Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1084524 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Kao što rekoh odavno... Ološ.

Ко се сећа, Диас је причао о томе какав је Мореира. Браво Диасе  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Ко се сећа, Диас је причао о томе какав је Мореира. Браво Диасе  Smile Smile Smile
Fala Petko, fala Smile
Inače Jakša, ako misliš na isplate plata i to, Moreira je jedini igrač u poslednjih 10ak godina koji je dobijao plate na vreme u PFK. Ne znam na šta drugo misliš?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nije bas dobijao na vreme, jedan period se kasnilo sa njegovim platama pa je i bilo nekih nesporazuma.  Uglavnom ruzno je da se ovako zavrsi. Bio nam je najbitniji igrac poslednje 3 sezone, ali kad tad bi ostali bez njega, mora se dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma mislim na to kako su na sve nacine pokusavali da ga oteraju, ako sam ja dobro pratio situaciju iz medija? Ono kako je sklanjan iz tima i sl.  Smile

Al naravno, mozda ovde ja nisam u pravu, nije da sam pratio nesto, sem kroz naslove...  Smile

Al kontam da nema razloga da vam nesto preterano ovo smeta, odradio je covek jako fino kod vas u dresu, i doneo vam dosta dobrih stvari...

U to kakav je covek necu da ulazim(naravno ne znam i ono)...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Jednostavno nemam reci ako mu je u srcu da ode i da nas napusti na ovaj nacin neka bude tako, a ako ovaj nas olos iz uprave nije nesto zasro neka njima ide na dusu, koga nema bez njega se moze i mora !

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ako ovaj nas olos iz uprave nije nesto zasro neka njima ide na dusu

Valjda si mislio ako JE zasro.

Ko zna sta se tu izdesavalo. Letos smo usli u LS bez Moreire, koji je bio nesto nezadovoljan, imao neki problem sa Stanojem. Posle je pricao da je bio povredjen , da ne moze da igra. Nas doktor Sead Malicevic izjavio da nema govora o nekoj povredi.  Sredili se odnosi Moreira-Stanoje, Mo opet bio onaj pravi i sve bilo ok.  Posle Stanoje smenio Seada, a sad ovo  Smile   ko zna sta je tu sve bilo.  Sto neko rece, sve vise pocinjemo da licimo na komsinicu sa ovim spanskim serijama.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 21:22:13 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
BlackBerry 8800
Stanojević: ''Moreira je ipak samo stranac koga ništa ne zanima''

Tener Partizana Saša Stanojević, kao i svi u klubu šokiran je postupkom svog igrača, ističući da Moreira nije ispoštovao dogovor koji su postigli pre dolaska u Antaliju.
Uzbuna u Partizanu već prvog radnog dana u Antaliji.

Kao da zimske pripreme ne mogu da prođu bez šokantnih vesti iz redova crno-belih (još nam je u sećanju prošlogodišnja tuča).

Ovoga puta, za nemir u ekipi pobrinuo se Almami Moreira, koji je odlučio da stavi tačku na svoj boravak u Partizanu, očigledno ne razmišljajući o posledicama.

Trener Stanojević je, naravno, zatečen nezapamćenim postupkom svog igrača, dodajući da je ipak bilo razgovora sa njim na temu odlaska, pre početka priprema u Turskoj.

''Sve nas je razočarao. Imao sam dogovor sa njim da ostane ako ne nađe klub do početka priprema. Verovao sam da će kao veliki partizanovac i ljubimac navijača poštovati dogovor, ali on nas je ostavio na cedilu. Ovim je potvrdio da je samo stranac koga ništa ne zanima'', rezignirano je izjavio Stanojević, ali i poručio da ''Partizan može bez svakoga''.

Izvor: Sportske.net
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 21:26:09 od fitosept »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Zivot ide dalje, on ce biti samo stranac koji se dobro pokazao i nek ide zivot... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Moreira za B92: "Ne zaslužujem ovo"

Fudbaler Partizana Almami Moreira rekao je ekskluzivno za B92 da ljudi u klubu dobro znaju gde je on.

Moreira je u subotu napustio pripreme ekipe u Antaliji, a Albert Nađ nam je rekao da ne zna gde i zašto je Moreira otišao.

„Uopšte nije tako. Stvar je u tome što sam ja u Partizanu već tri i po godine. Dajem sve za Partizan, poštujem i volim taj klub. Igrao sam za tim čak i u najtežem trenutku u karijeri kada je moja majka umrla."

"Ali i pored toga ja i dalje imam puno problema u Partizanu. Stalno slušam priče tipa: ’Moreira ne trebaš nam, Moreira ne računamo na tebe, Moreira ako imaš klub možeš da ideš, Moreira ovo, Moreira ono, Moreira primaš preveliku platu, ako želiš da ostane u Partizanu moraćemo da ti smanjimo platu’. Mislim da ne zaslužujem sve te stvari.

Što se tiče toga da ne znaju gde sam, to nije istina. Ja sam dobio ponudu od jednog kluba i otišao sam u Partizan da ima saopštim da imam ponudu. Oni su mi rekli: ’Ne, ne. Pre nego što odeš, klub koji te želi mora da pošalje pismo.’ Ja sam rekao ok, ali me pustite i za jedan sat ćete dobiti pismo. Onda su mi rekli da pismo nije stiglo i da ne mogu da idem. Ja sam rekao u redu, to poštujem, biću u avionu za Antaliju.“

Moreira smatra da ljudi u klubu nisu bili iskreni prema njemu.

„Nakon toga klub koji je zainteresovan za mene obavestio me je da je već poslao pismo u Partizan. Zvao sam ceo dan i celu noć i niko se nije javljao. Na kraju, pričao sam sa Albertom (Nađ) i on mi je rekao da će pričati sa predsednikom i da će me obavestiti za pola sata. To je bilo u devet ili deset sati. Do 20 minuta posle ponoći niko mi se nije javio i ja sam ponovo počeo da zovem. I nakon puno poziva Marko Vjetrović mi je rekao da je Albert zauzet, ali mi je rekao da mu je predsednik rekao ako te taj klub želi, onda moraju da dođu u Antaliju.

Niko nije pričao sa mnom. Jednom mi je klub rekao da sam slobodan da idem u zimskom prelaznom roku ako dobijem pismo od kluba koji me želi, i oni su dobili to pismo. Mislim da sam sve dao ovom klubu i da zaslužujem barem malo poštovanja. Ali, ako sagledam sve ovo što mi se događalo u poslednjih nekoliko meseci, dolazim do zaključka da svi u klubu žele da ja odem. Ja sam želeo da završim karijeru u Partizanu, ali me Partizan nije ispoštovao. Sada ne govore istinu, govore da sam pobegao i da ne znaju gde sam. Pa nisam pobegao, svi imaju moj broj telefona, zvao sam sve i svi znaju u kakvoj sam situaciji. Ja nisam na pripremama jer pokušavam da nađem novi angažman, pokušavam da uradim ono što su mi ljudu u Partizanu rekli. Ja ne mogu da budem na mestu gde me ne žele. Ja volim Partizan, mislim da sam to i dokazao, ali ako me Partizan ne želi vreme je da idem. Partizan me je primorao na ovo jer su mi rekli: ’Ako imaš klub, idi.’“

Portugalac nam je rekao i da je klub koji ga želi iz Kine, ali da nije u pitanju Guangžou koji se interesuje za Klea. Ipak, Moreira je na kraju rekao i da ne može još uvek da kaže da je definitvno završio sa Partizanom.

„Ja sam pitao ljude u Partizanu da mi daju tri dana da odem i da pokušam da napravim dogovor sa tim klubom. Ne mogu još da kažem da je gotovo jer još ništa nisam potpisao. Voleo bi da sednemo i da pričamo jer smo veoma blizu dogovora. Kao što sam rekao, tražio sam od ljudi u Partizanu da me puste, rekli su da će me pustiti kada dobiju pismo. Dobili su ga i sada neće da me puste, to nije normalno. Ono što posebno moram da kežem da ne mogu posle svega da poštujem Partizan. Ja znam da imam podršku navijača i ako ću nekome da se izvinjavam, to će biti navijači. Ali i oni moraju da me razumeju, jer ja nikada nisam gurao tu priču da napustim Partizan, nikada nisam došao i rekao: ’Želim da napustim Partizan’.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
A nasli gaaa...
Bravo sposobna Upravo. "Ne znamo di je, pobeg'o, otis'o... nja, nja, nja..." Kako ga nadje B92?

Cekam Stanoja da vidm ko laze...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 657 658 660 661 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.