Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 694438 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
Sere Dule malo. Suđenje je bilo ok, izgubili smo zato što smo i mi krenuli sa indijanskim napadima bez organizacije, oslanjajući se isključivo na Marića. Sad, ja ne znam ko ovde od vas prati košarku duže od tri godine Smile ali reći ću vam jedno ime: Dejan Milojević. Isto igramo. Ne valja to. I ja zaista ne shvatam potrebu ovog jebenog naroda da dovodi sebe u poziciju da stalno pravi neke kalkulacije, kombinacije.... Ako efes izgubi, ako mi dobijemo 100 razlike.... Muka mi je od toga. Posle će biti "e zamalo, da je samo efes izgubio..." i malo ko će se setiti da smo sami sebi zakomplikovali život.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sto rece neko na B92, izgleda da je Roberts insajder... Smile

I ja zaista ne shvatam potrebu ovog jebenog naroda da dovodi sebe u poziciju da stalno pravi neke kalkulacije, kombinacije.... Ako efes izgubi, ako mi dobijemo 100 razlike.... Muka mi je od toga. Posle će biti "e zamalo, da je samo efes izgubio..." i malo ko će se setiti da smo sami sebi zakomplikovali život.

Druze tako ti je to kad si siroma  Smile  90% naroda zavisi od stvari na koje nema uticaj, nije to nikakva potreba nego jednostavno moranje...Ako plate struju ne mogu na zimovanje ali ako uplate loto i mooooozda nabodu mooooozda i odu, a ako ne probace sa najmanjom jedinstvenom licitacijom Smile

Tako i nasi klubovi, jbg.....ako plate halu nece imati za plate, ako ne plate halu i daju plate ipak moraju da uzmu kredit, ako uzmu kredit blokira im banka racun jer nema odakle da se vrati Smile  Obzirom na ulaganja imate fantasticnu situaciju i svaka cast na tome....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma sta se cimate, vi ste useri, procicete na kraju...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Ma sta se cimate, vi ste useri, procicete na kraju...  Smile Smile Smile
jes da nema veze sa SD Partizan,ali potpis ti je genijalan,evo vristim od smeha  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

Kazem ja lepo, nije tebi dobro.   Smile

P.S. Vristim i ja od smeha na tvoj potpis...  Smile Smile

Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2009, 12:23:47 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

Kazem ja lepo, nije tebi dobro.   Smile

P.S. Vristim i ja od smeha na tvoj potpis...  Smile Smile

Smile Smile

Генијално  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Rubin hoće Ljajića,ali...

Mladi fudbaler Partizana, Adem Ljajić koji se trenutno odmara u Novom Pazaru izjavio je da bi, ako se on pita, odbio ponudu Rubina.

Beogradski mediji preneli su u četvrtak da je za Ljajića zainteresovan prvak Rusije, Rubin iz Kazanja, i da je čak stigla i zvanična ponuda za fudbalera kome je propao transfer u Mančester:

"Tačno je da je stigla ponuda za Adema, ništa još nije završeno.Na Partizanu je da odluči da li će prodati Ljajića, ima interesovanja i drugih klubova" izjavio je Mladen Furtula, menadžer mladog fudbalera.

Na stadionu Partizana u sredu vidjeni su i predstavnici Intera i Porta, ali je početnu prednost stekao Rubin koji je platežno izuzetno moćan, ali i koji već pregovara sa Partizanom. Cena Ljajića na tržištu sada iznosi između 7-8 miliona evra:

"Ako se ja budem pitao, ne bih išao u Rusiju.Tačno je da je to stvar ljudi iz kluba, ali, ako je išta do mene, ne bih tamo" rekao je Ljajić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Njega bar mozemo prodati kada hocemo daj da ga zadrzimo sto duze kad vec hoce da ostane... Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2009, 16:26:18 od Filip Grobar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Partizan osudio pretnje navijača

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom pogrdnog skandiranja i pretnji upućenih novinarki B92 Brankici Stanković. U saopštenju objavljenom na sajtu crno-belih ovakvi postupci su osuđeni.

- Svi u FK Partizan su užasnuti saznanjem da je grupa posetilaca fudbalske utakmice Partizan - Šahtjor pretila smrću novinarki Brankici Stanković. Radi se o aktu nasilja, koji se ni na koji način ne može opravdati i pridružujemo se očekivanjima da će nadležni organi reagovati u skladu sa važećim propisima. Iz sportskog ugla gledano, radi se o zloupotrebi sportske priredbe i svima koji su u tome učestvovali nije mesto na sportskim borilištima.

Odbacujemo prigovore da do sličnih pojava dolazi zbog naše neadekvatne reakcije. Sport i sportske organizacije su najveće žrtve nasilja na sportskim priredbama. Reč je o društvenoj pojavi, čiji se koreni nalaze van sporta i za čije suzbijanje je potrebna šira akcija, ne samo represivna, već i edukativna i propagandna. U toj akciji će sve sportske organizacije, uključujući i Partizan, učestvovati sa velikom energijom, u skladu sa nadležnostima i realnim mogućnostima. Naš strateški cilj je atmosfera na stadionima slična onoj u većini evropskih zemalja, bez ograda i policijskih kordona, u kojoj će navijači uživati u fudbalskoj igri i bodriti svoj klub bez uvreda i nasilničkog ponašanja - između ostalog je navedeno u saopštenju.

Sportal

Inace Tomic i zvanicno dao podrsku Savi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nije mozda Ljajic za Rusiju... Tj. ako tamo bude dobar i postane igrac, moci ce da igra u bilo kom klubu na svetu, sto se izmedju ostalog moze videti na primeru Vidica i Krasica, ali pitanje je kako bi se on snasao tamo...

Slazem se da Partizan treba da zaradi, ali ne treba prodavati decka na silu negde, sto valjda i nije moguce...

Stojadinovic inace izjavio da od Ljajica zavisi da li ce otici u Rusiju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.