Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1051223 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Svidja mi se...imam i proslogodisnji, a ovaj mi izgleda malo lepse kad uporedim...

Gospodski,jednostavno i jebitacno...to smo mi, takav je i kalendar! Smile

Veoma uspesna godina, hvala crno-beli! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Godina uspeha i košta! Predsednik FK Pratizan, Dragan Đurić, kaže da je klub iz Humske morao mnogo novca da izdvoji za premije, prvenstveno zbog Lige šampiona i nove titule u Srbiji a neki igrači, pre svih Moreira, imaju „jake" ugovore.

- Isplatili smo pet miliona evra fudbalerima. Premija za Ligu šampiona iznosila je 40.000, tu je i naša titula, ugovorne obaveze prema prvotimcima... A veliki je broj fudbalera koji su dobili pune premije. Zaslužili su novac, zahvaljujući njima klub ima zaradu od učešća u evropskoj eliti. Daj Bože da im sledeće godine damo još više! - ističe Đurić za Sport.

Sa druge strane vlasnik Banata, Mirko Vučurević, žali se da ne dobija deo novca na koji ima pravo od transfera Zorana Tošića.

- Reč je o manje od 20 odsto od transfera, a dobili smo od suda nalog da ne možemo da isplatimo novac Banatu, koji ima obaveze prema agenciji čiji je Tošić igrač. Pare su spremne i kad dobijemo dozvolu biće uplaćene. Zbog toga su sve te priče bez osnova, problem je između Banata i menadžera, ne u Partizanu - objašnjava Đurić, prenosi Sport.

Sportal.rs
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
- Srpska kuća fudbala je ispala krajnje nekorektna prema našem klubu i treneru - razočaran je Đurić. -

Smile Smile Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Lep je kalendar, pravi fudbalski!

Ruzna samo boja...  Smile

« Poslednja izmena: 29. Dec 2010, 10:24:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8

Smile

I stoka ume da se ponasa,sta hoces... Smile

Citat
- Srpska kuća fudbala je ispala krajnje nekorektna prema našem klubu i treneru - razočaran je Đurić. -

Po meni je Rajevac zasluzio priznanje i to sam rekao i na temi o reprezentaciji.

Ali i Djurina izjava ima dosta logike,nisi citirao sve sto je rekao...

Citat
Stanojević je zaslužio priznanje za najboljeg srpskog trenera. Nekorektno je prema Partizanu da mu ne bude dodeljeno priznanje. Na glasanju je bilo 6:6 i onda je Tomislav Karadžić odlučio svojim glasom za Rajevca, otkriva Đurić.

Tole odlazi,Tole odlazi... Smile  Smile

Citat
"Osvojio je titulu i ušao u Ligu Šampiona. Uz poštovanje rezultata Gane na Mondijalu, ne znam šta je Rajevac doneo srpskom fudbalu", rekao je prvi čovek Partizana.

Za ovo je u pravu,ni ja ne znam sta je Rajevac doneo srpskom fudbalu? Smile
Promovisao je sebe kao dobrog strucnjaka i doneo dosta toga dobrog zemlji koja nosi ime Gana!
Srpskom fudbalu nije pomogao nikako, ali pokazao je da je dobar trener i moze da ponese titulu najboljeg u ovoj godini.

I da, Djura je izneo svoj stav, a ne stav kluba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Nikako Rajevac ne zasluzuje ovu nagradu... prvo, sto kaze Djura, nije doneo nista Srpskom fudbalu. Drugo, on je tamo srecom dosao do 1/4 finala jer mu je na svakom mecu sviran penal. Ispali bi oni iz grupa odavno da nije Kuzma odigrao rukom. Nista posebno nisu igrali.

Stanojevic je za ovo kratko vreme napravio mnogo vise od Rajevca. Taj Rajevac je trener tipa Bekvalca ili Neska Milovanovica. Nista posebno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Е знаш да лупиш па то је чудо...

Иначе по тој логици,ни Деки Станковић ништа није урадио за српски фудбал,није прошао групу на СП а са Интером освојио ЛШ...дајте Раћи награду  Smile

Ај бре буди озбиљан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Квалитетно запушавање уста Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Dobro, ajde, izuzmi to... samo nemoj da mi kazes da je Rajevac trener Smile kazem, da nije na svakom mecu dobio po penal, taj bi ocekivano bio poslednji u grupi.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 581 582 584 585 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.