Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1091065 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ма нема шаје бре, какви црни голови. Ја вам причао зашто то не може и ево сад се то обестињује и ви и даље мислите да можете са неким да играте, да му дате гол чак и да победите. Не схватате у коликој смо банани фудбалски. Овај уефин систем квалификација је таман за нашу рају да се понада да вредимо нешто, ал вредимо курац. Мојне се заносите, имате 3 крштена играча остало су полуаматери. Уствари ево 4 да ми се Ландиа не увреди, остало полуаматери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Није да зезам али када прочитам пре текме коментаре да ћете згазит Шахтјор буде ми смијешно. Мало реалности није на одмет.
Nadji ko je to napisao.

P.S. Mogao bih biti zadovoljan donekle samo prvim poluvremenom... nije lose bilo.

пронаће се они..
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ocekivao sam da pogodimo jedan jedini gol iz igre u ovih 5 meceva... to sam ja ocekivao od ove sezone u LS. A zelje su drugo...

To je jos moguce, cak mislim da je realnije protiv Arsenala nego protiv Sahtjora ili pogotovo Brage. A koliko god da Ilic  Smile, Moreira i Kleo znaju fudbala, ne mogu sami. Ova prva dvojica izginuse da zatvore rupe koje ostavljaju Raca i Lola, a ovaj treci je od prvog saigraca udaljen u proseku oko 35 metara. I kako tu da se da gol?

A Stojkovic veceras niti za jedan gol nije bio kriv... ne moze on da cuva Krstajica.

Veceras nije zaista.

Postedi nas gluposti

Bi ja, ali nemam pravo da te banujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
meni je najjace sto ce i nakon ovih "svezih" utisaka i jedni i drugi se paliti i kidati da osvoje prvo meste, ne bi li se dogodine opet guzili u evropi tamo nekim prosecnim evropskim timovima, dok uprave obrcu pare  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 23:28:51 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N73

Ocekivao sam da pogodimo jedan jedini gol iz igre u ovih 5 meceva... to sam ja ocekivao od ove sezone u LS. A zelje su drugo...

To je jos moguce, cak mislim da je realnije protiv Arsenala nego protiv Sahtjora ili pogotovo Brage. A koliko god da Ilic  Smile, Moreira i Kleo znaju fudbala, ne mogu sami. Ova prva dvojica izginuse da zatvore rupe koje ostavljaju Raca i Lola, a ovaj treci je od prvog saigraca udaljen u proseku oko 35 metara. I kako tu da se da gol?

A Stojkovic veceras niti za jedan gol nije bio kriv... ne moze on da cuva Krstajica.

Veceras nije zaista.

Postedi nas gluposti

Bi ja, ali nemam pravo da te banujem  Smile
Hoce to tako
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 23:29:21 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ovako, sad bi ja kao u igricama Lazevski, Petrovic , Stevanovic release, ne trebaju pare samo da se resimo te bede... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ма нема шаје бре, какви црни голови. Ја вам причао зашто то не може и ево сад се то обестињује и ви и даље мислите да можете са неким да играте, да му дате гол чак и да победите. Не схватате у коликој смо банани фудбалски. Овај уефин систем квалификација је таман за нашу рају да се понада да вредимо нешто, ал вредимо курац. Мојне се заносите, имате 3 крштена играча остало су полуаматери. Уствари ево 4 да ми се Ландиа не увреди, остало полуаматери.
Sad i ti pricas gluposti... kad moram i to da kazem.
Zasto ne mozemo sa Bragom da igramo? Kako smo porazeni u Donjecku? U Bragi? Ni veceras nas nije hteo gol... nije problem napred... problem je sto smo sve golove na nasu gresku primili, zbog nasih idiota pozadi... sve iz prekida primamo golove. Pa jel normalno da Krstajic asistira za njihov gol?

Nasa igra u prethodnim utakmicama ne oslikava trenutni bodovni saldo koji je katastrofalan sa sve gol razlikom... mozemo mi da igramo, ali nam treba kontinuitet igranja u LS. Evo ti samog primera... Sahtjor se tek ove godine plasirao u narednu fazu LS po prvi put u istoriji... to ti samo govori da je potreban kontinuitet igranja.
A sto se tice ove sezone, ja sam pre svega zadovoljan samim ulaskom u LS jer bez prvog ulaska (tacnije drugog) nema ni onog sledeceg... mora da se stvori neki pocetak, temelj... a mislim da ga polako stvaramo. Pare ce stici, dovesce se pojacanja za sledeci ulazak u LS. Udjemo i sledece sezone pa opet budemo 4. na tabeli. Pa onda one tamo sezone vec budemo 3. i izborimo kup UEFA. E, onda polako, sa kontinuitetom igranja, izborimo i taj drugi krug... ne radi se nista preko noci Smile

Није да зезам али када прочитам пре текме коментаре да ћете згазит Шахтјор буде ми смијешно. Мало реалности није на одмет.
Nadji ko je to napisao.

P.S. Mogao bih biti zadovoljan donekle samo prvim poluvremenom... nije lose bilo.

пронаће се они..
E, do jaja...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Tu ste gde ste. Ovo je realnost srpskog klupskog fudbala

Tepachenko, odi na temu "Tiketi, Misljenja , Dojave" pa pogledaj ako ne verujes. Optimizam je normalan ali preterivanje je nesto sasvim drugo
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Колико је било смешно кад је Бабовић пао јој Боже Smile Smile Smile Утисак вечери.

Шта да се ради, требала им је победа, јачи су много од нас. Само да се добију још ове две утакмице у првенству, па на мирну зимску паузу (уз, надам се, по које добро појачање).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Играте, аха, и онда противник да гас и воздра.

Не знам колико пратиш Звезду и дал памтиш неке ствари, ал рецимо јако леп пример је дуел са ПСВом. Ми смо њих добили 3:2 у Београду, мој ћале на полувремену рекао да ће нас ови у Холандији разбити ко беба звечку. Мени било чудно. У Ајндховену се десило шта се десило, људи се спрдали за Црвеном Звездом европским и светским прваком. Спрдали се.

Пази нису ни противници луди, они ситуацију код нас не познају, против Партизана улазе са репсектом јер је за то њих непозната екипа и онда имају одређену кочницу. Тако би било и против неких Белоруса ил Кипрана. Поготово кад се игра у гостима. Ал више је него очигледна разлика у класи. Можете ви да играте, можете јер имате Салета и Моа. Ал можете само онолико колико вам противник допусти, јер немате довољно квалитета да би диктирали утакмицу. Просто немате и то је то. Зато је 6 пораза реална ствар. И не мислим да је то лоше, то је реалност. Лоше би било да сте подбацили, ал нисте, све је ово реално а кад се гледа из шире перспективе то може и треба да буде почетак једног континуитета. То си ти лепо објаснио нема потребе да сад ја поново пишем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.