Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1059367 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
WBA je mogao jos golova da da, da su imali malo srece... i penal su promasili... Arsenal je bedna ekipa bez Fabregasa... sad mi je jasno zasto Francuska nema rezultate u poslednje vreme, nije selektor njima kriv nego ljudi ne znaju da igraju...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E72
Па да, а Арсенал је најбитнији француски клуб Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Najbolji francuski predstavnik Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Partizan startuje u Slohokej ligi

Hokejaši Partizana ugostiće sutra (17.30) u ledenoj dvorani hale „Pionir" ekipu kranjskog Triglava na premijeri nove sezone Slohokej lige. Prošlogodišnji finalista i prvak Srbije znatno je izmenio tim u odnosu na prethodnu sezonu, na klupu je zaseo proslavljeni Pavel Kavčič, pa su samim tim ambicije crno-belih šampionske.

Juriš na trofej... Marko Milovanović

Pojačanja na terenu biće američki golman Džon Marej, Kanađani Džeret Konkl, Met Henson i Patrik Oulet, Slovenci Mitja Sotlar i Anže Terlikar, kao i srpski reprezentativci Nemanja Vučurević, Marko Prokić, Miloš Babić, Ivan Tumbas i Goran Ristić. Predvodnik nove ekipe biće dobro poznato lice, Partizanovo dete, kapiten Marko Milovanović.

- Počeli smo pripreme 6. septembra, jedva čekamo da takmičenje počne i rešeni smo da ove sezone osvojimo šampionski trofej. Imamo dobra pojačanja, dosta iskusnijih igrača... Prošle godine sve do finalne utakmice niko nije uspeo da nas pobedi u Beogradu, pa verujem da će tako biti i ovog puta. Protiv Triglava zato očekujem pobedu, a pozivam navijače da nas bodre kao i prošle sezone, jer nam njihova podrška mnogo znači - rekao je Milovanović.

Pored crno-belih u Slohokej ligi igraće ove sezone i Zagreb, austrijski Grac, odnosno slovenački Stavbar Maribor, Triglav, Jesenice, HK MK Bled, Slavija, Olimpija, kao i HDD Bled sa Bleda. Igraće se po trokružnom bod sistemu, osam ekipa plasiraće se u plej-of, a mečevi će biti igrani subotom i sredom.   

press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
Stanojević: Nisam u Londonu, ekipa me treba

Stanojević otkazao put u London, jer je hteo da ostane uz ekipu. U Partizanu upozoravaju navijače da će kontrola biti rigorozna i da će ljudi iz UEFA sve posmatrati. U Beogradu oko 1.000 Engleza.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević trebalo je da u subotu popodne bude među 60.025 gledalaca na stadionu "Emirati" u Londonu i posmatra meč 6. kola Premijer lige između Arsenala i Vest Bromvič Albiona.

Ipak, Stanojević nije otišao u London, iako je imao kartu za let do britanske prestonice. Propustio je trener crno-belih priliku da uživo gleda kako Vest Bromvič Albion "dere" Arsenal (u jednom trenutku je bilo 3:0, na kraju 3:2), ali je za to imao dobar razlog.

MONDO je imao informaciju da će Stanojević biti na stadionu u Londonu i negde oko 18.30 časova pozvali smo ga u nameri da iz prve ruke čujemo kako je to VBA napravio veliko iznenađenje i ostvario, verovali ili ne, PRVU POBEDU U GOSTIMA U PREMIJER LIGI!

"Ne, ne, u Beogradu sam", rekao nam je Stanojević, a onda dodao: "Imali ste tačnu informaciju, trebalo je da budem u Londonu, ali sam zbog rezultata protiv Spartaka (0:0) odlučio da ostanem uz svoju ekipu".

Stanojević je i u ovoj situaciji pokazao da je privržen ekipi sa kojom deli dobro i zlo (na njegovu sreću i sreću Partizana, za sada, uglavnom samo dobro).

A ekipa, koja ga sluša, sama je pre nekoliko dana zatražila da odmah posle utakmice sa Spartakom u petak, ode u karantin i tako pokuša da se skloni od euforije koja je već zahvatila Beograd uoči dolaska Arsenala.

Ali, ogromno interesovanje za taj meč nije samo u Srbiji. U Partizanu kažu da će komentatorske pozicije na stadionu, osim srpske televizije, imati i telezivije iz Francuske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, naravno iz Engleske...

APEL NAVIJAČIMA - PONAŠAJTE SE, UEFA SVE GLEDA!

Do spektakla na stadionu u Humskoj ostala su još tri dana. Uprava Partizana već je "umila" stadion, što je i morala da učini zbog standarda i propisa UEFA (mada je bilo i krajnje vreme, ruku na srce i bez tih propisa).

Stariji navijači Partizana u petak su, na meču protiv Spartaka, mogli da se prisete kako je stadion u Humskoj nekada izgledao bez visokih ograda na istočnoj i zapadnoj tribini, a oni mlađi su prvi put to iskusili.

"Gledaoci na istočnoj i zapadnoj tribini imali su priliku da vide igrače kao na dlanu. Drago nam je da je publika ispoštovala maskimalne napore uprave i to što smo spustili ogradu. Cilj Partizana je da, pošto smo već fudbalsku Srbiju veo u Ligu šampiona, i publiku približi ponašanju na stadionima širom Evrope", rekao je za MONDO portparol Partizana Marko Vjetrović.

U utorak od 20.45 časova oni kojima je crno-bela boja na srcu ponovo će imati priliku da vide "mušemu" Lige šampiona (bila je ona i na meču plej-ofa protiv Anderlehta), ali sada će ugođaj biti drugačiji. Jer, ipak, to je Liga šampiona!

"Molimo gledaoce da dođu ranije na stadion kako bi se izbegle gužve na ulazima. Partizan će prvi put uvesti takozvane kontrolne prstenove oko ulaza na sam stadion. Zbog infrastrukture primorani smo da taj prilazni prsten stadionu bude mali. U njega neće moći da uđe niko bez ulaznice", rekao je Vjetrović i dodao da to nije zahtev UEFA već da Evropska kuča fudbala to smatra poželjnim.

UEFA je zamerala Partizanu što je na nekim prethodnim mečevima mnogo gledalaca ulazilo bez karata. Sada to neće biti slučaj. Vjetrović je rekao da će na stadion moći da uđe samo gledalac sa ulaznicom i svaki gledalac će imati svoje mesto na tribini. Broj redara će biti povećan i oni će upućivati publiku na prava mesta.

Najavljen je i dolazak 10 redara iz Engleske, tačnije stjuarda (steward), od kojih dvojica govore srpski jezik.

"Partizan moli sve navijače da poštuju sve bezbednosne procedure, da ne donose vuvuzele, koje je UEFA zabranila. Upozoravamo da će UEFA i najmanji propust novčano kažnjavati. U subotu je u Beograd doputovao sedmočlani tim UEFA, koji će imati samo jedan zadatak - da isključivo vodi računa o ponašanju gledalaca", rekao je Vjetrović.

Što se tiče dolaska gostujućih navijača, u Partizanu imaju najavu da će doći oko 1.300 simpatizera Arsenala.

"U poslednjih nekoliko dana održali smo nekoliko sastanaka sa predstavnicima srpske i engleske policije, kao i sa ljudima iz Arsenala. Za njihove navijače važi da su veoma druželjibivi, nisu problematični i raduju se dolasku u Beograd, jer Arsenal u skorije vreme nije imao priliku da igra ovde", dodao je portparol crno-belih.

Trener Arsenala Arsen Venger neće promeniti praksu ni u Beogradu - dan pred utakmicu neće biti treninga.

(V.S. - P. V. - MONDO - foto: FK Partizan)

tako nema sanse da bude na jugu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Luković: Nekada sam navijao za Partizan

Srpski reprezentativac i bivši fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Luković, priznao je da je u jednom periodu odrastanja gajio simpatije prema Partizanu! U intervjuu za ruski dnevnik Sport, prvotimac Zenita iz Sankt Peterburga, objasnio je ovo činjenicom da je tokom njegovog odrastanja Partizan bio najbolji tim u Srbiji, ali je istakao da se sve promenilo u korist Crvene zvezde, onog dana kada je počeo da igra za klub sa „Marakane“.

- Ne mogu reći da postoji važan razlog zbog kog se deca opredeljuju za jedan od dva srpska kluba. Jednostavno, dogodilo se da je Partizan tada bio uspešniji, osvajao je titule i bio privlačniji. Ali, sa dolaskom u Crvenu zvezdu, ona mi je postala mnogo bliža - rekao je Luković, a prenosi Kurir.

Dali pamtite pobedu vašeg kluba u Kupu šampiona i dali i dalje navijate za Crvenu zvezdu?

- Osvajanje Kupa šampiona bio je veliki dan u istoriji jugoslovenskog fudbala. Pobedonosni gol iz penala postigao je Darko Pančev, a nama iz Srbije ta pobeda je bila veoma važna jer je pehar osvojio naš klub. Naravno da navijam za Zvezdu i pratim dešavanja u njoj. Nažalost, rezultati nisu onakvi kakve bismo voleli, ali osvojen kup daje nadu da smo na dobrom putu - izjavio je, između ostalog, rođeni Kaljevčanin za ovaj ruski dnevnik.

Sportal

Da si rek'o pre mesec dana mozda bi i bilo nesto, ovako jebiga, popunjeni smo na bekovima.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 10:08:36 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Bratić: “Hteo sam da udarim Ilića”

Remi Partizana i Spartaka u petak ostaće upamćen i po obračunu kapitena “crno-belih” na tom meču Saše Ilića i defanzivca gostiju Vidaka Bratića.

U samom finišu meča posle faula Bratića nad Kleom Ilić je verbalno nasrnuo na rivala, a ovaj pokušao da ga udari pesnicom.

Sudija je na kraju Bratiću pokazao žuti karton, što mu je bio drugi, pa je isključen sa meča. Bratić je istakao da je želeo da udari Ilića, koji se posle meča izvinio protivniku.

“Napravio sam makazice, zakačio nogom slučajno Klea, kojeg pri tom nisam video, zbog čega je sudija svirao faul. Našao sam se na zemlji, a u tom trenutku prišao je Saša Ilić i počeo da me vređa bez ikakvog povoda. Iznervirao sam se zbog toga, ustao i krenuo ka Iliću u želji da ga udarim. Pa, makar me to koštalo karijere. Nisam ga udario. Nije mi, kako se to kaže, došao na ruku. Reagovao sam u afektu, ali bio sam i isprovociran bez razloga. Saša me je posle utakmice pozvao telefonom i izvinio se zbog svoje reakcije. Bilo pa prošlo”, rekao je Bratić za ‘Žurnal’.

Bratić je svakako zadovoljan remijem, posebno jer je time pomogao Zvezdi da se izjednači sa “večitim” rivalom na tabeli.

”Ostatak utakmice protekao je u fer i korektnoj borbi sa obe strane, velikoj borbi u kojoj smo zasluženo ostali neporaženi. Ko će da pomogne Zvezdi ako nećemo mi Zvezdaši!? Zvezda je Srbija ostalo me ne interesuje”, istakao je igrač Spartak Zlatibor vode koji je od 2001-2003. godine igrao za “crveno-bele”.

Ilić je takođe priznao da je on odgovoran za incident.

“Moja greška, reagovao sam ishitreno, bez potrebe opsovao protivničkog igrača, posle čega je on nasrnuo na mene. Preuzimam na sebe odgovornost za sve što se desilo. Verujte mi, nije bitno šta sam izgovorio u tom trenutku, mnogo je važnije što su se stvari brzo smirile. Posle meča sam telefonom pozvao Bratića i iskrenuo mu se izvinio zbog neprimerenog ponašanja”, rekao je Ilić.

Iskusni fudbaler Partizana bio je iznerviran igrom rivala u finišu utakmice kada je na sve načine pokušavao da sačuva rezultat, ali ne traži opravdanje za svoje ponašanje.

“Prvotimci Spartaka su pokušavali da sačuvaju početni rezultat i logično je što su pribegavali raznim sredstvima da dođu do cilja, ma koliko to iritiralo igrače i nas navijače. Druga je priča da li je njihov metod sportski, dopadali se publici ili ne, u ovom slučaju cilj je opravdao sredstvo. Ja ponavljam da sam pogrešio i dodajem kako nema potrebe za negativnim komentarima”.

Citat
Iznervirao sam se zbog toga, ustao i krenuo ka Iliću u želji da ga udarim. Pa, makar me to koštalo karijere. Nisam ga udario. Nije mi, kako se to kaže, došao na ruku.

Gde je sad zakon o sprecavanju nasilja na sportskim priredbama ? 

Citat
Ko će da pomogne Zvezdi ako nećemo mi Zvezdaši!?

Gde je zakon o sprecavanju neregularnosti ? ...a, da, Tole je kriv za sve.

Citat
Zvezda je Srbija ostalo me ne interesuje

Gde je zakon o lecenju kompleksa ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Citat
Iznervirao sam se zbog toga, ustao i krenuo ka Iliću u želji da ga udarim. Pa, makar me to koštalo karijere. Nisam ga udario. Nije mi, kako se to kaže, došao na ruku.

Kakav idiot Smile  Nije video Klea?!  Smile  Koja laz... Jos se Sale njemu izvinjava posle svega...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Citat
Ko će da pomogne Zvezdi ako nećemo mi Zvezdaši!?

Gde je zakon o sprecavanju neregularnosti ? ...a, da, Tole je kriv za sve.

kazniti sve koji nepuste igracima partizana da im daju gol Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Ma sta vam je, ovo je sigurno narucen tekst... u nasoj ligi uopste nema zvezdinih igraca samo partizanovih... ili mu je Tole drzao pistolj iznad glave dok je davao intervju.  Smile

kazniti sve koji nepuste igracima partizana da im daju gol Smile
pa kruzile su price kako ce protivnici da pustaju Partizan zarad srpskog fudbala, kako ce da budu "nezni"...
a posle na utakmici samo gledam kad ce neko od protivnickih igraca da polomi nogu Kleu... coveka non-stop fauliraju
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 13:15:01 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.