Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1060819 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N73
Jedino normalno rjesenje je regionalna liga ali ne moze se ostvariti zbog nacionalizma pre svega izmedju Srba i Hrvata,regionalna postoji u kosarci koliko vec 5 godina i nema incidenata ali da se ostvari u fudbalu mislim da bi na prvoj utakmici izmedju Partizana i Dinama bilo i mrtvih,drugo rjesenje jednostavno ne postoji,uvjek ce se naci ekipe poput Metalca,Cukarickog ili nekog petog koji jednostavno nemaju potreban kvalitet ali igraju u Super ligi...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Е људи,ај једно питање занима ме како ви гледате на овај учинак у ЛШ,јел сте презадовољни,задовољни,могло и боље,нисте уопште,обрукали се?

Напомена: Не мислим ништа ружно да изазовем са питањем само ме занима ваше неко мишљење....

Кад се све сабере и одузме, ја сам благо разочаран.

Против Арсенала смо одиграли две утакмице на горњој граници својих могућности, у њима ништа није могло боље. Њима сам задовољан, шта задовољан - на њих сам стварно поносан.

Против Шахтјора тешко да смо могли боље. Тамо смо се дисциплиновано бранили, да Срна није убо оно можда би и остало нерешено. Код куће смо се испуцали у првом полувремену и није било шансе да им испарирамо у другом. Тешко да се нешто може замерити играчима.

Против Браге је морало боље. И тамо, а нарочито овде. Они су тек нешто боља екипа од нас, а од таквих код куће не бисмо смели да губимо. Тамо смо одиграли бојажљиво, а овде без икакве идеје, стварно смо у тим утакмицама били лоши. Кривица је донекле Салетова, донекле на појединим играчима. Ја сам лично ретко кад напустио стадион тако разочаран (ако причамо о ономе виђеном на терену) као против Браге.

Тако да те две утакмице кваре просек, да смо узели бар бод или три у та два меча, била би пуна капа за ову ЛШ. Овако остаје жал, али мислим да имамо основу да направимо нешто боље, и да Сале зна шта је потребно да бисмо били бољи него што смо данас.

Наравно, мислим на саму ЛШ, квалификације су биле феноменале, и целокупна европска полусезона добија врло високу оцену.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 16:52:23 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Е људи,ај једно питање занима ме како ви гледате на овај учинак у ЛШ,јел сте презадовољни,задовољни,могло и боље,нисте уопште,обрукали се?

Напомена: Не мислим ништа ружно да изазовем са питањем само ме занима ваше неко мишљење....

Pricam ti samo u moje ime,

Ukenjao nas ulazak u LS, ali kako, izvukli smo najtezeg rivala od onih 5 mogucih. Imali smo ludog Klea tada i srece na penalima. Neko ce reci da nismo zasluzili, ja kazem da smo imali normalnog golmana a ne Radisu ne bi ni doslo do penala.

Grupa ne toliko atraktivna koliko zajebana. Pre bih birao Mancester ili Celzi koji ne ubijaju slabije protivnike nego pobede tek da se uzmu 3 boda. Arsenal nije takav i toga sam se bojao. Braga i Sahtjor su to osetili.

6 utakmica-6 poraza, Ostaje zal za duelima protiv Brage, ja licno samo sam vise ocekivao od duela protiv njih u BG, ali jbg. Realnost je da smo daleko od Evrope. Nismo se obrukali, momci su dali koliko mogu i znaju, neki manje neki vise.  Licno, mnogo mi je draze sto sam gledao moj tim u grupi i nervirao se, nego da sam spokojan pratio sta Anderleht radi u grupi.
Zadovoljan sam jer smo iz tih utakmica naucili nesto sto sada primenjujemo u nasoj ligi. Imali smo 12 utakmica vise od mnogih, od nekih 10, ali smo ipak prvi.

Ja prezadovoljan.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 16:57:57 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Добар жреб, добра појачања, уиграна екипа, искуство играња са јаким екипама од прошле сезоне

Ode ti pola tima, dodju opet neki novi, i onda iskustvo od prosle godine macku o rep  Smile

Зашто да оде пола тим? Ел сте узели 10 милиона? Ај сад збијете редове купите 2-3 одлична играча за првих 11 па догодине опет и ето нових 10 милки. Изводљиво је бре!

А регионална лига је ОК ствар, мада сам ја више за неки куп или тако нешто... како год, само да се и даље игра наше првенство. У сваком случају је потребно подизање ниво а такмичења у којем се учествује. С обзиром да ће наше првенство тешко напредовати јер нам је савез очајан, онда је неко такмичење са стране добро решење. Али то је шббкбб, ја причам о следећој сезони и могућим потезима Партизана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Aj pitanje za Emptija, Malkina i ostale. Kako vi vidite nase ucesceu LS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Citat
Aj pitanje za Emptija, Malkina i ostale.

Горанца, Папалукаса, Стелета... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
Захваљујем на одговорима обојици  Smile

Прво што морам да напоменем јесте да је сам пласман успех и то свакако да радује.Имали смо учесника у ЛШ и то је успех сам по себи...избацили сте Андерлехт и на томе капа доле

Међутим,очекивао сам(колико год да вам група била тешка,а јесте) да сте могли да узмете бар 2 бода(код куче поготово,против Шахтјора и Браге),не би ништа та две бода променила ал опет није кропмир и некако остане то неко буђаво сећање на тај салдо...

Е сад,против Арсенала сте можда и најбоље одиграли а против Браге најлошије,уместо да је било обрнуто,јебига није срамота пући од Арсенала 4-0 ал макар се покидај кући против Браге,ето то ми мало јебига нејасно...

Неуспех и обрукати се није исто. Није исто изгубити 4-0 а бориш се или изгубиш 1-0 а играш ко пичка.

Да закључим,велики успех је сам пласман али мислим да сте макар код куће могли боље да одиграте. Против свих екипа сте одиграли храбро а посебно упечатљиво ми је оних пола сата против Арсенала на ЈНА.

Намерно сам поставио овакво питање јер је специфична ситуација и знам да су осећања скоро свима подељена па ме занимало како је појединачно свако од вас прихватио...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 17:17:29 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Mnogo bre filozofirate... Juce smo odigrali odlicno s obzirom ko nam je bio protivnik.Uspesno smo parirali dobrih 70 min. Samo kasno se momci setili da igraju fudbal u poslednjoj tekmi.Ja verujem da kad bi se sacuvao veci deo ovog tima,naravno sa Kleom i Moreirom i dovodjenjem krilnih veznih i nekih kvalitetnijih napadaca mogli ponovo uci u LS i osvojiti neki bod.Uz cesto igranje jakih utakmica stvorice se i jak tim.

Nego meni se san ostvario,Volkot u nasem dresu,neprocenjivo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Као непроцењиво искуство. Сад га треба материјализовати, а то је до тренера (и управи која ће дати подршку у виду појачања ил шта већ устреба).

СЛабији сте били, много. Арсенал и Шахтјор су вас тукли на суви квалитет. Играли против вас без неке посебне мотивације јер нисте атрактиван ривал, па су резултати били не тако лоши. За њих је било битно да вас добију и то су постизали без много труда, просто додају мало гаса кад затреба и од шале вас победе. Јебига превипше је рупа, Јовановић, Крле матор, Илиев матор, бокови бушни.. не може ниједна наша екипа да трчи са европким тимовима. Против Браге сте можда могли нешто на трки вику и халабуку да урадите, ал нисте јер се вероватно Станоје бојао бушне одбране. Оно што не видите је да је Брага против вас одиграла 2 јако лоше утакмице, испод свог нивоа. Зато и изгледа као да сте са њима могли да се надигравате и да вијате евентуално треће место, ал далеко сте од тога (саће Црња да ме хејтује).

У сваком случају играли сте колко сте могли. Јако је зајебано играти неки такмичење где си међу најслабијим тимовима и заостајеш за осталима поприлично. Тешко је уопште припремати утакмице. Ал ето играли сте, нигде се нисте обрукали да гледамо голеаду и понижавање. Урадили сте колко сте реално могли и резултат је по мени ОК. Ал кажем, далеко вредније од резултата је оно што ово искуство може да вам донесе. Да видимо дал ћете искористити то ил ће се поновити 2003.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zato kazem da je uspeh igrati ovo takmicenje sa samo 4-5 igraca.  Stojke osim slobodnjaka bio sasvim ok, mnogo je zicera skinuo, Krstajic mnogo znacio, mada je imao kiseva, Ilic, Mo i Kleo. Da su ostali bili makar blizu nivoa ovih nabrojanih rezultat bi sigurno bio bolji. Ovako sa nekim rupama u timu, bez bekova, krila, centarsuteva...nije se moglo nista vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.