Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1060967 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Jedan podatak, ne znam da li je neko spomenuo:

Partizan je poslednji put u prvenstvu izgubio 10.05.2009. od Jagodine na svom stadionu sa 2:1

Od tada je proslo godinu i po dana ili 39 utakmica... to se desilo ne u prosloj, nego u pretprosloj sezoni

Za respekt  Smile Smile Smile

Tole, veliki si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
Zasto osecate potrebu da ,,cestitate rodjendan'' svom voljenom klubu na burek forumu?Zasto osecate psihicku potrebu da podelite sa ljudima(koje u zivotu niste videli) to da vi cestitate Partizanu rodjendan?Zasto?Da li ste vi bre ljudi normalni?Partizan nije ljudsko bice,pa cak i da jeste opet bi vas potez bio retardiran.Toliko je jadnicki izjaviti na internetu da vi cestitate rodjendan Partizanu?Ej bre?
srecan rodjendan partizane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zasto osecate potrebu da ,,cestitate rodjendan'' svom voljenom klubu na burek forumu?Zasto osecate psihicku potrebu da podelite sa ljudima(koje u zivotu niste videli) to da vi cestitate Partizanu rodjendan?Zasto?Da li ste vi bre ljudi normalni?Partizan nije ljudsko bice,pa cak i da jeste opet bi vas potez bio retardiran.Toliko je jadnicki izjaviti na internetu da vi cestitate rodjendan Partizanu?Ej bre?

Srecan rodjendan Partizane, sportsko drustvo  Smile

Srecan rodjendan Partizane, zivo bice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung SGH-E590
Nesrecan rodjendan partizane  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC Sensation
Жив био и велики порастао  Smile

Срећан рођендан Партизане Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 11:25:56 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Šta je Đurovski rekao Stojkoviću posle penala?

Derbi utakmica sedmog kola Jelen Superlige, između Vojvodine i Partizana završena je pobedom domaćih. Osim dva gola u mreži u Vladimira Stojkovića i nijednog iza leđa Željka Brkića, obeležila su i četiri crvena kartona. Isključenja su samo bila odraz velike nervoze na terenu, a o ovome svedoče i česti verbalni i pokušaji fizičkih sukoba. "Teške" reči na terenu su razmenjivali i golman crno-belih Stojković i strelac vodećeg gola za Novosađane, Mario Đurovski.

Naime, vezni fudbaler Vojvodine, nakon gola iz penala uneo se u lice Stojkoviću i rukom pokazivao na grb. Bio je to jedan od primera ratoborne atmosfere koja je bila prisutna svih 90 minuta na stadionu "Karađorđe". Ipak, Đurovski je posle meča rekao da nije kritikovao Stojkovića zbog prelaska u redove Partizana, nego ga je samo šeretski upitao "gde si pošao".

- Moram prvo da kažem da je Stojke vrhunski golman. Znamo se dugo i znam da voli da provocira izvođača prilikom penala. I sad je mene provocirao, pa sam mu posle gola prišao i doslovce rekao: "Šta je bilo, gde si pošao? Gde si krenuo?". Eto, to je sve. Nisam pominjao njegov prelazak u redove Partizana, jer je Vojvodina moj klub. Isto bi se ponašao da je došla Crvena zvezda - poručio je Đurovski, koji je kao i Stojković prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

Kako dalje prenosi Press, čuvar mreže reprezentacije bio je ljut kada je napuštao svlačionicu. Hramljući, sa ledom oko butine, pozdravio se sa Đurovskim, a zatim mu se obratio rečima:

- Us.... te, mali....

Brzo je usledio odgovor Đurovskog:

- Da, još jednom da me ovako us....

Kada je jedan od najboljih igrača Vojvodine napustio restriktivni prostor, Stojković je nastavio da priča o utakmici u "Karađorđu", na kojoj je viđeno deset žutih i četiri crvena kartona.

- Đurovski je moj drug iz teretane... Ne bih to previše komentarisao. Ali ovo što se desilo danas izgledalo je tužno. Igrači Vojvodine su se valjali po terenu, deca nisu htela da ubace loptu u teren, oštećeni smo za penal nad Ilievom. Stvarno, ne znam šta da kažem. I utakmicu sam završio povređen, pošto me je Abubakar udario - kroz zube je pričao Stojković.

I ostali igrači Partizana su razlog za slabu partiju pronašli u ponašanju fudbalera Vojvodine. Radosav Petrović je rekao da je meč trajao 60 minuta.

- Čestitam igračima Vojvodine na pobedi posle 60 minuta. Danas se toliko igralo. Ne znam šta bih više rekao. Trofeji se ne osvajaju sad nego za četiri meseca  Smile - istakao je Petrović.

Koliko je situacija na terenu bila napeta oslikava i činjenica da je rezervista crno-belih Stefan Babović morao da "skače" na Nemanju Tomića kako bi ga onemogućio da se potuče sa Nikolom Lazetićem. Mladi vezista je isključen kad i Lazetić, a okršaj su želeli da nastave i ispred svlačionice.

- Bila je to čarka. Neprimereno sam reagovao i zasluženo dobio crveni karton - poručio je Tomić.

Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson W810i
Ех тај Партизан, људи толико честитају а он ни да дође на форум да се захвали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6300
Живео!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Надувани Илијев на 0:20  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 11:53:13 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
dok su se igrale zatvorene tekme pakistanci su imali sve ukupno 2-3 zuta kartana, a kako je dosla prva(od tri) tekme koje jedino nemogu da nameste, odma njihove frustracije izlaze na videlo i imamo takvo stanje na terenu kakvo imamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.