Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056134 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne znam, ti mi reci? Protiv koga je to Partizan igrao? Procitaj malo pazljivije Sarmin post, pa nastavi da lupetas. Igrali su, bre, viktorije sa vama!

@Tribiani
Sta lupas glavom kad je prvi penal bio idiotski. Ne kazem da nije postojao, ali je bio POKLON jer im gol nije bio ugrozen "akcijom" iz koje je nastao penal. Cak je gluplji i od ona dva sa Svetskog prvenstva, Kuzmanovica i Vidica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
blago tebi, rano si poludeo i izgubio dodir sa stvarnošću. proći će ti život u veselju.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Bio penal glup ili ne, bio ugrozen gol ili ne, pravila kazu da se igranje rukom u svom sesnaestercu okarakterise kao penal... a ovo je bilo igranje rukom u svom sesnaestercu...

Uglavnom, Partizan je sa cetiri i po ozbiljna igraca kako tako parirao jednom klubu iz evropskih top10, ako ne i top5, imao neresen rezultat, bio ostecen za penal, a onda odlucujuci momenat utakmice, evo snimka pa probajte ciste savesti da prosudite da li je ovo za crveni

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
sada kada sam sabrao utiske mogu reci da smo odigrali lepo, borili smo se, ipak mi ne treba da se nadigravamo sa Arsenalom, nas cilj je Braga, penali su bili cisti na obe strane, Jovanovic da je izdrzao jos malo i da ne spotakne Samaka bilo bi lepo posto bi je SStojkovic stigao, bravo za Clea, ILica, Krstajica, Meda, svi su lepo odigrali, jes da su malo vise razocarali Tomic i Stevanovic koji nisu imali ideju za napad... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Dodir sa stvarnoscu je izgubio onaj ko misli da je Partizan sinoc uspesno parirao Arsenalu, koji je igrao bez sedmorice standardnih igraca.

Pa, ne bi vam golman bio junak, i pored 3 (slovima: tri) primljena gola, da ste uspesno parirali "strasnom" Arsenalu.

...i to na svom stadionu!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
a onda odlucujuci momenat utakmice, evo snimka pa probajte ciste savesti da prosudite da li je ovo za crveni

Ako hoces da raspravljamo o fudbalskim pravilima, tj. da li je glupo pri ovakvom startu dati crveni, ja mislim da jeste. Ali ako ih striktno postujes, naravno da je za crveni. Zadnji igrac odbrane rusi coveka u sesnaestercu.

Mada se Samak jeste bacio kao da ga je Boja pregazio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Pa to sam i ja rekao. Mogao je da svira penal. I nije morao da ga svira. I mogao je da kazni simuliranje i bacanje.
Slobodno sudijsko uverenje i kraj price.

@vrcomm
Jel si ti siguran da si gledao pravu utakmicu sinoc  Smile
Ili si samo video ono sto si hteo da vidis...
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

@Tribiani
Sta lupas glavom kad je prvi penal bio idiotski. Ne kazem da nije postojao, ali je bio POKLON jer im gol nije bio ugrozen "akcijom" iz koje je nastao penal. Cak je gluplji i od ona dva sa Svetskog prvenstva, Kuzmanovica i Vidica.

pogledaj pazljivo snimak gde ide centrirana lopta, ide ka sredini sesnaesterca, a tamo je Kleo, igrac je zaustavlja rukom, kako onda moze biti poklon penal?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Dodir sa stvarnoscu je izgubio onaj ko misli da je Partizan sinoc uspesno parirao Arsenalu, koji je igrao bez sedmorice standardnih igraca.

Pa, ne bi vam golman bio junak, i pored 3 (slovima: tri) primljena gola, da ste uspesno parirali "strasnom" Arsenalu.

...i to na svom stadionu!

ne reci više ništa, sve sam shvatio... Shvatam da nije lako gledati Partizan u LŠ, ali opet ja ne mogu da zamislim koliku jed i bol mora da osećate ti i tebi slični. de de... ne sekiraj se. doći će vreme i za vas cigane.

Tribiani, razumi čoveka, ne znaš kroz kakve muke prolazi... progledaj mu kroz prste.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
http://forum.burek.com/arsen-venger-t519418.html

Dobar jel da?  Ma dobar je..... Smile

Sto se tice penala mislim da su svi dosudjeni i postojali, stim sto ih je Arsenal pravio prilicno bespotrebno....u nekim bezopasnim situacijama.

Realan rezultat  po igri i sansama bi bio 0-5. Sreci, Stojkovicu, i debilnim potezima igraca Arsenala kod dosudjenih penala mozete da zahvalite na ovih 1-3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.