Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056338 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Moreira spreman !

Devet uzastopnih mečeva te nema u sastavu. Koji je pravi razlog tvog izostanka?
Pravi razlog?

Da li je u pitanju povreda ili nešto drugo?
Ako je u pitanju nešto drugo, morate pitati nekog drugog. Jedini razlog zbog kojeg ne igram je povreda. Ako vam ljudi kažu da je u pitanju nešto drugo, onda o tome morate razgovarati sa njima. Mislim da samo lud čovek ne bi želeo da igra ovakve mečeve kakve mi sada imamo. Pokažite mi takvog, molim vas. Nisam igrao samo zbog povrede i to je to.

Kruže glasine da si ti rekao da si povredjen, a da doktori smatraju da povrede nema. Zatim, priča se i da si se na gostovanju u Belgiju nekako udaljio od ekipe. Tvoj komentar?
Slušajte, da budemo jasni po tom pitanju. Ako čujete glasine, pričajte sa onima koji ih šire. Probajte da ih pronadjete da vam objasne kako to ja nisam deo tima ili, kao što piše po štampi, da sam nezadovoljan i ljubomoran. Te stvari me zasmejavaju. Moja savest je čista i spavam kao beba. Ljudi šire glasine, ljudi pričaju svašta i siguran sam da im savest nije čista kao moja. Uostalom, ja sam profesionalac, znam šta radim a i za to sam plaćen.
Kažu da foliram povrede, da mi nije ništa..Samo glupaci mogu da napišu tako nešto. Opet kažem, pokažite mi jednog igrača koji neće da igra LŠ ili prvenstvo. Kažete, nisam igrao devet vezanih utakmica..Ja kažem, nemam kome zašto da se pravdam, jer znam šta radim. Možda nisam dovoljno dobar igrač, možda sam nekoga oneraspoložio, ali znam da sam jako dobar profesionalac i veoma sam ponosan na to. Ljudi rade sa mnom, ljudi me poznaju. Trebalo bi da znaju kako radim i kakav sam. Ponovo kažem, nemam razloga nikome da se pravdam.

Da li si razgovarao sa trenerom, ili bolje rečeno, da li vidiš neki problem sa šefom, suigračima ili bilo kime iz kluba?
Neko ima problem sa mnom, pa treba pitati te ljude. Ja nemam problem ni sa kim. Ako neko od mene želi da napravi problem, greši u potpunosti. Ja ne dolazim ovde da pravim probleme, već da radim ono što volim, a to je fudbal. Ponavljam, pitajte druge o tome. Što se mene tiče, ja sam sada veoma zadovoljan, počeo sam da treniram, spreman sam da igram i to mi je najvažnije. Što se tiče ostalog..mogu da pričaju laži o meni, nije me briga.

Kada si poslednji put pričao sa trenerom?
Pre treninga. Pitao me je da li sam spreman da igram. Rekao sam da jesam. Pitao me je i rekao sam da sam spreman. Treniram normalno od nedelje i nadam se da ću ostati zdrav da ne bude da opet nešto foliram (smeh). Stvarno se nadam da me neće stići povreda. Najgore je kad radiš sam van ekipe, trčiš svaki dan sam 20 po 20 minuta. To ljudi koji pišu o meni ne razumeju, a stvaraju loš imidž o meni. Ja znam ko sam, šta mogu i šta radim.. No kažem, nije mi prijatno kada vidim šta se piše o meni, ali ako neko želi da mi sruši imidž, na to ima pravo. Ipak, ponavljam, ko neće da igra ova takmičenja? Možda sam ja glup pa ne razumem, verovatno je tako, ali stvarno ne vidim razlog za sve ovo.

Poslednje pitanje...
Slobodno me pitaj šta god želiš!

Kada si poslednji put razgovarao sa nekim iz kluba? Priča se o umanjenju tvoje plate a i, možda je to teška reč, o otpuštanju.
Ne sećam se kada sam poslednji put razgovarao sa nekim iz kluba. Neka dva meseca prolazim kroz težak period i ne sećam se da sam u tom vremenu razgovarao sa nekim. Ne sećam se ničije podrške. Ali, to je fudbal. No, vratio sam se, mentalno sam jak i bilo bi lepo dobiti malo podrške, jer kažemo da je ovde kao u porodici.

Sve se promenilo od letos. Bilo je govora i o tvom novom ugovoru, a sada se čini da nikoga nije briga.
Ne, poenta nije da nikoga nije briga. Mene i mojoj porodici je stalo. Stvari su se promenile jer ne igram, a priča o ugovoru je krenula u januaru, od priprema u Turskoj. Mislim da svi problemi počinju tada. Ali, stvarno, šta ja tu da radim? Mislim da stvari mogu da se reše na drugi način, ne ovako kako je krenulo. Vratio sam se sa odmora, otvorim novine i piše da mi je ugovor preveliki, da treba da se smanji, a to je možda moglo da se reši pre mnogo vremena. Svi moji problemi kreću odatle. A, ako želite odgovore, pričajte sa onima koji se bave time. Ja, lično, nemam problema ni sa kim. A, ako neko želi da napravi problem, napraviće ga. Kao što sam već rekao, ja sam ovde da igram, da radim, a kada mi istekne ugovor možda odem, možda odem i pre isteka. Nikad se ne zna šta sutra nosi. Ali, bio sam ok, igrao sam dobro i odjednom se sve promenilo. Druže moj, po tom pitanju ne mogu ništa da uradim. Ovde sam da radim i to će mi uvek biti zadovoljstvo, posebno sada kada sam ponovo fizički spreman. Moram da ostanem usresredjen, da radim, da budem zadovoljan i ništa drugo. Ima li još neko pitanje?

Da. Poslednje pitanje. Ima li nekih vesti iz tvog privatnog života?
Da! Ponovo sam reprezentativac!

Ali, to je vest iz tvog profesionalnog života?
To je i privatan život, takodje, jer nema veze sa Partizanom! (smeh). Van toga nema ništa novo.

preveo: Je-Ne-A

preuzeto sa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
ajde Mo da nam se vratiš jači nego sto si i bio. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Upalite RTS2,igramo u hokeju protiv Zagreba,pa ako neko hoce da gleda...vodimo 1:0  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Jel NTS redovno pušta hokej?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sta je to NTS?

Inace, cestitke momcima na odvaljivanju Zagreba Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 20:18:10 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Sanja za SPORTAL.RS: Partizan bi mogao da igra u Premijer ligi

Jedan od najboljih desnih bekova u Premijer ligi Bakari Sanja impresioniran je utiscima iz Beograda sa meča Lige šampiona između Partizana i Arsenala (1:3). Francuz je kako kaže fasciniran navijanjem Grobara na toj utakmici i smatra da Partizan poseduje dovoljno kvalitetan sastav da osvoji treće mesto u grupi.

- Stvarno je bilo lepo igrati pred takvom publikom. Neverovatno je koliko su bučni i sa koliko energije prate svaki duel na terenu. U jednom trenutku meča nisam mogao da čujem nikoga iz zadnje linije šta mi govori od njih. Kada je meč zavšen ostali su još dugo pozdravljajući svoje igrače uprkos porazu. To nije baš čest slučaj u Francuskoj, dok u Engleskoj zavisi od kluba do kluba. Srećan sam što sam imao prilike da upoznam tako temperamentne navijače - ističe Sanja za SPORTAL.RS

Kakav je utisak na vas ostavio Partizan, odnosno njegovi igrači?

- Odigrali su zaista dobro, posebno u prvom poluvremenu. Imaju sjajnog golmana (Stojković) koji uliva dosta sigurnosti odbrani što je veoma bitno. Boja je snažan kao bik i nije bilo lako nikome da mu uzme loptu kad okrene leđa, posebno što nismo smeli da ga udvajamo, jer bi Kleo ostao sam. Svidelo mi se kako Medo igra, dok sam imao prilike da Savića vidim u Londonu. Ne znam zašto nije potpisao za nas, ali svakako je talentovan je i dobar igrač. Mislim da bi Partizan mogao da igra u Premijeršipu, možda ne da se bori za vrh ali svakako uz onakvu publiku teško bi svakom bilo da ih dobije u Beogradu.

Da li ste iznenađeni otporom crno-belih u meču sa vama?

- Moram da priznam da jesam. Ne zato što sam potcenio Partizan, već zato što je igrao otvoreno od starta. Skenirali smo šampiona Srbije, ali mislim da je protiv nas uprkos porazu pružio najbolju partiju, čak mislim da je bolje igrao Partizan protiv Arsenala nego Šahtjora.

Protiv koga je bilo teže i šta mislite koji od rivala ima veće šanse da na kraju završi treći Partizan ili Braga?

- Portugalce smo lakše pobedili, ali ne smete da se zavaravate kako su loš tim. Sevilja je to mislila pa se videlo kako su prošli. Ukoliko Partizan bude igrao kao protiv nas može da bude uspešniji od Brage. Srpski klub bi trebalo da kada bude igrao u Portugaliji krene kao protiv nas u prvom poluvremenu. Neću se iznenaditi ukoliko Partizan zaista na kraju bude treći - zaključio je Sanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Mi da igramo Premijer ligu Smile cenim da bi se 1. sezone nekako izborili za opstanak. Smile

Sta je to NTS?

Naplatna Televizija Srbije Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Crno-beli ostavili Mančester na -31!

Rukometaši beogradskog Partizana, savladali su u drugom kolu turnira Čelendž kupa u Živinicama, engleski Mančester 41:10 (20:4).
Ako već u fudbalu ne možemo da im se približimo, onda bar da im držimo lekcije tamo gde možemo.
Izgleda da su ovako rukometaši Partizana shvatili duel sa nedoraslom ekipom Mančestera, pa su crno-beli zabeležili trijumf sa 31 golom razlike.
U prvom kolu, beogradski tim je savladao beloruski Arkatron 41:28, tako da će nedeljni duel sa Konjuhom, eventualno odlučivati o poziciji, sa koje će crno-beli u naredno kolo.

Sportske.net

Koji su ovi Siti il' Junajted?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 23:49:47 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Rukometaši beogradskog Partizana, savladali su u drugom kolu turnira Čelendž kupa u Živinicama, engleski Mančester 41:10 (20:4).
Ako već u fudbalu ne možemo da im se približimo, onda bar da im držimo lekcije tamo gde možemo.
Izgleda da su ovako rukometaši Partizana shvatili duel sa nedoraslom ekipom Mančestera, pa su crno-beli zabeležili trijumf sa 31 golom razlike.
U prvom kolu, beogradski tim je savladao beloruski Arkatron 41:28, tako da će nedeljni duel sa Konjuhom, eventualno odlučivati o poziciji, sa koje će crno-beli u naredno kolo.

Sportske.net

Jebiga kad je Vidic igrao za fudbalski tim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Sportske.net

zavara po malo naslov, ali je bitno da mi cepamo... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.