Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056313 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
sad svi za radisu a posle prve utakmice sa anderlehtom mars iz partizana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
BlackBerry 8800
Radiša Ilić: ''Doživeo sam najlepši osećaj u karijeri''

Navijači Partizana nemaju dilemu koga žele da vide na golu crno-belih i pored dolaska Vladimira Stojkovića i ne baš reprezentativnih izdanja Radiše Ilića u prethodnim mečevima.
Koliko juče Radiša Ilić bio je na meti najžešćih kritika od strane navijača Partizana, ali dolazak Vladimira Stojkovića napravio je potpuni zaokret u odnosu navijači - Ilić.

Iskusni golman praktično je postao pravi ljubimac navijača Partrizana, što su oni pokazali današnjim gromoglasnim skandiranjima na Karaburmi, ne krijući želju da Ilić ostane među stativama.

Dosadašnji prvi golman crno-belih nije krio zadovoljstvo zbog onoga što su mu navijači danas priredili.

''Hvala navijačima na podršci. Podržali su me posle svega i naterali da doživim najlepši osećaj u karijeri. Zaista su fantastični'', izjavio je Ilić, koji nije želeo da komentariše ništa u vezi sa dolaskom Vladimira Stojkovića.

Izvor:Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
Radiša Ilić: ''Doživeo sam najlepši osećaj u karijeri''

Navijači Partizana nemaju dilemu koga žele da vide na golu crno-belih i pored dolaska Vladimira Stojkovića i ne baš reprezentativnih izdanja Radiše Ilića u prethodnim mečevima.
Koliko juče Radiša Ilić bio je na meti najžešćih kritika od strane navijača Partizana, ali dolazak Vladimira Stojkovića napravio je potpuni zaokret u odnosu navijači - Ilić.

Iskusni golman praktično je postao pravi ljubimac navijača Partrizana, što su oni pokazali današnjim gromoglasnim skandiranjima na Karaburmi, ne krijući želju da Ilić ostane među stativama.

Dosadašnji prvi golman crno-belih nije krio zadovoljstvo zbog onoga što su mu navijači danas priredili.

''Hvala navijačima na podršci. Podržali su me posle svega i naterali da doživim najlepši osećaj u karijeri. Zaista su fantastični'', izjavio je Ilić, koji nije želeo da komentariše ništa u vezi sa dolaskom Vladimira Stojkovića.

Legenda  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
veceras ce radisa da se odere od vinjaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
legenda   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
HTC One M8

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Леп гест. Свака част.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
 Smile Smile Bravo
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Svaka cast za ovo!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
BlackBerry 8800
Stanojević: ''Pobeda nije dolazila u pitanje'', Đurđević: ''Partizan nije naša mera''

Treneri Partizana i OFK Beograda složili se da je pobeda crno-belih zaslužena, iako Dejan Đurđević ističe da su golovi postignuti posle velikih grešaka njegovih igrača.
Partizan je došao do očekivane poStanojevicbede na Karaburmi i svojevrsne proslave ulaska u Ligu šampiona, a trener Saša Stanojević istakao je da je njegov tim pružio maksimum u ovom meču.

''Imali smo kontrolu igre svih 90 minuta, donekle grešili u fazi začetka akcija, ali pobeda nije dolazila u pitanje. Ne znam kako je delovalo sa strane, ali moji igračći su pružili maksimum u ovom meču'', izjavio je Stanojević.

On se osvrnuo i na još jednu odličnu partiju Saše Ilića.

''Sale je naš najbolji igrač. Dete je Partizana, doneo mu je sedam titula i dva plasmana u Ligu šampiona. Dovoljno je samo reći - Saša Ilić. A, da li je za reprezentaciju? Neka svako radi svoj posao...'', ocenio je trener Partizana.

Njegov kolega Dejan Đurđević žali zbog grešaka svojih igrača kod golova crno-belih.

''Kad ekipi kao što je Partizan dajete loptu u noge, onda bolji rezultat ne možete ni da očekujete. Partizan je iz prvog šuta došeo u vođstvo, a u 45. minutu smo im praktično dodali loptu u noge. Ipak, zadovoljan sam što smo uspeli da prekinemo pas igru crno-belih'', izjavio je Đurđević.

Oba trenera poželela su i brz oporavak Milanu Vilotiću, komentarišući gest fudbalera kada su pred početak meča izašli na teren u majicama sa porukom fudbaleru Zvezde - ''Svi smo uz tebe''.

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.