Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1058240 puta)
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ma, samo da prodje koja nedelja i svi ce da zaborave na Stojkovica.
da,do derbija  Smile

"- Ne znam ništa o pregovorima sa Partizanom, jedino što mogu da kažem je da Adrian pripada Fiorentini. On mora da sačeka suspenziju koja ističe  29. oktobra i onda će se priključiti "ljubičastima" - rekao je Bekali,menadžer rumunskog internacionalca za violanews.com.

Toliko o njemu  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 15:00:54 od sonetebra »
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Sto se cige toliko ljute na Stojkovica, covek im je zapravo otvorio oci   Smile

Ајде не серендај.

Kakva argumentovana rasprava  Smile
Ja nisam siguran da imam kapaciteta da odgovorim na istom nivou  Smile
Sto se mene tice samo napred, podrzavajte svoj tim i treba tako. Pa ako se neko pokaze dobrim mozda jednog dana zaigra u Partizanu  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Upravo, slazem se sa Alk0-om.
Posao je posao, a sa ljubavlju se zavrsilo u proslom veku.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C510
Toliko o Mutu_u Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Odgledah sad oprostajnu utakmicu Kamare za Helsinki... jbt. zamalo mi suze ne krenuse, isplak'o se Medo k'o malo dete, ceo stadion mu peva, na semaforu njegova slika, pozdravlja se sa saigracima i na kraju - prilazi mu neka riba u Partizanovom dresu i daje mu neki poklon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Колико буре у српском фудбалу после доласка Владимира Стојковића у Партизан. Похвале и подршка са једне стране Топчидерског брда, претње и увреде са другог дела београдског кварта. Неименовани чланови Стојковићеве фамилије већ су јавно говорили да се плаше за Владимирову безбедност, поједини медији су објавили да је репрезентативац Србије тражио полицијску заштиту, а како на медијску буку реагује особа којој ће уз Владимира бити најтеже, супруга Бојана.

- Разумем навијаче, схватам њихов гнев и љутњу, али нема разлога да се плашимо за своју безбедност, јер Влада само ради свој посао. Свесна сам да је у оваквим ситуацијама супруга спортисте увек прва на удару и знам да ће ме навијачи сигурно вређати. Ипак, то ми неће сметати, јер знам да ће све то бити кратког даха и да ће се страсти веома брзо смирити - истакла је Бојана Стојковић за Курир.
спортал.рс
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 20:18:19 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
30. avgust 2010. | 19:50 | Izvor: B92 | AK
Boja u utorak potpisuje za Partizan

Boja u dresu Rapida u duelu sa Đorđevićem 2008. godine
Nekadašnji igrač Partizana, Kamerunac Pjer Boja potpisaće u utorak ugovor sa prvakom Srbije, saznaje B92.

Iako su mediji prethodnih dana spekulisali o raznim imenima, a poslednji na liti bio je Mutu, Boja će ipak pojačati napad “crno-belih” pred Ligu šampiona.

Glavni razlog je njegovo poznavanje tima u kojem je igrao od 2003. do 2007, kao i jezika, pa će se sigurno lakše uklopiti u tim nego neki drugi stranac.

“Ne mogu da verujem da se vraćam. Ne znam sa čime bih uporedio ovu sreću”, istakao je Pjer Boja za “Sport” pre nekoliko dana.

“Velika, divna Partizanova familija je magnet nad magnetima. Ne postoji ništa slično u svetu. Familija u koju svaki njen bivši igrač želi da se vrati. Detaljno sam upoznat sa dešavanjima u klubu, sve znam kao da sam u Beogradu. Konkretno, ja ne mogu bez Partizana. Imao sam 19 godina kada sam sa aktuelnim šampionom potpisao prvi profesionalni ugovor u životu, proveo tri i po nezaboravne sezone. Drhtao sam nedavno kada sam u svom stanu u Grenoblu gledao na TV prenos iz Brisela, podsetio se onih prokletih penala protiv Artmedije”, rekao je Boja vidno srećan što će ponovo nositi “crno-beli” dres.

Boja je bio jedan od igrača koji su promašili penal protiv Artmedije, ali je ipak dobio šansu da sa Partizanom igra u Ligi šampiona.

“Nisam vidovit ali nešto mi govori da će Partizan da prođe grupu u Ligi šampiona, posle toga ću konačno da jednu, crnu sliku, zauvek izbacim iz glave. Slovaci će nestati iz mojih sećanja”.

Kamerunac u Humsku stiže kao slobodan igrač jer je sporazumno raskinuo ugovor sa Grenoblom koji je prošle sezone eliminisan iz francuske Lige 1. U Grenoblu je igrao zajedno sa Vitakićem, Ljubojom i Rendulićem.

Pjer Boja rođen je 16. januara 1984. godine u Duali, Kamerun. Karijeru je počeo u Union Duali, a 2002. zaigrao za Salam Zgartu. Potom je potpisao ugovor sa Olimpikom iz Bejruta, ali nije odigrao ni jedan meč pa je 2003. stigao u Beograd. U dresu Partizana odigrao je 64 utakmice i postogao devet golova, a 2007. prešao je u Rapid iz Bukurešta. U leto 2008. igrao je u dresu Rumuna na prijateljskom meču sa Partizanom. Za Rapid je na 32 utakmice postigao osam golova, a poslednju sezonu bio je jednom strelac za Grenobl u Ligi 1.

Pre Boje Partizan je tokom leta angažovao golmane Radišu Ilića (Borac Čačak) i Vladimira Stojkovića (Sporting Lisabon), odbrambene fudbalere Kizita (Vojvodina), Stevanovića (Sošo) i Savića (BSK BOrča), igrače sredine terena Smiljanića (Espanjol) i Babovića (Fejnord), te napadača Ivicu Ilieva (Makabi Tel-Aviv).

Sa 'pozajmica' su vraćeni Živković, Miljković i Bogunović, a iz Teleoptika 'unapređeni' Aškovski, Ostojić, Nastasić i Šćepović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N97
Ladno dovedoshe Boju. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile ]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.