Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 550 551 553 554 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1059389 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sta 3.5? Dajte 5.5.  Ako su komsije za Ninkova trazile 4 miliona onda mi za Racu reprezentativca bar 8. Al da ga odma prodamo a ne da se prodaje 5 prelaznih rokova  Smile

Wink

Znaci tako Bogdane, dooobrooo  Smile  e da, zaboravio sam da ti kazem...nema karata za Prokom  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 19:19:43 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC 
Sta 3.5? Dajte 5.5.  Ako su komsije za Ninkova trazile 4 miliona onda mi za Racu reprezentativca bar 8. Al da ga odma prodamo a ne da se prodaje 5 prelaznih rokova  Smile

Wink

Znaci tako Bogdane, dooobrooo  Smile  e da, zaboravio sam da ti kazem...nema karata za Prokom  Smile Smile Smile

hahaha,ja malo drugarski Smile

RTS 2, 22:15 h, emsija Direktno u Fudbal : FK Partizan Beograd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 720
Zastava Beograd,Banovo Brdo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia C6
Mali Cava nije los,a sto se Mateje tice sam je rekao da bi voleo da se vrati ali da je jos rano, jos uvek moze da napravi dobar transfer najverovatnije u SAD
IP sačuvana
social share

WANT TO LEARN THE TRUE STORY OF ANDY KAUFMAN?
            the short and extraordinary Life of Andy Kaufman
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Sagem xg6
Dobar je Cava ali opet samo za nase prvenstvo. Davidov, Bogun, Brana,.. sve je to isto. Sedece na klupi ako dodje. Ne kazem da ne treba imati takvog igraca na klupi ali je pitanje da li on hoce da ima takvu ulogu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jа бих Звокија вратио. За стално. А и Матеју + два крила + нападач. На лето крштен бек и освајамо Уефа Куп.

Pa dobro, uprava mora da proceni da li je prioritet trofej.....ako jeste onda napasti taj, kako ti kazes, Uefa kup....ili mozda juriti profit pa gadjati recimo polufinale LŠ-a.

Smile Smile

Наравно био сам озбиљан.

Прелазни рок није ни почео, ал нешто слути да припремају терен за мале ствари...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Jа бих Звокија вратио. За стално. А и Матеју + два крила + нападач. На лето крштен бек и освајамо Уефа Куп.

Pa dobro, uprava mora da proceni da li je prioritet trofej.....ako jeste onda napasti taj, kako ti kazes, Uefa kup....ili mozda juriti profit pa gadjati recimo polufinale LŠ-a.

Smile Smile

Наравно био сам озбиљан.

Прелазни рок није ни почео, ал нешто слути да припремају терен за мале ствари...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
 Smile ludak Smile Smile

"- Teško joj je... Događa se da razgovaramo, ali da je zapravo ne čujem, jer bukvalno razmišljam da li je bolje da dovedemo Ekvadorca ili Brazilca... "

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaahahahahahhaaaaa Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile CAR Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 00:36:02 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Mislim da treba da dovedemo Malog Cavu,jako dobar igrac,mozda se ustali i u reprezentaciji,za nasu ligu je odlican,a siguran sam da bi bio dobar i u Evropi.Igrao je on i za Grenobl i za Nant,zna sta je Evropa,treba da ga dovedemo,a mesta ce se naci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Neozbiljno je da napadamo LS sa malim Cavom jebte Smiley 1 Neka dodje, nemam nista protiv... ali da bude rotiran.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 550 551 553 554 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.