Више нам је поништено регуларних голова него што смо дали сумњивих... Кад би се само гледали међусобни сусрети, вероватно би вам бежали још више hehe kad bi se gledali medjusobni susreti mi bi smo bili na konju ,veciti prvaci
« Poslednja izmena: 23. Nov 2020, 20:44:24 od nekidesveupm »
Више нам је поништено регуларних голова него што смо дали сумњивих... Кад би се само гледали међусобни сусрети, вероватно би вам бежали још више hehe kad bi se gledali medjusobni susreti mi bi smo bili na konju ,veciti prvaci
Звезда има 17 победа више. Помножи са 3 и добијеш 51. А овај је рекао 50. Толико. А баскет ћете изгубити, ал кога брига за то
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Ti zaista verujes da je tu bilo toliko intenziteta da ovaj padne kao pokosen? Da nije malo opruzio nogu cisto da bude neki minimalan kontakt dovoljan da padne kao streljan, posto mu je lopta vec bezala a i zna covek, svaki pad je penal za Zvezdu? A kontakt se skoro i ne vidi na snimku ali verujem da je sudija odmah video.
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
ni jedan ni drugi nisu Zvezdine legende nismo mi partizan pa da svako moze da bude legenda u Zvezdi to treba zasluziti
idi nadji nekog drogog da jebes svojom retardiranoscu izmako mu je stajnu nogu i to je to nisam nesto video da komentarisete vase intezitete vec ko picke cutite danima dok se ne zaboravi da ste dobili poklon da ostanete u trci za drugo mesto cak smo i morali da vam namestimo gol u derbiju da bar izvucete nereseno
ma ja sam budala sta ja pokusavam da vodim konverzaciju sa govnarima nadajuci da ce nekad moci objektivno da se komentarise nosite se u tri lepe picke materine bezobrazne jebo vas pantic,vuletic,tegi-fegi i ostala govna bezobrazna sto od muke truju debile kao sto si ti da opravdaju nesposobnost svojih uprava i sebe