Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090896 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Jel će biti na nekom radio večeras prenos?
Zasto slusati na radiu kad ima TV prenos?
Možda zato što nneću biti u mogućnosti da gledam na TVu?
Pa dobro to je vec druga stvar,trebalo bi da bude prenos na radiu najavljivali su...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 296
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung Galaxy S3 Mini
A na kom radiu će biti prenos?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
E to ne znam nisam cuo,pa mocec gledati i online utakmicu bice prenos na internetu...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
LŠ: Totalna ofanziva Partizana u Portugalu

Bitka za proleće u Evropi i za produžetak snova o nastavku učešća u Ligi šampiona posle grupne faze. Dvomeč sa Bragom ima upravo prefiks kvalifikacionog, pa ne treba sumnjati da će Partizan već u Portugalu pokušati da načini iznenađenje i pobedi, iako trener Aleksandar Stanojević objašnjava da je zadovoljan sa bodom.

- Jasan mi je način na koji ćemo igrati. Mali problem imamo sa Nemanjom Tomićem, koji se povredio na treningu u Beogradu. Želja nam je da u defanzivi odigramo na isti način, ali s obzirom na to da je Šahtjor bolja ekipa od Brage očekujem da ćemo biti opasniji po gol protivnika. Moramo da probamo da postignemo gol. Ne možete da tvrdite da ste bolji od nekoga i da ga prođete ako iz dve utakmice ne postignete gol. Zato ćemo se i suprotstaviti Bragi sa četvoricom vrlo ofanzivnih igrača - kaže Stanojević, a prenosi Sportski žurnal.

Dvojica su Kleo i Saša Ilić, a ostatak kvarteta čine...

- Marko Šćepović u špicu i Nemanja Tomić. Šćepović je dete Partizana, mislim da je trenutak da mu ukažem poverenje da zaigra i u Ligi šampiona. Nema opterećenja, rekao sam mu to i pre utakmice sa Pjunikom. Već je počeo ozbiljno da doprinosi - dosta je dao golova... U pripremnom periodu sa Kleom je odlično funkcionisao, možda smo i najbolje igrali u tom periodu - zaključio je Stanojević.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson W810i
Jel će biti na nekom radio večeras prenos?
Zasto slusati na radiu kad ima TV prenos?
Možda zato što nneću biti u mogućnosti da gledam na TVu?
Pa dobro to je vec druga stvar,trebalo bi da bude prenos na radiu najavljivali su...

Ja sam oba meča protiv Anderlehta odslušao na Radiu Beograd 1... A ako hvataš MIP, tu isto ima, samo što je komentator strašno neobjektivan, pa nećeš imati realnu sliku šta se dešava na terenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Dvojica su Kleo i Saša Ilić, a ostatak kvarteta čine...

- Marko Šćepović u špicu i Nemanja Tomić.

Cime hrane ovoga? Bunikama?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson W810i
Predsednik FK Partizan Dragan Đurić poručio je, posredstvom novinara koji u Bragi prate crno-bele na gostovanju u trećem kolu Lige šampiona, da njegov tim pristaje da igra "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom ove subote samo ukoliko na stadionu ne bude publike!

"Igraćemo derbi, pod uslovom da tribine budu prazne", rekao je Đurić predstavnicima medija.

U ponedeljak, posle sastanka predstavnika FK Crvena zvezda, MUP i Zajednice Superlige, došlo se do zaključka da postoje uslovi da utakmica visokog rizika ipak bude odigrana u subotu, od 13 ili 14 časova, uz prisustvo publike, ali je konačna odluka odložena za sredu ili četvrtak, kada se Uprava Partizana bude vratila iz Portugala.

Šta će čelnici crno-belih reći na očekivanom sastanku već može da se zaključi iz poruke koju je Đurić poslao u utorak oko podneva.

Iz Partizana su još ranije tražili pismene garancije za bezbednost svih članova svog kluba, potpisanu i od predstavnika Crvene zvezde, MUP i FSS, ali do utorka nije bilo govora o pismenim garancijama.

Nezvanično, u Crvenoj zvezdi nisu spremni na takav potez, jer prema proceni tima iz Ljutice Bogdana to nikada ranije nije bio slučaj. Crveno-beli veruju da ni uoči 139. "večitog derbija" nema razloga za pismenim potvrdama.

(mondo)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
Citat
Đurić: Igraćemo derbi samo bez publike!
ovo je vec umobolno sto ovaj mutavac porucuje i ja missim da je sve jasno. zvezda hoce da igra, ,mup i fss su dali dozvolu da se igra, ako partizan ne dodje 3:0 za zvezdu, i dovidjenja prijatno.
djura mutavi konstantno dize tenziju u poslednjih nedelju dana svakodnevno i posle se cude sto je atmosfera takva kakva je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Bolje da je dao izjavu ,,Igracemo samo ako nam obezbede pobedu'' , nego ovako da se bruka i samo podize ionako visoku tenziju pred derbi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
ma majmuncina, ne bi postojao srecniji covek od njega da se neko sranje zaista i desi na derbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.