Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056320 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Da, a Stanoje u tom slucaju kaze da ga onda nece forisirati zato sto zeli da u nastavku sezone igra bude brza a tu ne moze da ukomponuje Petrovica, tako da sada ako ne ode, za mnogo male pare ce otici kasnije...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Ma to su sad price ako ostane igrace on sigurno kad su ga sad gurali da ga prodaju nece menjati nista ni u nastavku...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa videcemo, moguce je da su to samo price, ali ko zna...Kada se Fejsa bude oporavio cisto sumnjam da ce Raca biti toliko forisran kao i do sada, tako da je najbolje da se prihvati svaka cena preko 1.5mil... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Ja se najvise i bojim da Fejsa ne padne u drugi plan ne bi li ovoga prodali,jer ocigledno da lika neko posteno gura,a Fejsi treba dosta utakmica da udje u formu...Samo se nadam da ce konacno otici Petrovic...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Realno taj Raca vredi nekih 1.5 milion i to je to... Pitanje i tolko... Nije on los igrac, ali porediti njega i Anana koji je nosilac igre Gane, i stavljati kao neke klubove u dilemu izmedju njega i Petrovica, pa to je smesno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Da, Fejsa kada je dosao trebalo mu je dosta vremena da udje u formu i onda kada je polako usao u formu i krenuo da opravdava ulozeni novac on se povredio, tako da od njega tj ovu polusezonu ne mozemo ocekivati nista spektakularno, ocekujem da se on lepo u ovoj polusezoni vrati takmicarskim partijama, nabije kondiciju za 90min i dovoljno a sledece sezone mogu da se plazu velike nade u njega, a to da neko Petrovica gura je cinjenicno stanje, a i ovo da ga Stanoje nece forsirati moze biti i neka pretnja njegovom menadzeru (Racinom) da krene da mu preko nekih veza-vezica trazi angmazman negde u inostranstvu, i ako bude solidno obestecenje solidne novce ce dobiti i on (Racin menadzer).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Da najbitnije je da se Fejsa potpuno uklopi u igru i da bude jedan od glavnih igraca mnogo brzi igrac od Petrovica ne gusi toliko loptu jos ako udje u neku zavidnu formu u duetu sa Moreirom i Ilicem imamo odlican vezni red,momak je talentovan i buducnost kluba...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Realno taj Raca vredi nekih 1.5 milion i to je to... Pitanje i tolko... Nije on los igrac, ali porediti njega i Anana koji je nosilac igre Gane, i stavljati kao neke klubove u dilemu izmedju njega i Petrovica, pa to je smesno...

E sad da je Anan nosilac igre Gane tesko,ali je standardan tamo.A Petrovic u vrh glave vredi 3 milki i to je, mada bilo koje pare da dobijemo i do jaja.

Secam se da je Fejsa bio bas los kad je dosao kod nas i trebalo mu je mesec-2 da se sastavi,ali kako je igrao svaka mu cast,sad daj boze da ponovo bude u toj formi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Nije tesko Fejsi da nabije kondiciju... pitanje je kakav ce njegov prilaz utakmici biti...

A Petrovic vredi sigurno bar 2 miliona... on je mlad igrac, prototip danasnjeg zadnjeg veznog... jedino sto mu nedostaje je borba i volja... on izuzetno dobro ume da povuce loptu napred ali sta mu to vredi kad ga u zivotu nisam video da je uklizao... to van Srbije nece smeti da radi.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Anan i Esjen im drze vezni red... Rajevac kad god sam ga gledao u emsiji nekoj je hvalio tog Anana...

Ok sad i Antic je hvalio Racu, mada ne verujem da je to iz istih razloga(sad ne znam dal sam u pravu, mozda gresim)...  Smile

« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 00:00:01 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 596 597 599 600 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.