Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 819 820 822 823 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1053975 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
mob
SonyEricsson W810i
 Smile Smile Smile Smile Smile

Nikad nije bilo ovako pred derbi.
A ja imam kolokvijum tada  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Videćemo sutra šta će biti ne igra tu ulogu nikakva tradicija ili nešto slično.... Svaka pobeda bez primljenog gola je uspeh....

Šta će biti? Igraj batice duplu pobedu, bez da brineš  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Иначе од 1992 године па до данас сам био на преко 40 дербија са све купом и скор је позитиван, надам се да ће тако и остати... Smile

Кол'ко си ти тога лепог и ружног проживео.  Smile Свака част за године уназад верности према клубу...

Што сви ових дана Розе позе? Јебо те, ја баш јуче отворио фолдер са албумима и натакао све на винамп... Розе позе и секс он д бич, јеа биће весело  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Stojković: Razmišljamo samo o pobedi

"Moja ekipa razmišlja samo o pobedi, tako razmišljam i ja", izjavio golman crno-belih uoči duela sa Crvenom zvezdom.

Vladimira Stojkovića u sredu očekuje još jedan "večiti derbi", drugi u dresu Partizana. Napetost je ovaj put daleko manja nego pred kraj oktobra prošle godine, kada je Stojković prvi put branio protiv svog bivšeg kluba.

Reprezentativni čuvar mreže bio je tada u centru pažnje pre i posle derbija. Utakmici "večitih" prethodio je napad navijača Zvezde na Stojkovića u Đenovi, a onda je posle pobede na "Marakani" golman pokazao majicu na kojoj je pisala parola namenjena navijačima Partizana (Oprostite mi moju ružnu prošlost) i koja je takođe izazvala buru u sportskoj javnosti.

Ovaj put Stojković na miru može da se sprema za prvi meč u Kupu. O prošlosti više niko ne razmišlja.

"Utakmica kao utakmica, koncentrisaću se kao i na svaku drugu, sa jednim istim motivom i željom za pobedom", rekao je Stojković i skreno pažnju da u potenciranju priče o tome šta se desilo jesenas nema nimalo dobre namere.

"Mislim da nema potrebe da sada pričamo o tome i potenciramo tu priču. Mi ćemo razmišljati o pobedama - da dobijemo prvi, drugi, treći derbi... a ne o dizanju tenzija", naglasio je Partizanovog golman.

Stojković je na tri utakmice od početka Superlige primio dva gola (po jedan u Inđiji i od OFK Beograda). Međutim, primetno je da golman crno-belih podiže formu iz meča u meč. Protiv OFK Beograda imao je nekoliko odličnih intervencija kada je samo njegovom zaslugom sačuvana mreža.

Na kraju je, posle odlučujućeg gola Milana Smiljanića, sprintom od svog gola (ispod severne tribine) do Juga pokazao koliko je njemu i ekipi značila pobeda protiv "romantičara".

"Da, riknuo sam. Tek sam malopre došao sebi..." , sa osmehom je izjavio zadihani Stojković dok je završavao trening u Zemunelu.

Stojković kaže da pred meč sa Zvezdom postoji malo veći motiv, ali da u principu svaka utakmica, bez obzira na ime protivnika, donosi isto. Pobeda u prvenstvu tri boda, a u Kupu prolaz u sledeći krug.

"Sigurno da u posvesti postoji malo veći motiv. Videćmo šta će biti. Derbi je derbi i presudiće nijanse. Svi igrači Zvezde su na svoj način opasni. Moramo da vodimo računa i na klasične napadače i bočne fudbalere. Na nama je da zatvorimo sve prilaze golu i da pokušamo da ne primimo gol", kaže Stojković i napominje da će Partizan i u sredu igrati na pobedu.

"Uvek razmišljamo samo o pobedi. Tako razmišlja moja ekipa, tako razmišljam i ja. Moramo da odigramo pametno, jer se igra i revanš", podvukao je golman srpskog šampiona.

Stojković je sa Zvezdom 2006. godine osvojio "duplu krunu", a cilj mu je da to isto učini i sa Partizanom i tako postane prvi igrač u istoriji srpskog fudbala koji je to uspeo sa naša dva najveća kluba.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Sudije sutra:

БЕОГРАД: Партизан - Црвена Звезда у 17,00 часова
судија: Караџић Милан, Београд
судија помоћник 1: Радојчић Игор, Београд
судија помоћник 2: Живковић Саша, Петроварадин
четврти судија: Грујић Данило, Ниш
Посматрач суђења: Радуловић Драган, Чачак
Делегат: Јанковић Миодраг, Београд

Da cujemo komentare? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Jel to onaj što je komentariso na rts-u Mundijal i sad LŠ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Da, da...to je taj dingospo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
'bem li ga, on kao važi za jednog od boljih sudija, al ja te naše sudije baš nešto i ne pratim...

Vidim da je prošle godine spasio život nekom igraču Zemuna na utakmici sa Napretkom. Otkočio mu vilicu, izvukao jezik, spasao od gušenja, a lekara nije bilo na terenu.

Rispekt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Sagem xg6
Vrlo dobro je sto Karadzic sudi. A Radojicic je, verovatno, nas najbolji mahac.

Samo kad nisu Filipovici, Jeknici i ostale Maje Vujovici.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 819 820 822 823 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.246 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.