Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 644 645 647 648 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1080103 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Procitah negdje da je trans. tezak 4. miliona.E sad,dosta stvari ovo govori o njemu kao fudbaleru,"regularnoj JSL",jer,Evropu ne mozes da prevaris,pokazao je da mu nedostaje mnogo toga da bi igrao na pr. u Djenovi.. Smile Ali sta vas boli tuki,dobijate 4. miliona,odlicna cifra..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Jos kao ide svojom voljom mamu li vam...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 23:03:32 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Goranac ne znam bas 4 miliona je bas malo...Ja sam rekao da ga ne bih pustao ispod 10 milki sigurno...A mi retardi vec gledamo da ga sto pre prodamo  Smile Nije on toliko los pa ako si gledao LS mogao si videti igrao je dobro  Smile Kompletan napadac,naravno ne svetske klase,ali sa jos dosta prostora za napredak.Recimo bez preterivanja mogao bi opusteno da igra u klubovima tipa Fiorentina,Djenova u Francuskoj recimo bi mogao isto da se iskaze  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ocekujem sledecu vest od strane naseg kluba "Ne treba nam novi napadac, Ilijev se raspucao"  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ili nesto tipa  Smile :

Bogunovic odusevljava na pripremama,bolji je nego ikada!Ne treba nam Kleo!Mogu vam samo obecati da cemo dovesti pojacanje na leto svetskog kalibra  Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Goranac ne znam bas 4 miliona je bas malo...Ja sam rekao da ga ne bih pustao ispod 10 milki sigurno...A mi retardi vec gledamo da ga sto pre prodamo  Smile Nije on toliko los pa ako si gledao LS mogao si videti igrao je dobro  Smile Kompletan napadac,naravno ne svetske klase,ali sa jos dosta prostora za napredak.Recimo bez preterivanja mogao bi opusteno da igra u klubovima tipa Fiorentina,Djenova u Francuskoj recimo bi mogao isto da se iskaze  Smile

Vrlo je to diskutabilno da li on vrijedi vise od 4.miliona.On jeste igrao dobro kod vas,ali,upravo taj nastup u LS je njemu smanjio cijenu.Za tu visinu je spor i dosta statican (podsjeca me na one stare jugoslovenske napdace) pogledaj Kavanija sa tom visionm kako se krece ili bilo kog drugog napadaca?Mislim da ste dobro prosli i da uzivate  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije on bas toliko spor kao sto kazes  Smile Snazan,fantasticna skok igra,solidan dribling dosta prostora za napredak i fantastican sut!7 miliona su morali da uzmu,minimum.
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Dal on moze da napreduje?Smiley Ja mislim da ne moze vise,subjetkivno misljenje.Spor je za moj ukus sa tom gradjom Smiley Ali,ja mislim da bi ste rizikovali da on odigra lose i da ga na kraju date za 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Ocekujem sledecu vest od strane naseg kluba "Ne treba nam novi napadac, Ilijev se raspucao"  Smile  Smile

Jel stvarno misliš da ćemo nekog dovesti? Đura bre gleda u tuđe dvorište i ako oni ne dovedu nikog što bi se mi pojačavali i trošili sa plus 5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne mislim, sta vise znam da necemo. I mi i komsije najavljujemo razna bomba pojacanja, Mpele, Salate...a od svega kita. Eventualno neki matori povratnik ili neko domace celjade. Navikli smo na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 644 645 647 648 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.