenstvo do kraja u kom odjednom nece odlucivati gol razlika, nego smao medjusobni dueli, vec se predvidjaju i neke majstorice i neka cudesa... Niko ne napisa kako Partizan i dalje ima 3 boda prednosti, kako ima prednost domaceg terena u derbiju, kako Zvezda gostuje Vojvodini, kako ce Zvezdi biti pakleno tesko! NE, njima se daju krila, optimizam se siri na sve strane, dok se rezultati Partizana omalovazavaju i trazi se svaki detalj za peckanje...
Kao sto je juce bilo u zurnalu ono za sudiju, tako danas ovo za gol razliku, tako ce sutra biti nesto novo...

Vrsi se pritisak na nas iz svakog coska, samo sto ne znam da li cemo na vreme to shvatiti i odgovoriti kako treba.

A da te pitam ja nešto... Kad bi sad neki medij napisao da bi Crna Gora mogla vojno da napadne Srbiju i da je ozbiljno ugrozi, jel bi ti pridao značaj tom mediju il bi se samo nasmejao?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Dobro, ti sad poredis babe i zabe...previse ste se vi opustili, ni ne znate na sta su sve spremni cigani samo da se dokopaju titule. Ovo im je poslednja sansa da nesto urade sa klubom, da ga malo izvuku...pazite sta sam vam rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 878 879 881 882 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.