Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1064587 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia Lumia 920
Stanojevic je rekao da Lazevski ima nekih problema, laksu povredu, pa ga je zato postedeo sinoc, ali trebalo bi da bude spreman igra u Donjecku, i blizi je timu trenutno, tako sam bar cuo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC 
Krstajić hoće, Stanojević mu ne da

Kapiten crno-belih Mladen Krstajić, sinoć je na utakmici sa Radom, posle jednog skoka i sudara sa Petrovićem, polomio nos i operisan je u subotu uveče na WMA pod totalnom anestezijom. Prema rečima lekara, operacija je u potpunosti uspela i Krstajić će već sutra pre podne napustiti ovu kliniku. Koliko će trajati oporavak, još uvek ne može da se prognozira, ali je kapiten tima , kao i uvek, raspoložen je za šalu:

- Ma sve je super i ovo mi je poslednja prilika da "ulepšam" nos, pošto sam ga lomio već četiri puta - rekao je za klupski sajt Krstajić

U ponedeljak će se sastati konzilijum lekara, koji će doneti odluku da li da Krstajić putuje u Donjeck na prvi meč Lige šampiona protiv Šahtjora, ali sudeći po izjavi trenera Stanojevića, takva mogućnost ne dolazi u obzir, iako je Krstajić sam izrazio želju da putuje i igra.

Stanojević jednostavno ne želi da se igra zdravljem fudbalera, pa čak i ako lekari budu smatrali da je sposoban za nastup, naravno sa specijalnom maskom. Problem, takođe, može da predstavlja i put avionom, pošto zbog pritiska u aeroplanu, može da dođe do komplikacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
BlackBerry 8800
Moreira načeo ''brđane'' u duelu B timova, na kraju - ''petarda''

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Čukarički u četvrtom kolu Lige drugih timova.

Partizan je trijumfovao rezultatom 5:0, a tim koji se suprotstavio Čukaričanima samo uslovno se može nazvati rezervnim, obzirom da je trener Stanojević u jučerašnjem meču protiv Rada prilično ''promešao karte'' u iščekivanju duela sa Šahtjorom.

Seriju golova otvorio je Moreira u 16. minutu, a sedam minuta kasnije asistirao je Ščepoviću za vođstvo od 2:0. Davidov je postavio konačnih 3:0 na poluvremenu, a u nastavku su se u strelce upisali Brašanac u 75. i Đoković u 89. minutu.

Partizan: Živković (od 60. Tomić) - Stevanović, Lazevski (od 66. Marković), Jovanović, Nastasić - Smiljanić (od 46. Brašanac), Davidov, Babović, Moreira (od 63. Ranđelović) - Bogunović, Šćepović (od 46. Antelj, od 65. Đoković)

Čukarički: Šćekić (od 80. Trkulja) - Jevđenijević, Dragićević, Kuzmanović, Krajnović (od 46. Stanojević) - Petrović, Ribić (od 46. Udovičić), Radojević (od 55. Milentijević), Milovanović (od 46. Kočanović) - Kovačević (od 55. Ratković), Morariju (od 80. Tanasković)

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
e moj Mo, oce da te uniste u potpunosti ali kako i kada primas najvecu platu u klubu, veliko bi to olaksanje za njih bilo da odes, ali ocekujem da ces ih demantovati...i dati sve od sebe.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 18:55:39 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Sagem xg6
Treab malo da oseti teren. Za to i sluzi ova liga.
Sad gledam sastav, ovo je prvi tim jebote. Lagano da igraju JSL.

Sledece kolo dolaze u Mladenovac. Samo da ovi moji ne polome nogu nekome... ubise malog Jeremica iz Zvezde.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia Lumia 920
Ovaj tim bi se 'ladno klao sa onim timom koji je igrao juce za prvo mesto u JSL  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
Trener Partizana neće da Krstajić igra. Hvalospevi o Saši Iliću. Hvale i za Boju, Kamaru, Savića... Nedostaje mu džabulani.

Crno-beli su ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u subotu uveče protiv Rada (3:0) i tada im je od stručnog štaba dozvoljeno da počnu da razmišljaju o Šahtjoru.

Trener Aleksandar Stanojević se odavno bavi prvim protivnikom u Ligi šampiona, a u nedelju je imao sastanak sa skauting timom, koji je uživo gledao poraz "rudara" na gostovanju Obolonu (0:1).

Međutim, Stanojević i saradnici ne brinu tuđe brige, jer imaju dovoljno svojih. Od ranije su "prežaljeni" Marko Jovanović i Ivan Stevanović, koji zbog žutih kartona neće igrati u Donjecku, a najnoviji i najveći problem je povreda Mladena Krstajića.

Kapitenu je slomljen nos na utakmici sa Radom u duelu sa saigračem Radosavom Petrovićem. Krstajić je iste večeri operisan.

"Ne znam da li je ijedan igrač nastavio utakmicu sa slomljenim nosom. Svaka mu čast", podsetio je Stanojević da je Krstajić uprkos teškoj povredi izdržao do kraja prvog poluvremena.

"On traži da igra u Donjecku, doktori kažu da ne može, a moj stav je da ne treba da igra. Zdravlje je iznad svega. Ima mnogo utakmica, šest u Ligi šampiona, pa može jednu da propusti. Bolno je, a i opasno je putovati avionom u takvom stanju", dodao je šef crno-bele struke.

"Ne bih voleo da igra što ne znači da ćemo u njegovom izostanku tražiti alibi niti ćemo igrati drugačije. Partizan može bez svakog osim bez Krstajića i Saše Ilića. Svačiji izostanak može da se nadomesti, ali bez njih dvojice sve je drugačije. I kad pravimo rotacije, Saša mora da igra".

Partizan je u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona više od 100 minuta igrao bez kreatora igre.

"Protivnici se spremaju za nas tako što sve urade da zatvore Sašu Ilića. Ali, imamo i mi ideja, pomerimo ga u sredinu, pa u špic, pa na zadnjeg veznog... Za sve imamo odgovor, a Saša je majstor. Kada njega zatvaraju, ne mogu istovremeno da zatvore i drugog, trećeg četvrtog", nema kraja hvalospevima trenera o Saši Iliću.

Međutim, u utakmici sa Radom zablistao je Pjer Boja. Ušao je u drugom poluvremenu, dao dva gola i namestio jedan.

S obzirom na dug golgeterski post koji je Kamerunac imao tokom prethodnog boravka u Humskoj, usledilo je logično pitanje: Gde je Boja naučio da daje golove? U Rumuniji ili Francuskoj?

"To je isto kao pitanje gde je Saša Ilić počeo da trči", uz osmeh je odgovorio Stanojević.

"Boja nije igrao ovako ranije, sada je bliži golu, a i Partizan igra drugačije. Davaće više govlova nego ranije, jer mi dajemo mnogo golova, u proseku 2,30 po utakmici, ali on nije igrač specifičan po tome i od njega to ne očekujemo. Doveli smo ga da 'prima' igru, otvara prostor... Sve preko toga je bonus".

U subotu je na poziciji štopera debitovao i mladi Stefan Savić, planiran da u Donjecku igra u tandemu sa Krstajićem.

"Radili smo detaljne analize Savića, rekli šta od njega očekujemo. Mada, nije isto sa i bez Krstajića. Ipak, iako budemo bez njega (Krstajića) nećemo menjati ništa i nećemo se dodatno osiguravati".

Stanojević je pohvalio i Mohameda Kamaru, koji je sjajnom asistencijom omogućio Boji da načne "građevinare".

"Kamara je odličan, drugačiji od svih naših vezista i to nam je trebalo - kombinacija Fejse, Petrovića i Smiljanića. Daje nam agresivnost i brzinu na sredini".

Međutim, Kleo je "postio" protiv Rada.

"Kleo ne mora da postigne više nijedan gol, jer igra fantastično. Daće neko drugi".

Strateg Partizana smatra da je njegov tim mogao da napuni mrežu Rada.

"Dali smo tri, mogli smo i više, imali smo dosta šuteva, ali nedostaje nam džabulani", nasmejao se Stanojević.

Junak pobede bio je Pjer Boja, koji za sebe kaže da je to "novi Pera", jer je razlika očigledna u odnosnu na prethodnu epizodu u Partizanu.

"Bio sam mlad, naučio sam dosta u Rumuniji i Francuskoj. Vratio sam se da pomognem da igramo bolje. Daću sve od sebe da uradimo što više i u Ligi šampiona i u prvenstvo", rekao je Kamerunac.

Na drugom debiju u crno-belom upisao se u strelce (dva puta), a pogodio je i kada je prvi put debitovao, pre šet i po godina protiv Radničkog iz Obrenovca. Ali, ne opterećuje se golovima.

"Ako mogu da dam - daću, ako mogu da pomognem da drugi daju - pomoći ću", dodao je Boja uz komentar da još nije u potpunosti spreman, već 70-80 odsto.

U Humskoj 1 smatraju da se uozbiljio.

"Ne znam da li sam se uozbiljio, ali ako jeste, to je super", zaključio je Boja, koji se iz Donjecka neće vraćati u Beograd već će otputovati u Francusku gde će se u subotu oženiti.

Pored Boje, debitovao je i Stefan Savić.

"Utisci su fantastični. Napravili smo odličnu uvertiru za Šahtjor. Ova ekipa može mnogo", kaže mladi štoper.

Ne krije da je u uvodnim minutima imao tremu.

"Kako je odmicala utakmica, bilo mi je sve lakše".

U prvom poluvremenu igrao je u tandemu sa Krstajićem, a u nastavku sa Vojislavom Stankovićem.

"Lako je igrati sa Krstajićem. Nije bilo problema ni sa Stankovićem".

Mohamed Kamara zna da je Partizan prošle godine ubedljivo poražen u Donjecku (1:4).

"Sada je sve drugačije. Samo treba da verujemo u sebe i budemo koncentrisani", poručio je vezista nedavno pristigao iz Helsinkija.

Crno-beli u ponedeljak idu na prijem kod gradonačelnika Beograda, Dragana Đilasa, uveče će odraditi trening, a u utorak ujutru odlaze za Ukrajinu.

(MONDO, foto MN Press, Partizan.rs)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
BlackBerry 8800
Sale Ilić: "I u Donjecku se nećemo braniti"

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana svestan da je grupa teška i raspored loš, ali je siguran da se Partizan neće obrukati ove jeseni.

Ilić realno sagledava snagu rivala.

"Šahtjor je jak tim, ima rejting, dodatno su se pojačali ovog leta. Znam koliko će biti teško u Donjecku. Braga je izbacila Sevilju, o Arsenalu neću ni da pričam", rekao je Ilić.

Kaže da je jedno sigurno.

"Naš trener Stanojević od nas traži da igramo fudbal i to ćemo i činiti. Ne znam hoće li biti dovoljno u Donjecku, ali mi se tamo nećemo braniti, jer to ne umemo", rekao je Ilić pred meč u sredu.

Prisetio se i odiseje 2003. stalo mu je da izbriše one promašaje iz prošlosti, ali šansu da prezimi u Evropi, Partizan traži kod kuće.

"Nikome neće biti lako protiv Partizana u Beogradu, imamo sjajne navijače i to je naša prednost", poručuje Ilić.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nemoj silom,...Uzmi veći čekić

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2616
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson C510
Krstajić uporan - otišao u Nemačku po masku

Lekari kažu "NE", trener Partizana Aleksandar Stanojević takođe... A Mladen Krstajić je uporan, hoće, pa hoće da igra u Donjecku protiv Šahtjora.

Kapitenu Partizana slomljen je nos u subotu u utakmici protiv Rada, iste večeri je operisan na VMA, a u ponedeljak ujutru je otputovao u Nemačku.

"Otišao je da mu naprave masku, a lekarima je za izradu potrebno oko dva sata. Krstajić insistira da igra protiv Šahtjora, ali još ne znam da li će izaći na teren. Ipak, ima veliku želju i ne možemo to da zanemarimo", objasnio je trener Stanojević.

Crno-beli u utorak ujutro putuju za Donjeck, a ukoliko Krstajić ne bude igrao, zameniće ga Vojislav Stanković. U tom slučaju Partizan bi imao ultra mladu odbranu, koju će činiti Miljković (20), Savić (19), Stanković (23) i Lazevski (22) ili Kizito (28).

"Svi znamo koliko Krstajić znači za našu igru. Razgovarao sam sa njim i rekao mi je da mora da igra u Donjecku kako god zna i ume", nastavio je Stanojević.

Kapiten Partizana je u dosadašnjoj karijeri, dok je nastupao u Nemačkoj, već igrao sa maskom za lice.

"Ta maska se pravi tačno po njegovom profilu i već je igrao sa njom u Nemačkoj. Jedno je sigurno, ništa nećemo raditi na silu. Videćemo kako će se Krstajić osećati", zaključio je Stanojević.

Beta

Svaka cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.